Goedkope autoverzekering en 10% korting!

NL
korting
 • Actie 10% korting
 • All Risk al vanaf € 19,- per maand!
 • 100 verzekeringen binnen 1 minuut vergeleken!
 • Als tussenpersoon komen wij op voor uw belang Bekijk uw voordelen
Welkom bij UC Autoverzekeringen

Autoverzekering via UnitedConsumers

Wilt u een goedkope autoverzekering afsluiten met een uitgebreide dekking en bekroonde klantenservice? Vergelijk autoverzekeringen via UnitedConsumers en uw auto is altijd goed en voordelig verzekerd. Via onze website vergelijkt u verschillende autoverzekeringen en kiest u vervolgens de polis die bij u past. Naast een goede dekking garandeert UnitedConsumers u minimaal 5% korting als u een goedkope autoverzekering afsluit.

De beste autoverzekering met 10% korting

Controleer vandaag nog of uw autoverzekering beter en goedkoper kan. Vergelijk nu onze autoverzekeringen en kies de laagste premie. Een WA Casco (All Risk) is er al vanaf € 19,- per maand. Vergelijk ook WA en WA Beperkt Casco autoverzekeringen.

Waarom een autoverzekering via UnitedConsumers

Bespaar tot € 100,00 per jaar!

Betrouwbare tussenpersoon

Onafhankelijk vergelijken

Prijswinnende klantenservice!

Autoverzekering vergelijken

Uw autoverzekering vergelijken gaat makkelijk en onafhankelijk bij UC. Vul uw kenteken in en bereken uw autoverzekering. De kosten voor een autoverzekering verschillen vaak fors per verzekeraar. Doordat u ruim 100 autoverzekeringen vergelijkt, vindt u snel en gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering voor u.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering afsluiten

Een goedkope autoverzekering hoeft niet altijd de beste te zijn. Let naast prijs ook op de voorwaarden rondom bijvoorbeeld het eigen risico en de no-claim korting. Zo vindt u niet alleen een goedkope autoverzekering, maar ook de beste verzekering voor uw auto en uw situatie.

Uw autoverzekering afsluiten doet u vervolgens gemakkelijk online. Bij UC vergelijkt u ruim 100 autoverzekeringen. Hier vindt u dus gegarandeerd een passende autoverzekering na het autoverzekering vergelijken.

Autoverzekering afsluiten

Gaat u een autoverzekering afsluiten, dan is het handig om een aantal gegevens bij de hand te houden. Bij het autoverzekering berekenen wordt de premie namelijk onder andere gebaseerd op het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd en de dagwaarde van uw auto.

Goedkope autoverzekering: elk jaar weer

Heeft u een goedkope autoverzekering bij UC? Dan bent u altijd verzekerd voor de laagste premie. Wij brengen u jaarlijks op de hoogte wanneer er een goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Dit doen we door autoverzekeringen vergelijken die aansluiten bij uw situatie. Als wij een goedkope autoverzekering voor u vinden, kunt u deze direct afsluiten.

Beoordeling van onze klanten

Autoverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9.2

Gebaseerd op 484 beoordelingen
9.2 van10

Autoverzekering kiezen

Onder de autoverzekering valt alle schade die met of door uw auto wordt veroorzaakt. Naast dat het fijn is om een goedkope autoverzekering te hebben, is de dekking van uw autoverzekering ook erg belangrijk. Een aansprakelijkheidsverzekering, WA verzekering, afsluiten is wettelijk verplicht. Gaat u de autoverzekering vergelijken, dan is het verstandig om eerst te bepalen wat voor soort autoverzekering u precies wilt.

Schade WA Verzekering WA Beperkt Casco WA Casco (All-Risk)
Schade aan anderen
Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag
Diefstal, joyriding
Ruitschade
Botsing met loslopende dieren of vogels
Natuurrampen (storm e.d.)
Aanrijding, slippen en te water raken
Overige van buiten komende onheilen

WA Verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering)

De WA Verzekering is wettelijk verplicht en vergoedt de schade die u veroorzaakt bij anderen. Wanneer u de goedkoopste autoverzekering wilt, is het verstandig om te kiezen voor een goedkope WA verzekering.

WA Verzekering

WA Beperkt Casco Verzekering (WA Plus verzekering)

WA Beperkt Casco verzekert u voor net wat meer dan een WA Verzekering. Zo vergoedt deze verzekering onder andere schade bij brand, diefstal, ruitschade, stormschade en botsingen met dieren. U bent niet verzekerd voor schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt.

WA Beperkt Casco

WA Volledig Casco autoverzekering

Een WA Casco of All Risk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering. Hierbij is ook schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt verzekerd. Daardoor is de premie van deze verzekering de hoogste van de drie dekkingen. Nieuwe auto's worden meestal All Risk verzekerd.

WA Casco (All Risk)

Aanvullende autoverzekeringen

Een autoverzekering berekenen en afsluiten, verzekert u nog niet voor alle schade. Zo bent u als bestuurder niet standaard verzekerd voor letselschade. Door één of meerdere aanvullende autoverzekeringen af te sluiten kunt u de verzekeringsdekking aanvullen.

 • No-claim beschermer
  Een no-claimbeschermer zorgt ervoor dat u één keer per jaar schade kunt claimen zonder terug te vallen in no-claimkorting.
 • Accessoire verzekering
  Accessoires en opties die u zelf toevoegt aan de auto kunt u verzekeren met een aanvullende accessoireverzekering.
 • Rechtsbijstandverzekering verkeer
  Een rechtsbijstandverzekering voor in het verkeer kan goed van pas komen wanneer u buiten uw schuld betrokken raakt bij een ongeval. U krijgt juridische hulp wanneer u materiële schade of letselschade oploopt door een verkeersfout van de andere partij.
 • Schadeverzekering inzittenden
  Een inzittendenverzekering vergoedt schade van de bestuurder en inzittenden, zoals letsel- en zaakschade. Er wordt een bedrag uitgekeerd dat gelijk staat aan de geleden schade tot maximaal € 1.000.000,-.
 • Ongevallen inzittendenverzekering
  Een ongevallenverzekering inzittenden keert een vooraf afgesproken bedrag uit bij letsel van inzittenden. Het is hierbij niet van belang wie schuldig is aan het ongeval.

Autoverzekering opzeggen

Gaat u een nieuwe goedkope autoverzekering afsluiten, dan is het belangrijk dat u de oude autoverzekering opzegt. Zo voorkomt u dubbele kosten. Het kan zo zijn dat de nieuwe verzekeraar u niet direct accepteert. Dit kan gebeuren als u bijvoorbeeld veel schade heeft gereden in de afgelopen jaren. Uw autoverzekering afsluiten duurt dan iets langer. Is dit het geval, dan krijgt u direct bericht van ons.

Let op dat u uw oude autoverzekering pas opzegt als uw nieuwe goedkope autoverzekering is geaccepteerd. Houd hierbij ook rekening met de opzegtermijn van uw huidige autoverzekering.

Korting bij UC

Bovenop de lage premie krijgt u de garantie van minimaal 5% extra korting op uw goedkope autoverzekering. Deze korting wordt niet direct verrekend op uw factuur, maar opgebouwd in uw persoonlijke bespaartegoed. Zo bespaart u tot wel € 150,00 per jaar!

De gespaarde euro's kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan. Zo heeft u altijd een extraatje achter de hand voor waar u echt blij van wordt. Op die manier helpt UC u makkelijk en snel op weg met (be)sparen.

Vragen?

Heeft u een vraag? Uw e-mail wordt binnen één werkdag beantwoord en als u ons belt krijgt u meteen iemand aan de lijn. Dat vinden we vanzelfsprekend.

Telefoon:
040 - 235 05 60 (kies optie 3 voor autoverzekeringen)
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8.00 - 21.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Om het u nog makkelijker te maken, hebben we alvast de meest gestelde vragen over autoverzekeringen verzameld. Uiteraard voorzien van een duidelijk antwoord.