Contact
Mijn UnitedConsumers
Gratis UC Pluspakket
  • Gratis verhaalservice
  • Gratis jaarlijkse premie-check
  • Gratis tankkaart

Met de premie-check van UnitedConsumers vergelijkt u eenvoudig meer dan 100 verzekeringen van 15 bekende verzekeraars. U bent bij ons goed verzekerd voor een lage prijs. Bovendien spaart u altijd minimaal 5% korting op uw autoverzekering in uw persoonlijk bespaartegoed. Dit tegoed kunt u gewoon laten uitkeren op uw bankrekening. Geen gedoe, wel de korting.

Meer weten? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Een scherpe premie en de beste service. Dat mag u verwachten van UnitedConsumers. Onze deelnemers beoordelen onze service gemiddeld met een 9,2.

Reviews

"Duidelijke verzekering . Goed uitgezocht tevreden"
Ton
8,0

"Hoef mij geen zorgen te maken. United zoekt voor mij de beste en goedkoopste verzekering."
Gera Van den Bosch
10,0

"heb geen problemen gehad met betalingen of van dien aard."
Bas
9,0

Van 09 september tot en met 12 oktober ontvangt u 21% korting op alle autoverzekeringen via UnitedConsumers. Wij bieden 2.500 polissen aan met deze unieke korting, dus op=op.

Profiteer van deze torenhoge korting en bespaar jaarlijks tot wel € 180,00 op een autoverzekering via UnitedConsumers. Uw korting wordt maandelijks in uw persoonlijke bespaartegoed gestort. U kunt uw korting vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze kadoshop.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, service en advies voor de beste prijs. Daarom werken wij alleen samen met betrouwbare verzekeraars. We zijn aangesloten bij het klachteninstituut (KiFiD) en al onze medewerkers zijn WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van onze vakbekwaamheid en de beste service. U verdient meer.

Direct na uw aanvraag kunt u gebruik maken van onze overstapservice. Met deze service zorgen wij ervoor dat uw overstap soepel verloopt. Houd er rekening mee dat de meeste autoverzekeringen een opzegtermijn van één maand hebben.

Heeft u uw autoverzekering minder dan een jaar geleden afgesloten? Meestal geldt dan een jaarcontract en is uw polis nog niet maandelijks op te zeggen. Bekijk uw polis voor de eerst mogelijke opzegdatum. Hulp nodig? Bel ons gerust. Wij staan voor u klaar.

Vandaag al met een veilig gevoel en goed verzekerd de weg op! Meestal kunnen wij u direct een voorlopige dekking geven. Geef bij de gewenste ingangsdatum de datum van vandaag op en u weet direct of u met uw auto kunt gaan rijden. Goed verzekerd, dat is een fijn gevoel. Zo doen we dat.

korting
Actie: 2.500 polissen met 21% korting
Nog 1.105 polissen over
Terug naar boven