Contact
Mijn UnitedConsumers
Tijdelijke overstapactie: 20% korting tijdens de overstapweken
Gratis UC Pluspakket
  • Gratis verhaalservice
  • Gratis jaarlijkse premie-check
  • Gratis tankkaart

Met de premie-check van UnitedConsumers vergelijkt u eenvoudig meer dan 100 verzekeringen van 15 bekende verzekeraars. U bent bij ons goed verzekerd voor een lage prijs. Bovendien spaart u altijd minimaal 5% korting op uw autoverzekering in uw persoonlijk bespaartegoed. Dit tegoed kunt u gewoon laten uitkeren op uw bankrekening. Geen gedoe, wel de korting.

Meer weten? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Een scherpe premie en de beste service. Dat mag u verwachten van UnitedConsumers. Onze deelnemers beoordelen onze service gemiddeld met een 9,2.

Reviews

"goed advies bij afhandeling schade."
PIETER.L. De Groot
10,0

"Altijd correct met de juiste informatie."
toon
8,0

"Geweldige service, altijd bereikbaar"
Geesje Korstanje
9,0

Sluit uw autoverzekering voor 30 maart 2023 af via UnitedConsumers en profiteer van 20% overstapkorting. Hiermee bespaart u tot wel € 175,00 op uw premie in het eerste verzekeringsjaar. Uw besparing ontvangt u als een maandelijkse korting op uw premie in uw persoonlijke bespaartegoed. De actie loopt vanaf 1 maart tot en met 30 maart 2023.

Vul uw gegevens in, kies de dekking die bij uw situatie past en bespaar tot wel € 175,00 op uw premie in het eerste jaar. U kunt uw bespaartegoed vervolgens laten uitkeren op uw bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

Wij zetten ons in voor kwaliteit, service en advies voor de beste prijs. Daarom werken wij alleen samen met betrouwbare verzekeraars. We zijn aangesloten bij het klachteninstituut (KiFiD) en al onze medewerkers zijn WFT (Wet Financieel Toezicht) gecertificeerd. Zo bent u verzekerd van onze vakbekwaamheid en de beste service. U verdient meer.

Direct na uw aanvraag kunt u gebruik maken van onze opzeghulp. Met deze service zorgen wij ervoor dat uw overstap soepel verloopt. Houd er rekening mee dat de meeste autoverzekeringen een opzegtermijn van één maand hebben.

Heeft u uw autoverzekering minder dan een jaar geleden afgesloten? Meestal geldt dan een jaarcontract en is uw polis nog niet maandelijks op te zeggen. Bekijk uw polis voor de eerst mogelijke opzegdatum. Hulp nodig? Bel ons gerust. Wij staan voor u klaar.

Vandaag al met een veilig gevoel en goed verzekerd de weg op! Meestal kunnen wij u direct een voorlopige dekking geven. Geef bij de gewenste ingangsdatum de datum van vandaag op en u weet direct of u met uw auto kunt gaan rijden. Goed verzekerd, dat is een fijn gevoel. Zo doen we dat.

korting