Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Zaandam

Over Zaandam

Zaandam is een stad in de provincie Noord-Holland met ruim 73.000 inwoners. Daarmee is het de grootste plaats binnen de gemeente Zaanstad. Zaandam ontstond in 1811 door de samenvoeging van Oostzaandam en Westzaandam. In datzelfde jaar werd de stad door keizer Napoleon Bonaparte verheven tot stad. Op dit moment is Zaandam een geliefde stad om in te wonen. Net buiten de hoofdstad en op een kleine afstand van het strand aan de Noordzee.

Bezienswaardigheden Zaandam

Zaandam is bekend om de Zaanse Schans, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de vier 17e-eeuwse kerken of het Zaans Museum. Winkelliefhebber? Ook dan kunt u uw hart hier ophalen. Het winkelgebied is omgeven door prachtige panden en heeft voor iedereen een ruim aanbod. Van prachtige boetiekjes en luxe speciaalzaken tot grote winkelketens als Primark.

De Zaanse Schans is een buurt in Zaandam. Deze openlucht attractie trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. De Zaanse Schans is ontstaan omdat er in de jaren ’60 veel historische panden gesloopt dreigden te worden. Om deze panden en de Zaanse houtbouw te beschermen, bleef de Zaanse Schans in oude staat. Onbedoeld begon de prachtige Zaanse Schans steeds meer toeristen te trekken, al heeft de buurt haar oude bijzondere karakter altijd weten te behouden.

Goedkoop tanken in Zaandam

U kunt met korting tanken in Zaandam bij de volgende tankstations:

A
De Weer 83
1504AK ZAANDAM
B
Hof van Zaenden 230A
1508XJ ZAANDAM
C
Aris van Broekweg 2 a
1507BB ZAANDAM
D
Thorbeckeweg 1
1505HP ZAANDAM

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof