Contact
Mijn UnitedConsumers
Gratis UC Pluspakket
  • Gratis verhaalservice
  • Gratis jaarlijkse premie-check
  • Gratis tankkaart

Met de premie-check van UnitedConsumers vergelijkt u eenvoudig meer dan 100 verzekeringen van 15 bekende verzekeraars. U bent bij ons goed verzekerd voor een lage prijs. Bovendien spaart u altijd minimaal 5% korting op uw autoverzekering in uw persoonlijk bespaartegoed. Dit tegoed kunt u gewoon laten uitkeren op uw bankrekening. Geen gedoe, wel de korting.

Meer weten? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Een scherpe premie en de beste service. Dat mag u verwachten van UnitedConsumers. Onze deelnemers beoordelen onze service gemiddeld met een 9,2.

Reviews

"Geen gedoe met zelf vergelijken"
Alex
10,0

"Er valt niets aan toe te voegen. Al jaren verzekerd zonder problemen."
Joop
8,0

"Goede autoverzekering kunnen afsluiten. Ook de overschrijving van een nieuwe auto was snel geregeld."
Patrick
10,0

U ontvangt van 10 juni t/m 09 augustus een gratis zomercheck t.w.v. € 14,00 bij het berekenen van uw premie. Met de zomercheck wordt uw auto gratis gecontroleerd op 9 essentiële punten. Vul uw e-mailadres in en u doet automatisch mee. Na de offerte berekening ontvangt u binnen 1 werkdag automatisch een mail met daarin de kortingscode die u online kunt inwisselen bij Euromaster.nl. Bij het afsluiten van een autoverzekering krijg u ook twee maandpremies terug.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, service en advies voor de beste prijs. Daarom werken wij alleen samen met betrouwbare verzekeraars. We zijn aangesloten bij het klachteninstituut (KiFiD) en al onze medewerkers zijn WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van onze vakbekwaamheid en de beste service. U verdient meer.

Direct na uw aanvraag kunt u gebruik maken van onze overstapservice. Met deze service zorgen wij ervoor dat uw overstap soepel verloopt. Houd er rekening mee dat de meeste autoverzekeringen een opzegtermijn van één maand hebben.

Heeft u uw autoverzekering minder dan een jaar geleden afgesloten? Meestal geldt dan een jaarcontract en is uw polis nog niet maandelijks op te zeggen. Bekijk uw polis voor de eerst mogelijke opzegdatum. Hulp nodig? Bel ons gerust. Wij staan voor u klaar.

Vandaag al met een veilig gevoel en goed verzekerd de weg op! Meestal kunnen wij u direct een voorlopige dekking geven. Geef bij de gewenste ingangsdatum de datum van vandaag op en u weet direct of u met uw auto kunt gaan rijden. Goed verzekerd, dat is een fijn gevoel. Zo doen we dat.

korting
Terug naar boven