Contact
Mijn UnitedConsumers

Vergoeding zorgverzekering alternatieve geneeswijzen

Vanuit de UnitedConsumers door VGZ zorgverzekeringen kunt u een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen krijgen. Bekijk hieronder uit welke zorgverzekering alternatieve geneeswijzen vergoed wordt.

 

Vergoeding alternatieve geneeswijzen


Alternatieve geneeswijzen

Alternatieve geneeswijzen zijn vormen van gezondheidszorg waarvan niet wetenschappelijk bewezen is dat ze werken. De huisarts en het ziekenhuis werken op basis van wetenschappelijke kennis, ofwel zorg die ontwikkeld is op basis van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast zijn zorgverleners zoals de huisarts en medisch specialisten opgeleid om hun werk te doen.

Alternatieve zorgverleners hebben vaak geen wettelijk verplichte papieren nodig. Er zijn verschillende alternatieve geneeswijzen, maar ze hebben vaak één gemeenschappelijke discipline: het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Alternatieve zorgverleners kijken altijd naar zowel lichaam als geest, omdat een goede balans hierin volgens hen leidt tot een goede gezondheid.

Zorgverzekering alternatieve geneeswijzen

Alternatieve geneeswijzen kunnen een prettige aanvulling zijn op de traditionele geneeswijzen. Denk bijvoorbeeld aan acupunctuur, homeopatische medicijnen of een bezoekje aan de osteopaat. Bekijk hier of u een vergoeding voor alternatieve geneeswijzen krijgt.


Zorgverlener vinden

Zorgverlener vinden

In de UC Zorgzoeker vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Wel zo fijn!

> Vind een zorgverlener

 

UnitedConsumers zorgverzekering door VGZ

Onze zorgverzekeringen

Wij bieden verschillende soorten zorgverzekeringen aan, zodat er altijd een pakket is dat bij u past.

> Bekijk zorgverzekeringen