Goedkope autoverzekering met 10% korting!

15 korting
 • Actie: 10% korting
 • All Risk al vanaf € 19,- per maand!
 • 100 verzekeringen binnen 1 minuut vergeleken!
 • Als tussenpersoon komen wij op voor uw belang Bekijk uw voordelen
Welkom bij UC Autoverzekeringen

Autoverzekering via UnitedConsumers

Een goedkope autoverzekering is mogelijk door extra te besparen op uw autoverzekering. Met een autoverzekering van UnitedConsumers (UC) bent u altijd goed en voordelig verzekerd. Vergelijk onze autoverzekeringen en kies de beste deal. Wij geven u daarnaast ook nog eens de garantie op minimaal 5% korting op uw autoverzekering. Zo houdt u maandelijks meer geld over voor een leuker leven.

Bij UnitedConsumers kiest u voor een WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco (All Risk) autoverzekering. Deze verzekeringen dekken schade aan uw auto die is veroorzaakt door andermans en/of uw schuld.

10% korting bij elke autoverzekering!

De nieuwe autoverzekering premies van juli zijn binnen. Bereken in 2 minuten de premie voor uw auto met 10% korting! Een WA Casco (All Risk) is er al vanaf € 19,- per maand. Vergelijk ook WA en WA Beperkt Casco autoverzekeringen.

Waarom een autoverzekering via UnitedConsumers

Bespaar tot € 175,00 per jaar!

Betrouwbare tussenpersoon

Onafhankelijk vergelijken

Prijswinnende klantenservice!

Autoverzekering vergelijken

Uw autoverzekering vergelijken gaat makkelijk en onafhankelijk bij UC. Vul uw kenteken in en bereken wat uw autoverzekering gaat kosten. De kosten voor een autoverzekering verschillen vaak fors per verzekeraar. Doordat u ruim 100 autoverzekeringen vergelijkt via UnitedConsumers vindt u snel en gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering.

Autoverzekering vergelijken

Goedkope autoverzekering afsluiten

Iedereen wil natuurlijk de goedkoopste autoverzekering van Nederland. De goedkoopste autoverzekering hoeft echter niet altijd de beste te zijn. Let naast prijs ook op de voorwaarden rondom bijvoorbeeld het eigen risico en de no claim korting. Zo vindt u niet alleen een goedkope autoverzekering, maar ook de beste verzekering voor uw auto en uw situatie.

Autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering afsluiten doet u gemakkelijk online bij UC. Met de gratis Autoverzekering-Check berekent u de laagste prijs voor de beste autoverzekering. Zo ziet u meteen hoeveel geld u kunt besparen. Geld dat u ook kunt uitgeven aan leuke dingen.

Autoverzekering afsluiten

Bij het afsluiten van uw autoverzekering is het handig als u een aantal gegevens bij de hand houdt. De premie wordt namelijk onder andere gebaseerd op het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd en de dagwaarde van uw auto. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Autoverzekering berekenen

UC biedt altijd de beste service en de goedkoopste autoverzekering. U sluit uw autoverzekering eenvoudig online af en krijgt altijd korting op uw premie. Deze korting spaart u op in uw persoonlijke bespaartegoed dat u kunt laten uitkeren wanneer u wilt. Zo kunt u er eens lekker op uit in uw goed verzekerde auto.

Uw voordelen bij UnitedConsumers:

 • Consumentencollectief: Gegarandeerd 5% extra korting.
 • Betrouwbare tussenpersoon: bij schade staan we voor u klaar.
 • Persoonlijke service van UnitedConsumers: u wordt direct geholpen.
 • Onafhankelijk uw autoverzekering vergelijken: de goedkoopste autoverzekering voor u.

Een goedkope autoverzekering afsluiten bij UnitedConsumers levert u extra voordeel op. Bovenop de lage premie krijgt u namelijk de garantie van minimaal 5% extra korting op uw autoverzekering. Deze korting wordt niet direct verrekend op uw factuur, maar opgebouwd in uw persoonlijke bespaartegoed. Zo bespaart u tot wel € 150,00 per jaar!

De gespaarde euro's kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Daar heeft u iets aan. Zo heeft u altijd een extraatje achter de hand voor waar u echt blij van wordt. Op die manier helpt UC u makkelijk en snel op weg met (be)sparen. Goed voor elkaar.

Heeft u een autoverzekering bij UC? Dan bent u altijd verzekerd voor de laagste premie. Wij brengen u jaarlijks op de hoogte wanneer er een goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Dit doen we door autoverzekeringen te vergelijken die aansluiten bij uw situatie. Als wij een goedkope autoverzekering voor u vinden, kunt u deze direct afsluiten.

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag? Uw e-mail wordt binnen één werkdag beantwoord en als u ons belt krijgt u meteen iemand aan de lijn. Dat vinden we vanzelfsprekend.

Telefoon:
040 - 235 05 60 (kies optie 3 voor autoverzekeringen)
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 8.00 - 21.00 uur
zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Om het u nog makkelijker te maken, hebben we alvast de meest gestelde vragen over autoverzekeringen verzameld. Uiteraard voorzien van een duidelijk antwoord.

Beoordeling van onze klanten

Autoverzekering is gemiddeld beoordeeld met een 9.3

Gebaseerd op 484 beoordelingen
9.3 van10

Autoverzekering verplicht in Nederland

Een goede autoverzekering is niet alleen belangrijk, maar ook door de wet verplicht. In alle landen van de Europese Unie moet schade die wordt veroorzaakt door uw auto verplicht verzekerd zijn. De WA Verzekering is in Nederland verplicht. U kunt er voor kiezen uw auto extra te verzekeren voor schade die u zelf veroorzaakt (Beperkt of Volledig Casco) of enkel voor schade die veroorzaakt wordt door anderen (WA Verzekering).

Autoverzekering kiezen

Onder de autoverzekering valt alle schade die met of door uw auto wordt veroorzaakt. Naast dat het fijn is om een goedkope autoverzekering te hebben, is de soort autoverzekering ook erg belangrijk. Alleen de aansprakelijkheidsverzekering (WA) is wettelijk verplicht. Gaat u de autoverzekering vergelijken, dan is het verstandig om eerst te bepalen wat voor soort autoverzekering u precies wilt.

Schade WA WA Beperkt Casco WA Casco (All-Risk)
Schade aan anderen
Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag
Diefstal, joyriding
Ruitschade
Botsing met loslopende dieren of vogels
Natuurrampen (storm e.d.)
Aanrijding, slippen en te water raken
Overige van buiten komende onheilen

WA Verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering)

Een WA Verzekering is wettelijk verplicht en vergoedt de schade die u veroorzaakt bij anderen. Wanneer u de goedkoopste autoverzekering wilt, is het verstandig om te kiezen voor een WA verzekering.

WA Verzekering

WA Beperkt Casco Verzekering (WA Plus verzekering)

WA Beperkt Casco verzekert u voor net wat meer dan een WA Verzekering. Zo vergoedt deze verzekering onder andere schade bij brand, diefstal, ruitschade, stormschade en botsingen met dieren. U bent niet verzekerd voor schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt.

WA Beperkt Casco

WA Volledig Casco autoverzekering

Een WA Casco of All Risk autoverzekering is de meest uitgebreide autoverzekering. Hierbij is ook schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt verzekerd. Daardoor is de premie van deze verzekering de hoogste van de drie dekkingen. Nieuwe auto's worden meestal volledig casco verzekerd.

WA Casco (All Risk)

Autoverzekering uitbreiden

Met het afsluiten van een autoverzekering verzekert u nog niet alle schade. Zo bent u als bestuurder niet standaard verzekerd voor letselschade. Door één of meerdere aanvullende autoverzekeringen af te sluiten kunt u de verzekeringsdekking aanvullen.

 • No-claim beschermer
  Een no-claimbeschermer zorgt ervoor dat u één keer per jaar schade kunt claimen zonder terug te vallen in no-claimkorting.
 • Accessoire verzekering
  Accessoires en opties die u zelf toevoegt aan de auto kunt u verzekeren met een aanvullende accessoireverzekering.
 • Rechtsbijstandverzekering verkeer
  Een rechtsbijstandverzekering voor in het verkeer kan goed van pas komen wanneer u buiten uw schuld betrokken raakt bij een ongeval. U krijgt juridische hulp wanneer u materiële schade of letselschade oploopt door een verkeersfout van de andere partij.
 • Schadeverzekering inzittenden
  Een inzittendenverzekering vergoedt schade van de bestuurder en inzittenden, zoals letsel- en zaakschade. Er wordt een bedrag uitgekeerd dat gelijk staat aan de geleden schade tot maximaal € 1.000.000,-.
 • Ongevallen inzittendenverzekering
  Een ongevallenverzekering inzittenden keert een vooraf afgesproken bedrag uit bij letsel van inzittenden. Het is hierbij niet van belang wie schuldig is aan het ongeval.

Autoverzekering opzeggen

Gaat u een nieuwe autoverzekering afsluiten, dan is het belangrijk dat u de oude autoverzekering opzegt. Zo voorkomt u dubbele kosten. Het kan zo zijn dat de nieuwe verzekeraar u niet direct accepteert. Dit kan gebeuren als u bijvoorbeeld veel schade heeft gereden in de afgelopen jaren. In dit geval duurt het afsluiten van de autoverzekering iets langer. Is dit het geval, dan krijgt u direct bericht van ons.

Let op dat u uw oude autoverzekering pas opzegt als uw nieuwe verzekering is geaccepteerd. Houd hierbij ook rekening met de opzegtermijn van uw huidige autoverzekering.