Autoverzekering vergelijken

Vind hier uw goedkope autoverzekering
Kenteken
NL
korting

Daarom kiest u voor UnitedConsumers

Tot € 125,00 besparing per jaar!

Jaarlijkse premie-check

Onafhankelijk vergelijken

Prijswinnende klantenservice!

Autoverzekering vergelijken

Goedkope autoverzekering afsluiten met een uitgebreide dekking? Vergelijk de beste autoverzekeringen en kies de dekking die het beste bij u past.

U krijgt altijd 5% korting op de premie, ieder jaar weer! Daarnaast brengen wij u jaarlijks op de hoogte als er een goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal!

Autoverzekering vergelijken

Onze klanten beoordelen ons met een

9.2
9

Tevreden

Eerlijkheid, klanten op hoogte,

Wafa, Ede

Goedkope autoverzekering kiezen?
Dit moet u weten

Dekking kiezen De dekking van uw autoverzekering is erg belangrijk. Gaat u uw autoverzekering vergelijken, dan is het verstandig om eerst te bepalen wat voor soort autoverzekering u precies wilt.

WA verzekering De WA verzekering is wettelijk verplicht en vergoedt schade die u veroorzaakt bij anderen. Wanneer u de goedkoopste autoverzekering wilt, is het verstandig om te kiezen voor een WA verzekering.

WA beperkt casco De WA beperkt casco verzekering vergoedt o.a. schade bij brand, diefstal, ruit- en storm schade en botsingen met dieren. U bent niet verzekerd voor schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt.

All risk Een WA casco (all risk) autoverzekering is de meest uitgebreide verkering. Hierbij is ook schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt verzekerd. Nieuwe auto's worden meestal all risk verzekerd.

Autoverzekering afsluiten?

Bij ons bent u altijd verzekerd van onafhankelijk advies en de beste service.

Schade WA verzekering WA beperkt casco WA casco (all risk)
Schade aan anderen
Brand, zelfontbranding, ontploffing en blikseminslag
Diefstal, joyriding
Ruitschade
Botsing met loslopende dieren of vogels
Natuurrampen (storm e.d.)
Aanrijding, slippen en te water raken
Overige van buiten komende onheilen
Goedkoop én goed verzekerd vanaf € 12,-/mnd vanaf € 14,-/mnd vanaf € 16,-/mnd
Goedkope autoverzekering kiezen

Natuurlijk is het fijn om een goedkope autoverzekering te hebben. Maar let bij het autoverzekering vergelijken naast prijs ook op de voorwaarden zoals het eigen risico.

Aanvullende verzekeringen

Schadeverzekering inzittenden

Een autoverzekering verzekert u nog niet voor alle schade. Zo bent u als bestuurder niet standaard verzekerd voor letselschade. Een inzittendenverzekering vergoedt schade van de bestuurder en inzittenden, zoals letsel- en zaakschade. Er wordt een bedrag uitgekeerd dat gelijk staat aan de geleden schade tot maximaal € 1.000.000,-.

Rechtsbijstandverzekering verkeer

Door een aanvullende autoverzekering af te sluiten kunt u de dekking van uw autoverzekering uitbreiden. Een rechtsbijstandverzekering voor in het verkeer kan goed van pas komen wanneer u buiten uw schuld betrokken raakt bij een ongeval. U krijgt juridische hulp wanneer u materiële schade of letselschade oploopt door een verkeersfout van de andere partij.

Autoverzekering vergelijken Uw autoverzekering vergelijken gaat makkelijk en onafhankelijk bij UnitedConsumers. Vul uw kenteken in en bereken de kosten van uw nieuwe autoverzekering.

De kosten voor een autoverzekering verschillen vaak fors per verzekeraar. Bij ons kunt u ruim 100 autoverzekeringen vergelijken, daardoor vindt u snel en gemakkelijk de goedkoopste autoverzekering.

Autoverzekering vergelijken

Hoe werkt de korting?

Bovenop de lage premie krijgt u jaarlijks minimaal 5% extra korting op uw goedkope autoverzekering. De unieke korting wordt iedere maand bijgeschreven in een persoonlijk bespaartegoed. U kunt het bedrag laten uitkeren op uw bankrekening wanneer u dat uitkomt!
De gespaarde euro's kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening. Zo heeft u altijd een extraatje achter de hand voor dingen waar u blij van wordt.
korting
 • 10% korting op de beste autoverzekering
 • All Risk al vanaf € 16,- per maand
 • Jaarlijkse premie-check: wij bekijken ieder jaar of uw premie goedkoper kan

Goedkoopste autoverzekering in september 2021

De goedkoopste autoverzekering van Nederland bestaat eigenlijk niet, doordat de prijs voor iedereen anders is. Gaat u autoverzekeringen vergelijken? Uw autoverzekering wordt berekend op basis van de volgende gegevens:

 • Uw leeftijd
 • Uw woonplaats
 • Dagwaarde van uw auto
 • Risico op diefstal
 • Aanwezige extra's in uw auto
 • Kilometers per jaar
 • Gewenste dekking
 • Schadevrije jaren

Wij geven u graag een indicatie van wat de goedkoopste autoverzekering voor u kan zijn.

WA
ASR Voordeelpakket
Eigen Risico: €0
Premie: €13,77 /mnd
ZERO
Eigen Risico: €0
Premie: €15,22 /mnd
Avero Achmea
Eigen Risico: €0
Premie: €15,37 /mnd
WA beperkt casco
ASR voordeelpakket
Eigen Risico: €250
Premie: €14,21 /mnd
ZERO
Eigen Risico: €150
Premie: €19,19 /mnd
Avero Achmea
Eigen Risico: €135
Premie: €19,66 /mnd
All risk
ASR Voordeelpakket Inruilplus
Eigen Risico: €250
Premie: €18,61 /mnd
ASR Voordeelpakket
Eigen Risico: €250
Premie: €18,86 /mnd
Avero Achmea
Eigen Risico: €150
Premie: €28,27 /mnd

Deze prijzen zijn gebaseerd op een autoverzekering voor een Toyota Aygo uit 2015 voor een bestuurder van 41 jaar en woonachtig in Groningen. Deze bestuurder rijdt 5.000 km per jaar en heeft 20 opgebouwde schadevrije jaren.

Veelgestelde vragen

U kunt uw autoverzekering bij de meeste verzekeraars na het eerste jaar opzeggen. Houd hierbij rekening met een opzegtermijn van één maand. Het opzeggen van de verzekering doet u online of telefonisch. Sommige verzekeraars vragen om een opzegbrief. Raadpleeg uw polis voor informatie hierover, of neem contact op met uw autoverzekeraar.

Het eigen risico van uw autoverzekering geldt alleen bij schade die u niet op een ander kunt verhalen. Heeft u een WA beperkt casco- of WA volldig casco (all risk) verzekering? Dan is het eigen risico van toepassing op schade die vergoed wordt. U vindt de hoogte van het eigen risico in uw polisvoorwaarden. Bij de standaard WA autoverzekering is door uzelf veroorzaakte schade aan de eigen auto niet verzekerd en is het eigen risico niet van toepassing.

Het eigen risico geldt voor iedere nieuwe schade. Als u in één jaar drie keer schade rijdt, kan het zo zijn dat u drie keer het maximale eigen risico (volgens uw polis) moet betalen.

Wanneer uw auto door de schuld van een andere weggebruiker schade oploopt, kan het voorkomen dat u bij een reparatie het eigen risico zelf moet voorschieten. U kunt dit bedrag dan later verhalen op de tegenpartij.

Uw autoverzekeraar houdt uw schadevrije jaren automatisch bij in de centrale database van Roy Data. Bij het overstappen naar een nieuwe autoverzekeraar kijkt de nieuwe verzekeringsmaatschappij naar het aantal schadevrije jaren dat in Roy Data geregistreerd staat. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Nadat de verzekeraar uw schadevrije jaren heeft ontvangen, wordt uw no-claim korting en premie berekend. Het aantal schadevrije jaren heeft dus direct invloed op de kosten van uw autoverzekering.

Deze stappen moet u nemen in geval van schade aan uw auto.

Stap 1: Wat voor autoschade is het?
Een eenzijdige autoschade betekent dat alleen u betrokken bent. U bent bijvoorbeeld met de auto tegen een paaltje gereden. Heeft u een eenzijdige autoschade? Ga dan naar stap 2.

Bent u betrokken bij een tweezijdige autoschade, waar een tegenpartij bij betrokken is? Dan verwijzen we u graag naar ons stappenplan: Wat te doen bij een aanrijding.

Stap 2: Schadeformulier invullen
Voor de juiste financiële afhandeling van uw autoschade is een correct en volledig ingevuld schadeformulier nodig. Zonder dit schadeformulier kan uw autoverzekering de schade niet in behandeling nemen.

Stap 3: Zijn er getuigen?
Gaat het om een eenzijdige autoschade, maar is er wel een ander voertuig bij betrokken? Bijvoorbeeld omdat u moest uitwijken en daardoor schade heeft opgelopen? Dan kunt u getuigen vragen om uw verhaal te bevestigen. Vergeet niet om de contactgegevens van getuigen te noteren. Dit kan erg handig zijn bij het afhandelen van de autoschade.

Stap 4: Kunt u veilig verder rijden?
Heeft u schade aan de auto, maar kunt u wel veilig verder rijden? Dan is er geen probleem. Is het na de autoschade niet veilig om te rijden? Dan kunt u het beste een sleepdienst inschakelen. Op uw groene kaart vindt u het telefoonnummer van de alarmcentrale. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw auto na een autoschade veilig weggesleept wordt.

Stap 5: Autoschade melden
Weet u niet zeker welke autoschade u mag melden én of het wel verstandig is om uw autoschade te claimen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Uw meldcode vindt u in het kentekenbewijs van uw auto. De meldcode bestaat uit vier unieke cijfers die overeenkomen met de laatste vier cijfers van het chassisnummer in het frame van uw auto. Heeft u de meldcode niet kunnen vinden? Dankzij onze meldcode hulp kunnen wij deze ook voor u opzoeken.

Bij het afsluiten van een autoverzekering geeft u de meldcode door aan de verzekeraar, zodat deze uw auto kan aanmelden bij de RDW.

Bij het vergelijken van uw autoverzekering is het belangrijk om op de volgende zaken te letten:

Vul het juiste aantal schadevrije jaren in
Op uw laatste polisblad van uw autoverzekering vindt u het juiste aantal schadevrije jaren. Het is belangrijk dat u deze goed invult. Uw no-claim korting wordt namelijk bepaald aan de hand van uw schadevrije jaren. En hoe hoger de no-claim korting, des te goedkoper uw autoverzekering! Door uw schadevrije jaren correct in te vullen, weet u zeker dat u direct de juiste premie te pakken heeft.

Kies de juiste dekking
Een WA verzekering is vaak goedkoper dan een WA beperkt casco of all risk verzekering. Heeft u momenteel een all risk verzekering, maar kiest u bij het autoverzekering vergelijken voor een WA verzekering? Dan is het vanzelfsprekend dat de premie ineens goedkoper is. Voor een eerlijke vergelijking, kiest u daarom dezelfde dekking en aanvullende verzekeringen als u op dit moment heeft, behalve als u natuurlijk een andere dekking wenst.

Liever persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, advies of hulp nodig?
Wij staan voor u klaar!

Bel ons
040 235 05 60 (lokaal tarief)
Direct een medewerker aan de lijn
Mail ons
auto@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag
Ons adres
Luchthavenweg 20
5657EB Eindhoven

Goedkope autoverzekering, gegarandeerde korting én de beste service!

Wacht niet langer!

Autoverzekering afsluiten

Terug naar boven