VGZ Jong Uitgebreid

Elke fase van het leven vraagt om andere zorg. Daarom is het verstandig om een aanvullende verzekering te nemen bovenop de basisverzekering. Met jonge en fitte mensen in het achterhoofd heeft VGZ de Jong Uitgebreid verzekering gecreëerd. De dekking is gebaseerd op de meest voorkomende zorgbehoeften van jonge verzekerden. Op deze pagina lees je wat deze zorgverzekering precies vergoedt.

VGZ Jong Uitgebreid dekking

Het Alles-in-1 Pakket VGZ Jong Uitgebreid is speciaal samengesteld voor actieve jongeren en studenten. Dat betekent dat er is gedacht aan mogelijke fysiotherapie, vaccinaties, een bril of lenzen en anticonceptiemiddelen. Ook is er budget voor huidzorg. Al met al een zeer complete verzekering tegen een gunstige premie.

Vergoedingen VGZ jongerenverzekeringen

Draag je geen bril of verwacht je geen huidbehandelingen, dan is de VGZ Jong Basis een goedkoper alternatief. Bekijk in de tabel hieronder de verschillen tussen de vergoedingen.

VGZ Jong Basis: € 12,79 per maand VGZ Jong Uitgebreid: € 28,50 per maand
 

Tandartsverzekering: € 150 per jaar. 100% vergoeding voor preventieve controle en het probleemgericht consult.

Overige mondzorg: 80% vergoed.

 

Tandartsverzekering: € 450 per jaar en 100% vergoeding voor preventieve controle en het probleemgerichte consult.

Overige mondzorg: 80% vergoed.

 
Beweegzorg, zoals fysiotherapie of chiropractie: 6 behandelingen per jaar.
 
Beweegzorg, zoals fysiotherapie: 18 behandelingen per jaar.
 
Voor condooms €20 per jaar. Te bestellen via de Nationale Apotheek.
 
Anticonceptiemiddelen vanaf 21 jaar: vergoeding (voor sommige middelen geldt een eigen bijdrage. Voor condooms € 20 per jaar. Te bestellen via de Nationale Apotheek.
 
Budget preventie, zoals vaccinaties: €75 per jaar.
 
Budget preventie, zoals vaccinaties: € 200 per jaar.
   
 
Brillen en contactlenzen: per 3 jaar een vergoeding voor één bril uit het assortiment van onze gecontracteerde leveranciers. Of € 75 bij een niet-gecontracteerde leverancier. Of € 125 voor lenzen bij een opticien naar keuze.
   
 
Budget huidbehandelingen, zoals acne: € 300 per jaar.

Dit is een beknopt overzicht van de vergoedingen in het Alles-in-1 Pakket VGZ Jong Uitgebreid. Voor een uitgebreid overzicht kijk je in de vergoedingenzoeker. Door een aanvullende verzekering te kiezen die bij je past, voorkom je dat je betaalt voor zorg die je niet gebruikt. Bekijk daarom ook onze andere aanvullende verzekeringen.

button verzekeringskaart

VGZ Jong Uitgebreid afsluiten

De VGZ Jong Uitgebreid verzekering is een aanvullende verzekering. Let op! Je kunt deze verzekering alleen afsluiten als je ook een basiszorgverzekering via United Consumers hebt afgesloten.

VGZ Jong Uitgebreid afsluiten