Autoverzekering BMW

Een autoverzekering afsluiten voor uw BMW kan eenvoudig online bij UnitedConsumers. Door de Premie-Check in te vullen kunt u uw autoverzekering vergelijken. De hoogte van de premie wordt berekend aan de hand van het automerk van de auto van de verzekeringnemer. Wij tonen de goedkoopste autoverzekeringen die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Direct vergelijken >>

BMW

Het Duitse BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. De Duitse onderneming uit München produceert motoren en auto’s. Ook wel bekend is het dochterbedrijf Mini. Tussen de jaren twintig en het einde van de Tweede Wereldoorlog kampte het autobedrijf met wat problemen waardoor er weinig geproduceerd werd. Daarna herpakte BMW zich. Ze richtten zich vooral op de productie van motorfietsen en mondjesmaat werden er wat luxe sportwagens en limousines verkocht met de zogenaamde V8 motor.

Na een aantal jaar van ontwikkeling produceerde BMW uitsluitend nog auto’s onder eigen naam. In de jaren 90 voerde BMW de strijd om Rolls Royce, wat uiteindelijk overgenomen werd door Volkswagen. Wel wisten ze de naam Rolls Royce te bemachtigen, voordat Volkswagen daar patent op kon leggen. In 2002 bracht BMW de Mini uit die momenteel erg populair is.

Altijd extra korting

Bovenop uw goedkope autoverzekering krijgt u ook nog eens 5% extra groepskorting dankzij het consumentencollectief. Deze korting verrekenen wij niet direct met uw factuur, maar spaart u in uw persoonlijke tegoed. Dit tegoed kunt u altijd en overal inzien op Mijn UnitedConsumers. Wilt u dit tegoed laten uitkeren? Geef dit dan eenvoudig aan in uw persoonlijke account. We zullen uw tegoed tussen de vijftiende en twintigste van de maand storten. Gewoon in euro’s op uw bankrekening. Goed voor elkaar.

Autoverzekering afsluiten voor uw

Alles over autoverzekeringen >>