Stadskanaal

Goedkoop tanken in Stadskanaal

Goedkoop tanken in Stadskanaal? Vraag de UnitedConsumers tankkaart aan en u krijgt altijd korting op uw brandstof. De tankkaart laat u zien bij het afrekenen, waardoor de korting aan u wordt toegekend. Zo bespaart u eenvoudig op iedere tankbeurt, waardoor u meer geld overhoudt voor leukere dingen. Vraag de tankkaart aan en start direct met goedkoop tanken in Stadskanaal. Dat is wat we doen.

Vraag direct uw tankkaart aan

Er zijn geen deelnemende tankstations in stadskanaal waar u kunt tanken met korting.

Over Stadskanaal

Stadskanaal is een plaats in de provincie Groningen met een inwoneraantal van bijna 20.000. Hiermee behoort Stadskanaal tot één van de grootste plaatsen van de provincie Groningen. De stad heeft de vorm van een lint, dat langs het water 'Het Stadskanaal' gaat.

Bezienswaardigheden Stadskanaal

In Stadskanaal kunt u veel kerken bezichtigen. De Hervormde Semsstraatkerk is de eerste kerk uit het begin van de negentiende eeuw. Hierna volgden nog veel meer kerken, waaronder de Oosterkadekerk, de Nieuw-Apostolische en de Poststraatkerk. Het water Stadskanaal was vroeger een druke route voor de scheepvaart, maar wordt nu vooral voor de pleziervaart gebruikt.