Goedkope autoverzekering en 15% korting!

NL
korting
 • Actie 15% korting
 • All Risk al vanaf € 18,- per maand!
 • 100 verzekeringen binnen 1 minuut vergeleken!
 • Als tussenpersoon komen wij op voor uw belang Bekijk uw voordelen

Goedkope Autoverzekering via UnitedConsumers

Wilt u een goedkope autoverzekering afsluiten met een uitgebreide dekking en bekroonde klantenservice? Vergelijk autoverzekeringen via UnitedConsumers en uw auto is altijd goed en voordelig verzekerd. Via onze website vergelijkt u verschillende autoverzekeringen en kiest u vervolgens de autoverzekering die het beste bij u past. Naast een goede dekking garandeert UnitedConsumers u minimaal 5% korting als u bij ons een goedkope autoverzekering afsluit.

Buitenkans: 15% korting op uw autoverzekering!

Kies deze maand voor een goedkopere autoverzekering en profiteer van deze tijdelijk buitenkans: een premiekorting van 15%! Vergelijk nu onze autoverzekeringen en kies de laagste premie. Een WA Casco (All Risk) is er al vanaf € 18,- per maand. Vergelijk ook WA en WA Beperkt Casco autoverzekeringen.

Waarom een autoverzekering via UnitedConsumers

Bespaar tot € 100,00 per jaar!

Betrouwbare tussenpersoon

Onafhankelijk vergelijken

Prijswinnende klantenservice!

Autoverzekering vergelijken

Uw autoverzekering vergelijken gaat makkelijk en onafhankelijk bij UC. Vul uw kenteken in en bereken de kosten van uw nieuwe autoverzekering. De kosten voor een autoverzekering verschillen vaak fors per verzekeraar. Doordat u bij ons ruim 100 autoverzekeringen vergelijkt, vindt u snel en gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering voor u.

Wij vergelijken autoverzekeringen van onder andere de volgende autoverzekeraars:

Autoverzekering vergelijken

Goedkoopste autoverzekering in April 2020

Gaat u autoverzekeringen vergelijken? Uw autoverzekering wordt berekend op basis van de volgende gegevens:
 • Uw leeftijd
 • Uw woonplaats
 • De dagwaarde van uw auto
 • Risico op diefstal van uw auto
 • Evt. aanwezige extra's in uw auto
 • Het aantal kilometers dat u per jaar rijdt
 • De gewenste dekking van de verzekering
 • Het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd

De goedkoopste autoverzekering van Nederland bestaat eigenlijk niet, doordat de prijs voor iedereen anders is. Toch geven we u graag een indicatie van wat de goedkoopste autoverzekering voor u kan zijn.

Avero Achmea
Eigen risico
€ 0
Dekking
WA
Premie
€ 14,83
ASR Voordeelpakket
Eigen risico
€ 0
Dekking
WA
Premie
€ 15,26
ZERO
Eigen risico
€ 0
Dekking
WA
Premie
€ 17,01
ASR voordeelpakket
Eigen risico
€ 250
Dekking
WA + beperkt casco
Premie
€ 15,87
Avero Achmea
Eigen risico
€ 135
Dekking
WA + beperkt casco
Premie
€ 19,37
Reaal Goed Geregeld
Eigen risico
€ 150
Dekking
WA + beperkt casco
Premie
€ 22,38
ASR Voordeelpakket
Eigen risico
€ 250
Dekking
WA + Casco (allrisk)
Premie
€ 21,25
Avero Achmea
Eigen risico
€ 135
Dekking
WA + Casco (allrisk)
Premie
€ 30,26
Reaal Goed geregeld
Eigen risico
€ 250
Dekking
WA + Casco (allrisk)
Premie
€ 30,61

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een autoverzekering voor een Toyota Aygo uit 2015 voor een bestuurder van 41 jaar en woonachtig in Groningen. Deze bestuurder rijdt 5.000 km per jaar en heeft 20 opgebouwde schadevrije jaren.

Autoverzekering afsluiten

Een goedkope autoverzekering hoeft niet altijd de beste te zijn. Let naast prijs ook op de voorwaarden rondom bijvoorbeeld het eigen risico en de no-claim korting. Zo vindt u niet alleen een goedkope autoverzekering, maar ook de beste autoverzekering voor uw situatie.

Uw autoverzekering afsluiten doet u vervolgens gemakkelijk online. Bij UC vergelijkt u ruim 100 autoverzekeringen. Hier vindt u dus gegarandeerd een passende autoverzekering.

Autoverzekering afsluiten

Beoordeling van onze klanten

Autoverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9.2

Gebaseerd op 484 beoordelingen
9.2 van10

Autoverzekering kiezen

De autoverzekering dekt alle schade die met of door uw auto wordt veroorzaakt. Natuurlijk is het fijn om een goedkope autoverzekering te hebben. Maar de dekking van uw autoverzekering is ook erg belangrijk! Een WA verzekering afsluiten is wettelijk verplicht. Gaat u uw autoverzekering vergelijken, dan is het verstandig om eerst te bepalen wat voor soort autoverzekering u precies wilt.

Schade WA Verzekering WA Beperkt Casco WA Casco (All-Risk)
Schade aan anderen
Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag
Diefstal, joyriding
Ruitschade
Botsing met loslopende dieren of vogels
Natuurrampen (storm e.d.)
Aanrijding, slippen en te water raken
Overige van buiten komende onheilen

WA Verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering)

De WA Verzekering is wettelijk verplicht en vergoedt schade die u veroorzaakt bij anderen. Wanneer u de goedkoopste autoverzekering wilt, is het verstandig om te kiezen voor een goedkope WA verzekering.

WA Verzekering

WA Beperkt Casco Verzekering (WA Plus verzekering)

WA Beperkt Casco verzekert u voor net wat meer dan een WA Verzekering. Zo vergoedt deze autoverzekering onder andere schade bij brand, diefstal, ruitschade, stormschade en botsingen met dieren. U bent niet verzekerd voor schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt.

WA Beperkt Casco

WA Volledig Casco autoverzekering

Een WA Casco of All Risk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering die u kunt kiezen. Hierbij is ook schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt verzekerd. Daardoor is de premie van deze verzekering de hoogste van de drie dekkingen. Nieuwe auto's worden meestal All Risk verzekerd.

WA Casco (All Risk)

Aanvullende autoverzekeringen

Een autoverzekering verzekert u nog niet voor alle schade. Zo bent u als bestuurder niet standaard verzekerd voor letselschade. Door één of meerdere aanvullende autoverzekeringen af te sluiten kunt u de dekking van uw autoverzekering uitbreiden.

 • No-claim beschermer
  Een no-claimbeschermer zorgt ervoor dat u één keer per jaar schade kunt claimen zonder terug te vallen in no-claimkorting.
 • Accessoire verzekering
  Accessoires en opties die u zelf toevoegt aan de auto kunt u verzekeren met een aanvullende accessoireverzekering.
 • Rechtsbijstandverzekering verkeer
  Een rechtsbijstandverzekering voor in het verkeer kan goed van pas komen wanneer u buiten uw schuld betrokken raakt bij een ongeval. U krijgt juridische hulp wanneer u materiële schade of letselschade oploopt door een verkeersfout van de andere partij.
 • Schadeverzekering inzittenden
  Een inzittendenverzekering vergoedt schade van de bestuurder en inzittenden, zoals letsel- en zaakschade. Er wordt een bedrag uitgekeerd dat gelijk staat aan de geleden schade tot maximaal € 1.000.000,-.
 • Ongevallen inzittendenverzekering
  Een ongevallenverzekering voor inzittenden keert een vooraf afgesproken bedrag uit bij letsel van inzittenden. Het is hierbij niet van belang wie schuldig is aan het ongeval.

Autoverzekering opzeggen

Gaat u een nieuwe goedkope autoverzekering afsluiten, dan is het belangrijk dat u de oude autoverzekering opzegt. Zo voorkomt u dubbele kosten. Het kan zo zijn dat de nieuwe verzekeraar u niet direct accepteert. Dit kan gebeuren als u bijvoorbeeld veel schade heeft gereden in de afgelopen jaren. Uw autoverzekering afsluiten duurt dan iets langer. Is dit het geval, dan krijgt u direct bericht van ons.

Zeg uw oude autoverzekering pas op als uw nieuwe autoverzekering is geaccepteerd. Houd hierbij ook rekening met de opzegtermijn van uw huidige autoverzekering.

Goedkope autoverzekering met korting

Bovenop de lage premie krijgt u de garantie van minimaal 5% extra korting op uw goedkope autoverzekering. Deze korting wordt niet direct verrekend op uw factuur, maar opgebouwd in uw persoonlijke bespaartegoed. Zo bespaart u tot wel € 150,00 per jaar!

De gespaarde euro's kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan. Zo heeft u altijd een extraatje achter de hand voor dingen waar u echt blij van wordt.

Goedkope autoverzekering: elk jaar weer

Heeft u een goedkope autoverzekering bij UC? Dan bent u altijd verzekerd voor de laagste premie. Wij brengen u jaarlijks op de hoogte wanneer er een goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Dit doen we door autoverzekeringen te vergelijken die aansluiten bij uw situatie. Als wij een goedkope autoverzekering voor u vinden die beter bij u past, kunt u deze autoverzekering direct bij ons afsluiten.

Vragen?

Heeft u een vraag? Uw e-mail wordt binnen één werkdag beantwoord en als u ons belt op 040 235 05 60 (kies optie 3 voor autoverzekeringen) krijgt u meteen iemand aan de lijn. Dat vinden we vanzelfsprekend.

U kunt ons op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 21.00 uur bereiken en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Om het u nog makkelijker te maken, hebben we alvast de meest gestelde vragen over autoverzekeringen verzameld. Uiteraard voorzien van een duidelijk antwoord.