Goedkope autoverzekering met 10% korting!

15 korting
 • Actie: 10% korting
 • All Risk: vanaf € 13,- p/mnd!
 • Vergelijk 100 verzekeringen
 • Winnaar Opiness Award: 9,4 Beste service van Nederland Bekijk uw voordelen

Extra besparen op uw autoverzekering is mogelijk. Met een autoverzekering van UnitedConsumers, in het kort UC, bent u altijd goed en voordelig verzekerd. U vergelijkt en kiest de beste verzekering. Wij geven u daarnaast ook nog eens minimaal 5% korting op uw premie. Dat betekent maandelijks meer overhouden voor uw eigen plezier.

Goede Voornemensactie: 10% korting op autoverzekeringen

Vandaag nog een goedkope autoverzekering afsluiten? Want tijdens de Goede Voornemensactie krijgt u 10% extra korting op autoverzekeringen. Vergelijk nu onze autoverzekeringen en kies de laagste premie. Een WA Casco (All Risk) is er al vanaf € 13,- per maand. Vergelijk ook WA en WA Beperkt Casco autoverzekeringen.

Autoverzekeringen vergelijken

U kunt gratis en onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken bij UC. Vul uw kenteken in en doe de gratis Premie-Check. Wij vergelijken ruim honderd polissen om voor u de voordeligste verzekering te vinden. Zo kunt u snel en voordelig, zorgeloos de weg op.

Goedkoopste autoverzekering afsluiten

Een goedkope autoverzekering afsluiten? Met de gratis Premie-Check berekent u de laagste prijs voor de beste autoverzekering. Zo ziet u meteen hoeveel geld u kunt besparen. Geld dat u kunt uitgeven aan andere leuke dingen. Uw autoverzekering afsluiten gaat snel en eenvoudig online. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag. Goed voor elkaar.

Onafhankelijk de beste autoverzekeringen vergelijken doet u bij UnitedConsumers. Wij vinden namelijk dat u het beste verdient. Binnen enkele minuten krijgt u een overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen die het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Bovendien krijgt u bij ons bovenop uw lage premie minimaal 5% extra groepskorting.

Autoverzekering vergelijken bij UnitedConsumers

De goedkoopste autoverzekering vindt u hier. Hoe? Heel eenvoudig. Vergelijk makkelijk en snel meer dan honderd verschillende autoverzekeringen en bereken uw voordeligste premie. Vul uw kenteken in bij de Premie-Check, wij doen de rest. Binnen enkele seconden tonen wij de drie goedkoopste autoverzekeringen voor uw persoonlijke situatie. Afsluiten kan gemakkelijk online. Zo heeft u voor weinig moeite, elke maand voordeel.

Elk jaar de goedkoopste autoverzekering

Als u deelnemer bent bij UnitedConsumers zorgen wij ervoor dat u altijd de goedkoopste autoverzekering heeft. Wij vergelijken elk jaar opnieuw uw autoverzekering. Als er een beter alternatief is, laten wij dit meteen aan u weten zodat u direct kunt overstappen. Zo doen we dat.

Bij UC vindt u altijd de beste service en de goedkoopste autoverzekering. U sluit uw autoverzekering eenvoudig online af en krijgt altijd korting op uw premie. Deze korting spaart u op in uw persoonlijke tegoed dat u kunt laten uitkeren wanneer u wilt. Om er bijvoorbeeld eens lekker op uit te gaan, in uw goed verzekerde auto.

Uw voordelen bij UnitedConsumers:

 • Consumentencollectief: 5% extra korting.
 • Onafhankelijk vergelijken: de goedkoopste autoverzekering.
 • Betrouwbare tussenpersoon: bij schade staan we voor u klaar.
 • Persoonlijke service van UnitedConsumers: u wordt direct geholpen.

Goedkoopste autoverzekering bij UnitedConsumers

Dankzij ons consumentencollectief krijgt u bovenop uw voordelige premie ook nog eens minimaal 5% extra groepskorting. Zo houdt u meer over voor waar u echt blij van wordt. De korting bouwt u op in uw persoonlijke tegoed. Dat kan oplopen tot meer dan € 150,00 per jaar en kunt u uit laten keren wanneer u wilt.

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

U kunt gratis autoverzekeringen vergelijken door onze Premie-Check in te vullen. Wij vergelijken onafhankelijk onze autoverzekeraars en laten u de goedkoopste opties voor uw persoonlijke situatie zien. Zo bent u altijd goed verzekerd en betaalt u nooit teveel.

Betrouwbare tussenpersoon

UnitedConsumers is de tussenpersoon voor u en de autoverzekeraar. Heeft u schade geleden? Meld dit dan aan ons. Wij zorgen ervoor dat u snel weer op weg kunt en dat de schade wordt afgehandeld. Dat is wat we doen.

Wij helpen u graag op weg

Bij UnitedConsumers krijgt u altijd voordeel op vaste lasten, zoals uw autoverzekering. Hierdoor houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven. Lekker uit eten, een korte vakantie of een extra zakcentje voor het geval dat? U beslist.

Uw gespaarde euro's kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt. Gewoon in geld op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan. Zo heeft u altijd iets extra's achter de hand voor waar u echt blij van wordt. Dat is pas eenvoudig besparen, wij helpen u graag op weg. Goed voor elkaar.

Heeft u een autoverzekering bij UC? Dan bent u altijd verzekerd van de laagste premie. Wij brengen u jaarlijks op de hoogte wanneer er een goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Dit doen we door autoverzekeringen te vergelijken die aansluiten bij uw situatie. Als wij een goedkopere autoverzekering voor u hebben gevonden kunt u deze direct afsluiten.

Premie-Check

Wilt u ook een goedkope autoverzekering bij UnitedConsumers? Doe dan de gratis Premie-Check om onze autoverzekeringen te vergelijken. U kiest de verzekering die het beste bij u past en wij geven u 5% extra groepskorting. Geen gedoe, wel de korting

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag? Wij staan voor u klaar. Uw e-mail wordt binnen één werkdag beantwoord en als u ons belt krijgt u meteen iemand aan de lijn. Dat vinden we vanzelfsprekend.

Telefoon:
040 - 235 05 60 (kies optie 3 voor autoverzekeringen)
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8.00 - 21.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Om het u nog makkelijker te maken, hebben we alvast de meest gestelde vragen over autoverzekeringen verzameld. Uiteraard voorzien van een duidelijk antwoord.

U kunt uw vraag ook per post sturen naar:

UnitedConsumers Autoverzekeringen
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Beoordeling van onze klanten

Autoverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9.3

Gebaseerd op 371 beoordelingen
9.3 van10

Waarom een autoverzekering via UnitedConsumers

Bespaar tot € 175,00 per jaar!

Betrouwbare tussenpersoon

Onafhankelijk vergelijken

Prijswinnende klantenservice!

Een goede autoverzekering is belangrijk en daarnaast is het verplicht. In alle landen van de Europese Unie is het verplicht schade die wordt veroorzaakt door uw auto te verzekeren. Er zijn verschillende autoverzekeringen, zo kunt u er ook voor kiezen uw auto te verzekeren voor schade die u zelf veroorzaakt of voor schade die veroorzaakt wordt door invloeden van buitenaf. Een autoverzekering vergelijken kan helpen om uit te komen bij de goedkoopste autoverzekering voor uw auto. Zo heeft u altijd de juiste autoverzekering die bij uw situatie past.

Dekkingen

Onder de autoverzekering valt alle schade die met of door uw auto wordt veroorzaakt. Naast dat het fijn is om een goedkope autoverzekering te hebben, is de soort dekking ook erg belangrijk. Er zijn drie soorten autoverzekeringen: WA + volledig casco, WA + beperkt casco en WA. Van de autoverzekeringen is alleen de aansprakelijkheidsverzekering (WA) verplicht. Als u wilt kunt u de dekkingen uitbreiden met een van de aanvullende autoverzekeringen, zoals rechtsbijstand of een inzittendenverzekering. Gaat u de autoverzekering vergelijken, dan is het verstandig om eerst te bepalen welke dekking u precies wilt.

Aansprakelijkheidsverzekering (WA)

Een goedkope autoverzekering is de WA verzekering. De Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM) stelt dat het verplicht is om minstens een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Er zijn een aantal minimale eisen waar een autoverzekering aan moet voldoen. Zo moet het verzekerde bedrag ten minste 1 miljoen euro bedragen. Omdat enkel de schade is verzekerd die u bij een ander veroorzaakt, is de premie lager dan bij de (beperkt) casco autoverzekeringen. Een WA autoverzekering is de goedkoopste autoverzekering.

Een WA autoverzekering is geschikt voor auto's die ouder zijn dan 10 jaar en een lage dagwaarde hebben. Wanneer u in dat geval toch voor een WA + beperkt casco of WA + casco autoverzekering kiest bestaat de kans dat u meer voor uw verzekering betaalt dan uw auto nog waard is. Wanneer u de goedkoopste autoverzekering wilt is het het verstandigste om te kiezen voor een WA autoverzekering.

WA + beperkt casco autoverzekering

Met een WA + beperkt casco bent u voor net wat meer schade verzekerd dan bij een WA verzekering. Een beperkt casco dekking vergoedt schade die niet is ontstaan door een aanrijding of botsing. Zo vergoedt deze verzekering onder andere schade bij brand, diefstal, ruitschade, stormschade en botsingen met dieren. U bent alleen niet verzekerd voor schade die u zelf aan uw auto heeft veroorzaakt.

Een WA + beperkt casco autoverzekering is geschikt voor auto's die ouder zijn dan vijf jaar. Voor die auto's is het namelijk niet altijd voordelig om een WA + volledig casco dekking af te sluiten. Ook wanneer u een auto heeft die diefstalgevoelig is, is een WA + beperkt casco verzekering verstandig. U kunt bij een WA + beperkt casco dekking niet alle schade verhalen op de verzekeraar, in sommige gevallen moet u de schade zelf betalen. Bijvoorbeeld wanneer u uw fiets tegen uw auto heeft laten vallen. Mensen die het fijn vinden om die schade zelf te betalen kiezen vaak voor een WA + beperkt casco. Kunt u de schade niet zelf betalen? Dan kunt u beter kiezen voor een WA + casco (all risk). Omdat de premies veel verschillen, zijn er veel mensen die hun autoverzekering vergelijken.

WA + casco autoverzekering (all risk)

Een WA + casco autoverzekering wordt ook wel all risk genoemd en is de meest uitgebreide van de drie autoverzekeringen. Hierbij is ook de schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt verzekerd. Daardoor is de premie van deze verzekering de hoogste van de drie dekkingen. Nieuwe auto's worden meestal all risk verzekerd, want dit is een grote uitgave en ze hebben een hoge waarde. Ook auto's jonger dan vijf jaar kunnen het beste all risk verzekerd worden. Heeft u een betalingsregeling op uw auto afgesloten? Dan is het zeer verstandig om voor een all risk verzekering te kiezen. Stel dat u een ongeluk krijgt en uw auto total loss rijdt, dan bestaat de kans dat u door blijft betalen voor een auto die u niet meer heeft. Met een WA + casco autoverzekering voorkomt u dit. Daarnaast heeft u bij deze dekking financiële zekerheid en kunt u bijna alle zaken verhalen op uw autoverzekering. U heeft dan niet de goedkoopste autoverzekering, maar heeft wel veel zekerheid. De autoverzekering vergelijken is ook bij een WA + casco belangrijk, want de premie kan per verzekeraar veel verschillen.

Aanvullende autoverzekeringen

Met het afsluiten van een WA autoverzekering bent u nog niet voor alle schade verzekerd. Zo zijn inzittenden bij een ongeval niet standaard verzekerd voor letselschade. U kunt dit meeverzekeren door een of meerdere aanvullende autoverzekeringen af te sluiten. Zo kunt u kiezen voor een no-claimbeschermer, accessoireverzekering, rechtsbijstandverzekering, schadeverzekering inzittenden en ongevallenverzekering inzittenden. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de tweede gezinsautoregeling, een personenautoverzekering en bestelautoverzekering. De autoverzekering vergelijken kan u helpen de beste keuze te maken.

 • Een no-claimbeschermer zorgt ervoor dat u één keer per jaar schade kunt claimen zonder terug te vallen in no-claimkorting.
 • Accessoires die u zelf toevoegt aan de auto kunt u verzekeren met een accessoireverzekering.
 • Een rechtsbijstandverzekering kan goed van pas komen wanneer u buiten uw schuld betrokken raakt bij een ongeval. U krijgt juridische hulp wanneer u materiële schade of letselschade oploopt door een verkeersfout van de andere partij.
 • Een schadeverzekering inzittenden vergoedt schade van de inzittenden, zoals letsel- en zaakschade. Er wordt een bedrag uitgekeerd dat gelijk dat aan de geleden schade, dat maximaal € 1.000.000,- is.
 • Een ongevallenverzekering inzittenden keert een vooraf afgesproken bedrag uit bij letsel van inzittenden. Het is hierbij niet van belang wie schuldig is aan het ongeval.

Autoverzekering vergelijken

Een autoverzekering vergelijken kan u helpen te kiezen voor een goedkope autoverzekering. Een autoverzekering is voor iedereen anders en de maandpremie wordt door verschillende factoren bepaald, zoals de leeftijd van de bestuurder, het postcodegebied, het aantal schadevrije jaren en het merk van uw auto. In onze vergelijker vindt u een goedkope autoverzekering voor uw situatie. De autoverzekering vergelijken is niet alleen aan u. Elk jaar vergelijkt UnitedConsumers uw autoverzekering. Kunt u overstappen naar een goedkope autoverzekering, dan laten wij u dat weten. Zo bespaart u altijd optimaal op uw autoverzekering.