VGZ Vitaal Basis

Het Vitaal Basis pakket is een Alles-in-1 Pakket waarmee u zorgeloos kunt blijven genieten. Want waarom zou u betalen voor zorg die u niet gebruikt? Het pakket bevat ruime vergoedingen voor fysiotherapie, alternatieve zorg, mantelzorg en een tandartsverzekering. Zo bent u aanvullend verzekerd voor zorg die bij uw levensfase past.

VGZ Vitaal Basis: voor iedereen

Het VGZ Vitaal Basis pakket is voor iedereen af te sluiten. Er is geen leeftijdsgrens. Dit goedkope Alles-in-1 Pakket vergoedt aanvullende zorg en tandartszorg, waardoor het een compleet en betaalbaar pakket is. U betaalt per maand € 25,10 voor VGZ Vitaal Basis.

Bereken uw premie

Vergoedingen Vitaal Pakket Basis

  • Tandarts: tot maximaal € 250,- (100% voor periodieke controle, 80% voor overige tandzorg).
  • Preventieve zorg, waaronder vaccinaties en cursussen: € 75,-.
  • Beweegzorg, waaronder fysiotherapie: 9 behandelingen.
  • Buitenlandzorg en repatriëring: volledige vergoeding.
  • Mantelzorg: vergoeding voor 4 dagen vervangende mantelzorg en € 250,- voor mantelzorgmakelaar.
  • Alternatieve zorg: € 150,- per jaar (max. € 45,- per dag).

button verzekeringskaart

In de Vergoedingenzoeker vindt u het volledige overzicht van de vergoedingen in Vitaal Basis.

Een aanvullende zorgverzekering die bij u past

Het is belangrijk dat uw aanvullende aansluit bij uw situatie. Zeker met een gezin is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Uw kinderen hebben immers andere zorgbehoeften. Kies daarom de aanvullende zorgverzekering die past bij uw levensstijl en dat van uw gezin. Wilt u weten of dit pakket ook past bij uw situatie? Neem dan contact op met UnitedConsumers via zorg@unitedconsumers.com of via 040 - 235 05 60. U krijgt direct iemand te spreken die u kan voorzien van advies. Zo betaalt u nooit te veel voor uw zorgverzekering. Dat is wat we doen.