Goedkoop tanken in Sneek

Over Sneek

Sneek ligt in het midden van de provincie Friesland en is een van de elf Friese steden. Sneek is van 1498 tot 1500 de hoofdstad van Friesland geweest.

Dagje uit in Sneek

Besteed een dagje uit in Sneek in een van de drie musea in de stad. Het Fries Scheepvaart museum biedt een kijkje in de geschiedenis van Sneek en de Friese scheepvaart. Houdt u van modeltreinen, dan is het Nationaal Modelspoor museum zeker iets voor u. In de Schutterskamer vindt u speren, vaandels en geweren van de Sneker schutterij.

In Sneek is er voor jong en oud genoeg te beleven. Verken de stad per fiets, met een stadsrondvaart of via een van de stadswandelingen. Sneek is bovendien verkozen tot beste winkelstad boven de rivieren.

Evenementen in Sneek

Begin augustus wordt ieder jaar de Sneekweek georganiseerd. Er worden zeilwedstrijden georganiseerd, maar u vindt er ook een kermis, vlootschouw en muziekfestival. Met het muziekfestival Swinging Sneek wordt eind augustus het zomerseizoen afgesloten.

Goedkoop tanken in Sneek

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Sneek met korting bij twee tankstations: BP Slump Oil Sneek aan de Lemmerweg en Q8 Stadsfenne aan de Frittermalaene. Beide tankstations zijn de gehele week geopend.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof