Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Woerden

Over Woerden

De stad Woerden ligt in het westen van de provincie Utrecht en telt ongeveer 35.000 inwoners. De plaats is in de Romeinse tijd ontstaan, toen er een legerplaats gesticht werd. in 1372 kreeg de plaats stadsrechten en een aantal jaar later werd het Kasteel van Woerden gebouwd. Woerden wordt als meest gemiddelde plaats van Nederland gezien, waardoor de bevolking vaak als testpanel gebruikt wordt.

Dagje uit in Woerden

Woerden heeft een groot aantal rijksmonumenten, die de moeite waard zijn om te bezoeken. Het voormalig stadhuis van Woerden is gebouwd in 1501 en heeft tot 1889 dienst gedaan als stadhuis. Tegenwoordig is het gemeentemuseum in het gebouw gevestigd. Het Kasteel van Woerden is tusen 1407 en 1415 gebouwd en is tegenwoordig in gebruik als trouwlocatie.

Evenementen in Woerden

Elk jaar vinden er in Woerden enkele evenementen plaats. Zo kunnen muziekliefhebbers mei genieten van een Jazzfestival en in september van de oudste burgertaptoe van Nederland: Eru Taptoe Woerden. Aan het einde van de zomer wordt er altijd een kunstmarkt georganiseerd en op de eerste woensdag na 20 oktober vindt de jaarmarkt plaats.

Goedkoop tanken in Woerden

U kunt met korting tanken in Woerden bij de volgende tankstations:

A
Europabaan 2
3446CE WOERDEN
B
Hollandbaan 4
3449JG WOERDEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof