VGZ Gezin Basis

Het Gezin Basis pakket is een Alles-in-1 Pakket speciaal samengesteld voor het gehele gezin. VGZ weet met haar ruime ervaring precies welke zorg belangrijk is voor u en uw gezin. Het aanvullende pakket bevat onder andere kraamzorg, een tandartsverzekering en voldoende beweegzorg. Doordat uw kinderen tot 18 jaar gratis zijn meeverzekerd, profiteren ook zij van deze goede zorg. Met het Gezin Basis is de zorg voor uw gezin goed afgestemd en betaalt u nooit te veel voor uw aanvullende verzekering. U verdient meer.

VGZ Gezin Basis: voor iedereen

Het VGZ Gezin Basis is gericht op gezinnen, maar iedereen kan dit Alles-in-1-Pakket afsluiten. Er is geen leeftijdsgrens. Dit Alles-in-1 Pakket Basis vergoedt aanvullende zorg en tandartszorg, waardoor het een compleet en betaalbaar pakket is. U betaalt € 22,50 voor het VGZ Gezin Basis per maand.

Bereken uw premie

Vergoedingen Gezin Basis

  • Tandarts: tot maximaal € 250,- (100% voor periodieke controle, 80% voor overige tandzorg).
  • Gratis kraampakketten van VGZ.
  • Preventieve zorg, waaronder vaccinaties en cursussen: € 75,-.
  • Beweegzorg, waaronder fysiotherapie: 7 behandelingen.
  • Buitenlandzorg en repatriëring: volledige vergoeding.
  • Mantelzorg: vergoeding voor 4 dagen vervangende mantelzorg en € 250,- voor mantelzorgmakelaar.

button verzekeringskaart

Het volledige overzicht van de vergoedingen van het Gezin Basis pakket vindt u in de Vergoedingenzoeker.

Een aanvullende zorgverzekering die bij u past

Het is belangrijk dat uw aanvullende aansluit bij uw situatie. Zeker met een gezin is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Uw kinderen hebben immers andere zorgbehoeften. Kies daarom de aanvullende zorgverzekering die past bij uw levensstijl en dat van uw gezin. Wilt u weten of dit pakket ook past bij uw situatie? Neem dan contact op met UnitedConsumers via zorg@unitedconsumers.com of via 040 - 235 05 60. U krijgt direct iemand te spreken die u kan voorzien van advies. Zo betaalt u nooit te veel voor uw zorgverzekering. Dat is wat we doen.