Winnaar Beste service autoverzekeringen 2018

Met de Premie-Check van UnitedConsumers vergelijkt u eenvoudig meer dan 100 verzekeringen van 15 bekende verzekeraars. U bent bij ons goed verzekerd voor een lage prijs. Bovendien spaart u altijd minimaal 5% korting op uw autoverzekering in uw persoonlijk kortingstegoed. Dit tegoed kunt u gewoon laten uitkeren op uw bankrekening. Geen gedoe, wel de korting.

Meer weten? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Een scherpe premie en de beste service. Dat mag u verwachten van UnitedConsumers. Onze deelnemers beoordelen onze service gemiddeld met een 9,3.

Reviews

"Ik geef niet snel een 10, maar de effici�ntie en adequaatheid waarmee UnitedConsumers inspeelt op de behoefte en meedenkt, vind ik perfect. Snelle reacties, geweldig! Kortom een dikke 10."
Joyce
10.0

"Ik ben meer dan tevreden over UnitedConsumers. Kan niet beter volgens mij, vandaar mijn algemene beoordeling van 10."
T. Heuvelings
10.0

"Het persoonlijk contact werd door mij zeer positief ervaren. Kortom: prima service, die je altijd wil hebben, maar lang niet altijd krijgt. Dus wel bij UnitedConsumers."
F. Lelieveld
10.0
Nog 6 dagen

15 korting
  • Actie: 15% korting
  • All Risk: vanaf € 13,- p/mnd!
  • Vergelijk 100 verzekeringen Bekijk uw voordelen

Wij zetten ons in voor kwaliteit, service en advies voor de beste prijs. Daarom werken wij alleen samen met betrouwbare verzekeraars. We zijn aangesloten bij het klachteninstituut (KiFiD) en al onze medewerkers zijn WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van onze vakbekwaamheid en de beste service. U verdient meer.

Direct na uw aanvraag kunt u gebruik maken van onze overstapservice. Met deze service zorgen wij ervoor dat uw overstap soepel verloopt. Houd er rekening mee dat de meeste autoverzekeringen een opzegtermijn van één maand hebben.

Heeft u uw autoverzekering minder dan een jaar geleden afgesloten? Meestal geldt dan een jaarcontract en is uw polis nog niet maandelijks op te zeggen. Bekijk uw polis voor de eerst mogelijke opzegdatum. Hulp nodig? Bel ons gerust. Wij staan voor u klaar.

Vandaag al met een veilig gevoel en goed verzekerd de weg op! Meestal kunnen wij u direct een voorlopige dekking geven. Geef bij de gewenste ingangsdatum de datum van vandaag op en u weet direct of u met uw auto kunt gaan rijden. Goed verzekerd, dat is een fijn gevoel. Zo doen we dat.

15% korting
Nog 6 dagen