Contact
Mijn UnitedConsumers
Profiteer nu en krijg een jaar lang 20% korting op je autopremie.
We zoeken direct de beste autoverzekering voor je
Gratis Pluspakket
  • Gratis verhaalservice
  • Gratis jaarlijkse premie-check
  • Gratis tankkaart

Met de premie-check van UnitedConsumers vergelijk je eenvoudig meer dan 100 verzekeringen van 15 bekende verzekeraars. Je bent bij ons goed verzekerd voor een lage prijs. Bovendien spaar je altijd minimaal 5% korting op je autoverzekering in jouw persoonlijk bespaartegoed. Dit tegoed kan je gewoon laten uitkeren op je bankrekening. Geen gedoe, wel de korting.

Meer weten? Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.

Een scherpe premie en de beste service. Dat mag je verwachten van UnitedConsumers. Onze deelnemers beoordelen onze service gemiddeld met een 9,2.

Reviews

"Ben tevreden en als er wat is dan wordt ik goed geholpen."
s.c jongman
10,0

"zeer goed"
jan
10,0

"werkt goed"
Mia
9,0

Momenteel stijgen de autopremies fors: gemiddeld ben je volgens het AD jaarlijks € 109,00 meer kwijt aan je autoverzekering vergeleken met 2023. Bij UnitedConsumers vinden we het belangrijk dat je auto goed en goedkoop verzekerd is. Zet daarom deze maand jouw autopremie vast en profiteer een heel jaar van 20% korting. Zo bespaar jij tot wel € 175,00 op jouw autoverzekering en houd je meer over voor een leuker leven!

Actie logo

Jouw voordelen

  • Bespaar tot € 175,00 per jaar
  • Vragen? Direct een medewerker aan de lijn
  • Vergelijk de goedkoopste autoverzekeringen
  • Jouw cadeau: gratis Pluspakket met o.a. jaarlijkse premie-check en tankkaart

Hoe werkt een autoverzekering via UnitedConsumers?

Iedere maand betaal je jouw autopremie zonder korting aan de autoverzekeraar. De korting op je premie storten wij vervolgens terug in jouw bespaartegoed bij UnitedConsumers. Ideaal, want zo kun je het gespaarde bedrag uit laten betalen wanneer jij dat wil of je kunt het besteden in onze Kadoshop. De 20% korting van deze actie geldt alleen gedurende het eerste verzekeringsjaar, daarna behoud je jaarlijks 5% korting op je premie.

Deze actie loopt van 2 t/m 30 april 2024.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, service en advies voor de beste prijs. Daarom werken wij alleen samen met betrouwbare verzekeraars. We zijn aangesloten bij het klachteninstituut (KiFiD) en al onze medewerkers zijn WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd. Zo ben je verzekerd van onze vakbekwaamheid en de beste service. Jij verdient meer.

Direct na je aanvraag kan je gebruik maken van onze opzeghulp. Met deze service zorgen wij ervoor dat je overstap soepel verloopt. Houd er rekening mee dat de meeste autoverzekeringen een opzegtermijn van één maand hebben.

Heb je jouw autoverzekering minder dan een jaar geleden afgesloten? Meestal geldt dan een jaarcontract en is je polis nog niet maandelijks op te zeggen. Bekijk jouw polis voor de eerst mogelijke opzegdatum. Hulp nodig? Bel ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Vandaag al met een veilig gevoel en goed verzekerd de weg op! Meestal kunnen wij je direct een voorlopige dekking geven. Geef bij de gewenste ingangsdatum de datum van vandaag op en je weet direct of je met jouw auto kunt gaan rijden. Goed verzekerd, dat is een fijn gevoel. Zo doen we dat.

Autoverzekering actie