VGZ Jong Basis

Het Jong Basis pakket is een Alles-in-1 Pakket dat gericht is op jongeren. VGZ heeft met haar ruime ervaring dit aanvullende pakket samengesteld. VGZ weet precies welke zorg jongeren nodig hebben. Hierdoor is de zorg goed op uw situatie afgestemd en betaalt u nooit te veel voor uw aanvullende zorgverzekering. Goed voor elkaar.

VGZ Jong Basis: voor iedereen
Het VGZ Jong Basis is gericht op jongeren, maar iedereen kan dit Alles-in-1-Pakket afsluiten. Er is geen leeftijdsgrens. Dit goedkope Alles-in-1 Pakket vergoedt aanvullende zorg en tandartszorg, waardoor het een compleet en betaalbaar pakket is. U betaalt € 12,79 voor het VGZ Jong Basis per maand. 

Bereken uw premie

Vergoedingen Jong  Basis

  • Tandarts: tot maximaal € 150,- (100% voor periodieke controle, 80% voor overige tandzorg). 
  • Preventieve zorg, waaronder vaccinaties en cursussen: € 75,-.
  • Beweegzorg, waaronder fysiotherapie: 6 behandelingen.
  • Buitenlandzorg en repatriëring: volledige vergoeding.

button verzekeringskaart

Het volledige overzicht van de vergoedingen van Jong Basis vindt u in de Vergoedingenzoeker.

Een aanvullende zorgverzekering die bij u past
Het is belangrijk dat uw aanvullende zorgverzekering bij u past. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor uw zorgverzekering. Heeft u vragen over de aanvullende pakketten, dan kunt u contact opnemen met UnitedConsumers via zorg@unitedconsumers.com of via 040 - 235 05 60. U krijgt direct iemand aan de lijn. Aan de hand van uw zorgbehoeftes geven wij u advies over een aanvullende verzekering die bij u past. Zo betaalt u alleen voor zorg die u nodig heeft en houdt u meer geld over voor een leuker leven.