Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Tandartsverzekering UC TandZeker 250

Met de tandartsverzekering UC TandZeker 250 van UnitedConsumers bent u goed verzekerd, tegen een voordelige premie. Een ideale tandartsverzekering voor iedereen die weinig extra tandzorg nodig heeft. Bekijk de vergoedingen en voordelen van UC TandZeker 250.


Vergoedingen UC TandZeker 250

 • Tandheelkundige zorg vanaf 18 jaar: € 250,- per jaar.
 • Periodieke controles: 100% vergoed.
 • Overige tandzorg: 80% vergoed.

> Alle vergoedingen tandarts

UC TandZeker 250

UC door VGZ


€ 13,38 per maand

15% korting en een gratis tandongevallenverzekering

Kies dit pakket


Voordelen UC TandZeker 250

Een zorgverzekering via UnitedConsumers brengt voordelen met zich mee. Zo ontvangt u maandelijks korting op uw zorgverzekering, staat er altijd een gekwalificeerde zorgadviseur voor u klaar én geniet u van uniek deelnemersvoordeel. Zo houdt u meer over voor een leuker en gezonder leven!

5%
15% korting op de tandartsverzekering


UC TandZeker 250 afsluiten


U kunt bij elke tandarts terecht

Wij vinden het belangrijk dat zorg binnen handbereik is. Voor reguliere tandheelkundige zorg, zoals controles, vullingen en gebitsreiniging, kunt u gewoon terecht bij de tandarts van uw keuze. Deze hoeft geen contract met ons te hebben. Wel zo fijn!

afbeelding


UC Zorg App

Al uw zorgkosten binnen handbereik: dat kan met de UC Zorg App. Dankzij de UC Zorg App kunt u eenvoudig declareren, uw eigen risico inzien en heeft u uw zorgpas (EHIC) altijd bij de hand. U logt gemakkelijk in op de UC Zorg app met uw pincode of vingerafdruk.

UC Zorg App-sfeer

Naar de UC Zorg App


Van korting van bespaartegoed

Maandelijks bespaart u op uw vaste lasten met een zorgverzekering van UnitedConsumers. Al uw korting wordt namelijk automatisch gestort in uw persoonlijke bespaartegoed. En de korting? Die kunt u uit laten betalen wanneer u dat wilt!

afbeelding

Zo werkt de korting


koffer

Basisverzekering

Iedereen in Nederland van 18 jaar of ouder, moet verplicht een basisverzekering afsluiten. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen gelijk, maar er zijn verschillende soorten polissen waaruit u kunt kiezen. Zo is er altijd een passende basisverzekering!

Vanaf € 114,85 per maand

 

koffer

Aanvullende verzekering

Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd tegen zorgkosten die niet door de basisverzekering vergoed worden. Denk aan een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve zorg en brillen of lenzen.

Vanaf € 6,48 per maand


UC TandZeker 250 afsluiten

Kiest u voor UC TandZeker 250, dan krijgt u 15% korting én een gratis tandongevallenverzekering. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

 

UC door VGZ

UC TandZeker 250 afsluiten


 
 

Tandartsverzekering vergelijken

Heeft u een hogere vergoeding nodig of bent u op zoek naar een orthodontie vergoeding? Dan is UC TandZeker 500 een betere keuze voor u. 


Veelgestelde vragen over de tandartsverzekering

Onze verschillende tandartsverzekeringen vergoeden bepaalde behandelingen tot een maximum bedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de tandartsverzekering die u kiest. Bekijk hieronder de vergoedingen van onze tandartsverzekeringen.

De meest voorkomende tandartsbehandelingen worden wel vergoed voor kinderen tot 18 jaar. Dit zijn behandelingen zoals:

 • (Half)jaarlijkse controles bij de tandarts.
 • Wortelkanaalbehandelingen.
 • Verwijderen van tandsteen.
 • Fluoridebehandelingen.
 • Röntgenfoto’s.
 • Vullingen.
Alle vergoedingen

Alleen noodzakelijke tandartsbehandelingen bij ernstige aandoeningen worden voor volwassenen uit de basisverzekering vergoed. Hier betaalt u nog wel een eigen risico voor. Welke kosten worden dan wel vergoed uit de basisverzekering? Bij de volgende behandelingen worden uw tandartskosten wel vergoed en heeft u dus geen losse tandartsverzekering nodig:

 • Bij een ernstige ontwikkelstoornis, groeistoornis of afwijking aan uw mond of het gebit.
 • Bij ernstige problemen aan uw tanden of kaken waarbij bijzondere tandzorg is vereist.
 • Als u een uitneembaar kunstgebit nodig heeft. Hierbij betaalt u wel een eigen risico.
 • Voor bijzondere tandzorg bij preventie, zodra uw gebit niet verder achteruitgaat.
 • Ook worden de meeste kosten voor de kaakchirurg vergoed.

Voor de tandartsverzekeringen van UnitedConsumers wordt u altijd geaccepteerd. Voor de UC TandZeker 500 tandverzekering geldt wel een wachttijd van 12 maanden voor de volgende behandelingen:

Pas 12 maanden na het afsluiten van de tandartsverzekering kunt u dus pas gebruikmaken van deze vergoeding. Op deze manier kunnen de kosten gedragen worden door de verzekering.

Het eigen risico geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering. Op een tandartsverzekering is het eigen risico dus niet van toepassing.

Wel is het mogelijk dat er een eigen bijdrage geldt voor zorg uit tandartsverzekering. De eigen bijdrage staat namelijk los van het eigen risico. 

Eigen bijdrage en eigen risico

Ik heb een andere vraag


Kunnen wij u helpen?

Vindt u het kiezen van een tandartsverzekering lastig en kunt u wel advies gebruiken? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie.

service

Neem contact met ons op


Meer informatie

Terug naar boven