TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

De Alles-in-1 Pakketten van VGZ

VGZ biedt ook Alles-in-1 Pakketten die aansluiten bij iedere periode in het leven. Zorg die past bij uw persoonlijke situatie. Met deze aanvullende pakketten bent u verzekerd van de zorg die u nodig heeft. Op basis van de jarenlange ervaring met zorgverzekeringen heeft VGZ vier totaalpakketten samengesteld voor jongeren, singles en stellen, gezinnen en 50-plussers.

Direct aanmelden! >>

Jong Pakket

Het Jong Pakket is voor iedereen tussen de 18 en 27 jaar. Het pakket biedt uitgebreide vergoedingen voor beweegzorg en huidbehandelingen, maar ook voor anticonceptie en brillen en lenzen. Kortom: een heel compleet pakket voor jongeren en studenten.

Fit & Vrij Pakket

Singles en jonge stellen hebben vaak een druk leven. Dan is het zonde om teveel tijd kwijt te zijn met zoeken van de juiste zorgverzekering. VGZ heeft daarom een pakket samengesteld met veel vrijheid: het Fit & Vrij Pakket. Een unieke aanvullende zorgverzekering. Geen vaste vergoedingen, maar een eigen zorgtegoed zodat u altijd zelf aan het roer staat. 

Gezin Pakket

Een aanvullende zorgverzekering die speciaal is afgestemd op de wensen van een gezin vindt u in het Gezin Pakket. U krijgt ruime vergoedingen voor bijvoorbeeld orthodontie en kraamzorg. Heeft u al kinderen? Zij zijn gratis meeverzekerd. 

Vitaal Pakket

Misschien bent u al gestopt met werken en zijn uw kinderen al de deur uit. Dan heeft u niet zoveel aan kraamzorg of orthodontie. Kies dan voor het Vitaal Pakket, een aanvullende zorgverzekering die ruime vergoedingen biedt voor de zorg die u belangrijk vindt. De premie die u via UnitedConsumers betaalt vindt u in het volgende overzicht.

Aanvullende verzekering Premie per maand
Jong Pakket € 26,29
Fit & Vrij Pakket € 39,49
Gezin Pakket € 52,49
Vitaal Pakket € 46,99

Andere aanvullende verzekeringen

Met de Alles-in-1 pakketten van VGZ bent u altijd verzekerd van goede zorg. Daarnaast krijgt u ook vergoedingen voor de tandarts en mondzorg, want het totaalpakket is gewoon inclusief vergoedingen voor tandarts en mondzorg. U kunt ook een aparte tandartsverzekering afsluiten.

Naast de vier Alles-in-1 pakketten biedt het UnitedConsumers ZorgCollectief ook de aanvullende pakketten van VGZ. De aanvullende zorgverzekeringen zijn er in drie verschillende zwaartes: Aanvullend Goed, Aanvullend Beter en Aanvullend Best.

Al uw voordelen

  • Meer dan € 125,00 korting p.p.
  • Kies zelf uw arts en ziekenhuis
  • Ook voor VGZ verzekerden
  • 500.000 tevreden klanten
  • 14 dagen bedenktijd