Autoverzekering vergelijken

U kunt besparen op uw autoverzekering door uw autoverzekering te vergelijken. Een autoverzekering is namelijk maatwerk. Verschillende factoren bepalen de verzekeringspremie, zoals het postcodegebied, leeftijd van de regelmatige bestuurder, het aantal schadevrije jaren en het automerk. Door al deze factoren mee te wegen in de vergelijking, vindt u bij UnitedConsumers de goedkoopste autoverzekering voor uw persoonlijke situatie. Zo doen we dat.

Autoverzekeringen vergelijken >>

Wij werken samen met een groot aantal kwalitatief goede autoverzekeraars. Daardoor vindt u niet alleen de goedkoopste autoverzekering, maar ook de beste autoverzekering. Bovendien ontvangt u op een autoverzekering via UnitedConsumers altijd 5% extra groepskorting.

Ieder jaar de goedkoopste autoverzekering

Elk jaar vergelijken wij uw autoverzekering. Is er een goedkoper alternatief, dan hoort u dat van ons. U kunt dan direct overstappen naar een goedkopere autoverzekering.  Bespaar eenvoudig op uw autoverzekering bij UnitedConsumers.

Sluit nu de goedkoopste autoverzekering af bij UnitedConsumers. Ontdek welke autoverzekering het beste bij u past door autoverzekeringen te vergelijken. Vul de Premie-Check in en binnen enkele seconden ziet u hoeveel u kunt besparen.

Meer informatie over autoverzekeringen

Dekking van de autoverzekering
Aanvullende autoverzekeringen
Goedkoopste autoverzekering
Over de verzekeringnemer
Autoverzekering afsluiten
Over de autoverzekeraar
Verzekerd op vakantie
Verzekerd blijven
Het kenteken
Autoschade

> Alles over autoverzekeringen