VGZ Tand Goed tandartsverzekering

Een regelmatig bezoek aan uw tandarts is erg belangrijk. Wellicht heeft u een periodieke controle, wortelkanaalbehandeling of reiniging door de mondhygiënist nodig. De kosten kunnen dan echter snel oplopen.

Met een tandartsverzekering dekt u zich niet alleen in tegen onverwachte kosten, maar bent u ook gedekt voor regelmatige controle en reiniging. Van de drie tandverzekeringen die wij bieden is Tand Goed de voordeligste optie.

Tand Goed Dekking

Dit pakket is onze basis tandartsverzekering, met dekking voor controles, mondhygiëne en wortelkanaalbehandelingen. Deze dekking is voldoende als u over het algemeen een gezond gebit heeft.

Ligt u wat vaker in de tandartsstoel? Dan is het verstandig om ook onze andere tandartsverzekeringen te bekijken om uw dekking uit te breiden.

Tand Goed Tandartsverzekering

De premies voor aanvullende verzekeringen zijn afhankelijk van uw leeftijd. Hoe jonger u bent, hoe minder u betaalt. Toch zijn de verschillen miniem. In de onderstaande tabel vindt u de premie die voor uw leeftijd geldt.


VGZ Tand Goed

Premie
18-29 jaar

Premie
30-44 jaar

Premie
45-64 jaar

Premie
65 en ouder

Maandelijkse premie € 12,29 € 13,39 € 13,89 € 14,04
U betaalt per jaar € 147,48 € 160,68 € 166,68 € 168,48


Vergoedingen Tand Goed

VGZ Tand Goed vergoedt kosten die u waar dan ook ter wereld maakt. Wel wordt hierbij uitgegaan van de kosten voor behandelingen zoals die in Nederland gelden. Tot de dekking behoren de volgende behandelingen.

  • Tandheelkundige zorg: € 250 per jaar: 100% voor periodieke controle, 80% voor overige tandzorg.
  • Tandartskosten na een ongeluk: maximaal € 10.000 per ongeval.
  • Gebitsprothese: Volledige vergoeding van de eigen bijdrage.
  • Géén tandheelkundige selectie.

button verzekeringskaart

Tip! Vraag aan uw tandarts welke kosten u komend jaar kunt verwachten. Zo kunt u kiezen voor de tandverzekering die bij u past.

VGZ Tand Goed tandartsverzekering afsluiten

De VGZ Tand Goed verzekering is een aanvullende verzekering. Let op! U kunt deze tandartsverzekering alleen afsluiten als u ook uw basis zorgverzekering via UC heeft afgesloten.

VGZ Tand Goed tandartsverzekering afsluiten