TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Zaandam

Met de UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken in en rondom Zaandam. Vanzelfsprekend geldt dit voordeel voor zowel inwoners als bezoekers van de stad. Zo bespaart u eenvoudig op iedere tankbeurt en houdt u meer over voor een leuker leven. Ontvangt u deze korting nog niet? Vraag de tankkaart dan snel online aan!

Vraag uw tankkaart direct aan

Over Zaandam
Zaandam is een stad in de provincie Noord-Holland met ruim 73.000 inwoners. Daarmee is het de grootste plaats binnen de gemeente Zaanstad. Zaandam ontstond in 1811 door de samenvoeging van Oostzaandam en Westzaandam. In datzelfde jaar werd de stad door keizer Napoleon Bonaparte verheven tot stad. Op dit moment is Zaandam een geliefde stad om in te wonen. Net buiten de hoofdstad en op een kleine afstand van het strand aan de Noordzee.

Bezienswaardigheden Zaandam
Zaandam is bekend om de Zaanse Schans, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de vier 17e-eeuwse kerken of het Zaans Museum. Winkelliefhebber? Ook dan kunt u uw hart hier ophalen. Het winkelgebied is omgeven door prachtige panden en heeft voor iedereen een ruim aanbod. Van prachtige boetiekjes en luxe speciaalzaken tot grote winkelketens als Primark.

De Zaanse Schans is een buurt in Zaandam. Deze openlucht attractie trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. De Zaanse Schans is ontstaan omdat er in de jaren ’60 veel historische panden gesloopt dreigden te worden. Om deze panden en de Zaanse houtbouw te beschermen, bleef de Zaanse Schans in oude staat. Onbedoeld begon de prachtige Zaanse Schans steeds meer toeristen te trekken, al heeft de buurt haar oude bijzondere karakter altijd weten te behouden.

In Zaandam kunt u zich ongetwijfeld een dag vermaken. Komt u met de auto naar de Zaanse Schans, dan kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken in of rondom Zaandam. Geen gedoe, wel het voordeel.

U kunt met korting tanken in Zaandam bij de volgende tankstations:

A
De Weer 83
1504AK ZAANDAM
B
Aris van Broekweg 2a
1507BB ZAANDAM
C
Provincialeweg 22
1506MC ZAANDAM

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations