Contact
Mijn UnitedConsumers
Ontvang nu 2 maandpremies terug met onze Zomeractie.
We zoeken direct de beste autoverzekering voor je
Gratis Pluspakket
  • Gratis verhaalservice
  • Gratis jaarlijkse premie-check
  • Gratis tankkaart

Met de premie-check van UnitedConsumers vergelijk je eenvoudig meer dan 100 verzekeringen van 15 bekende verzekeraars. Je bent bij ons goed verzekerd voor een lage prijs. Bovendien krijg je altijd minimaal 5% korting op je autoverzekering in jouw bespaartegoed. Dit tegoed kan je gewoon laten uitkeren op je bankrekening.

Meer weten? Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Een scherpe premie en de beste service. Dat mag je verwachten van UnitedConsumers. Onze deelnemers beoordelen onze service gemiddeld met een 9,2.

Reviews

"zeer goed"
coby
9,0

"Mijn ervaring is dat ik alles online kan regelen. Geen probleem, website is overzichtelijk en klantvriendelijk. Daarnaast kan je ook kortingen opbouwen. Ideaal toch."
Marlou
8,0

"Ook aan de telefoon medewerksters/kers altijd vriendelijk"
Francis
10,0

Geniet deze zomer van onze exclusieve Zomeractie! Sluit nu je autoverzekering af en ontvang twee maandpremies terug. Zo bespaar je tot wel € 175,00 en houd je meer over voor een leuke zomer. Stap over en start direct met besparen!

Actie logo

Jouw voordelen

  • Bespaar tot € 175,00 per jaar
  • Vragen? Direct een medewerker aan de lijn
  • Vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen
  • Jouw cadeau: gratis Pluspakket met o.a. jaarlijkse premie-check en tankkaart

Hoe werkt een autoverzekering via UnitedConsumers?

Iedere maand betaal je jouw autopremie zonder korting aan de verzekeraar. De korting op je premie storten wij vervolgens per maand terug in jouw bespaartegoed bij UnitedConsumers. Ideaal, want zo start je direct met besparen. Aan het einde van je verzekeringsjaar bespaar je dan in totaal twee maandpremies. Bovendien kun je het gespaarde bedrag uit laten betalen wanneer jij dat wil of je kunt het besteden in onze Kadoshop. De "Zomeractie: twee maandpremies terug" geldt alleen gedurende het eerste verzekeringsjaar, daarna behoud je jaarlijks 5% korting op je premie.

Deze actie loopt van 1 juli t/m 1 september 2024.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, service en advies voor de beste prijs. Daarom werken wij alleen samen met betrouwbare verzekeraars. We zijn aangesloten bij het klachteninstituut (KiFiD) en al onze medewerkers zijn WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van onze vakbekwaamheid en de beste service.

Direct na je aanvraag kan je gebruik maken van onze opzeghulp. Met deze service zorgen wij ervoor dat je overstap soepel verloopt. Houd er rekening mee dat de meeste autoverzekeringen een opzegtermijn van één maand hebben.

Heb je jouw autoverzekering minder dan een jaar geleden afgesloten? Meestal geldt dan een jaarcontract en is je polis nog niet maandelijks op te zeggen. Bekijk jouw polis voor de eerst mogelijke opzegdatum. Hulp nodig? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Vandaag al met een veilig gevoel en goed verzekerd de weg op! Meestal kunnen wij je direct een voorlopige dekking geven. Geef bij de gewenste ingangsdatum de datum van vandaag op en je weet direct of je met jouw auto kunt gaan rijden. Goed verzekerd, dat is een fijn gevoel.

Autoverzekering actie