De Alles-in-1 Pakketten van VGZ

VGZ biedt ook Alles-in-1 Pakketten die aansluiten bij iedere periode in het leven. Zorg die past bij uw persoonlijke situatie. Met deze aanvullende pakketten bent u verzekerd van de zorg die u nodig heeft. Op basis van de jarenlange ervaring met zorgverzekeringen heeft VGZ acht totaalpakketten samengesteld voor jongeren, singles en stellen, gezinnen en 50-plussers.

Zorgverzekering afsluiten

Jong Basis & Uitgebreid Pakket

Het Jong Uitgebreid Pakket en Jong Basis Pakket is voor iedereen, maar er wordt met dit pakket wel een speciale focus gelegd op jongeren tussen de 18 en 27 jaar. VGZ Jong Uitgebreid biedt uitgebreide vergoedingen voor beweegzorg en huidbehandelingen, maar ook voor anticonceptie, brillen en lenzen. Kortom: een heel compleet pakket voor jongeren en studenten. Heeft u minder zorg nodig, maar wilt u wel compleet verzekerd zijn? Kies dan voor VGZ Jong Basis.

Single/Duo Basis & Uitgebreid Pakket

Singles en jonge stellen hebben vaak een druk leven. Dan is het zonde om teveel tijd kwijt te zijn met zoeken van de juiste zorgverzekering. VGZ Single/Duo Uitgebreid biedt daarin uitkomst met onder andere vergoedingen voor beweegzorg, mantelzorg, complete bril én tandarts. Verwacht u niet veel zorg nodig te hebben maar wilt u wel goed verzekerd zijn? Kies dan voor VGZ Single/Duo Basis.

Gezin Basis & Uitgebreid Pakket

Een aanvullende zorgverzekering die speciaal is afgestemd op de wensen van een gezin vindt u in het Gezin Uitgebreid Pakket en Gezin Basis Pakket. U krijgt in het Uitgebreide Pakket ruime vergoedingen voor bijvoorbeeld orthodontie en kraamzorg. Heeft u al kinderen? Zij zijn gratis meeverzekerd. Niet veel zorg nodig en toch goed verzekerd zijn? Kies dan voor VGZ Gezin Basis.

Vitaal Basis & Uitgebreid Pakket

Misschien bent u al gestopt met werken en zijn uw kinderen al de deur uit. Dan heeft u niet zoveel aan kraamzorg of orthodontie. Kies dan voor het Vitaal Uitgebreid Pakket en het Vitaal Basis Pakket, aanvullende zorgverzekeringen die ruime vergoedingen bieden voor de zorg die u belangrijk vindt. De premie die u via UnitedConsumers betaalt vindt u in het volgende overzicht.

Aanvullende verzekering

Premie per maand

Jong Basis Pakket € 12,79
Jong Uitgebreid Pakket € 28,50
Single/Duo Basis Pakket € 19,72
Single/Duo Uitgebreid Pakket € 42,99
Gezin Basis Pakket € 22,50
Gezin Uitgebreid Pakket € 59,59
Vitaal Basis Pakket € 25,10
Vitaal Uitgebreid Pakket € 52,89

Andere aanvullende verzekeringen

Met de Alles-in-1 pakketten van VGZ bent u altijd verzekerd van goede zorg. Daarnaast krijgt u ook vergoedingen voor de tandarts en mondzorg, want het totaalpakket is gewoon inclusief vergoedingen voor tandarts en mondzorg. U kunt ook een aparte tandartsverzekering afsluiten.

Naast de acht Alles-in-1 pakketten biedt het UnitedConsumers ZorgCollectief ook de aanvullende pakketten van VGZ. De aanvullende zorgverzekeringen zijn er in drie verschillende zwaartes: Aanvullend Goed, Aanvullend Beter en Aanvullend Best

Bewuzt

Niet veel zorg nodig, maar toch graag een aanvullende verzekering voor fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen én goedkoop uit zijn? Dan is een Bewuzt zorgverzekering wellicht iets voor u. Met aparte pakketten voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, zorg in het buitenland en tandarts bent u voldoende en toch voordelig verzekerd. Goed voor elkaar.