App foto bewerken: dé 10 beste en gratis foto bewerk apps

Foto bewerken app; welke moet ik hebben? Aan aanbod geen gebrek! Het toevoegen van filters of het toevoegen van weersomstandigheden; geen probleem. Wat is de beste foto bewerk app? Kom erachter in onze top 10 beste en gratis foto bewerken apps!

Foto bewerken app

Inhoudsopgave

Dit zijn de 10 beste en gratis foto bewerken apps

Foto bewerken app: de 10 beste gratis foto bewerk apps

Op zoek naar een fotobewerking app voor Samsung (Android) of een foto bewerken app voor iPhone? In de App Store en de Google Play Store zijn zo veel fotobewerking apps te vinden, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij voor u een top 10 samengesteld met onze favoriete foto bewerken apps voor iPhone en Android.


 

10. Instagram

Instagram kan natuurlijk niet ontbreken in onze top 10 beste foto apps. Plaats filters over foto's en maak bijzondere video's met deze foto bewerk app.

Instagram is beschikbaar voor iOS en Android.

Instagram 1Instagram 2

 

9. Typorama

De Typorama foto bewerk app bevat talloze lettertypes, layouts, filters en speciale effecten. U kunt onder andere flyers, posters en wallpapers voor uw smartphone maken!

Typorama is beschikbaar voor iOS en Android.

Typorama 1Typorama 2

 

8. Lidow

De foto app Lidow is een echte alleskunner. Snijd afbeeldingen bij op het formaat van social mediakanalen, blur, spiegel, gebruik filters en pas de lensinstellingen aan. Wilt u een foto spiegelen op uw iPhone of Android toestel? Dat kan met Lidow!

Lidow is beschikbaar voor iOS en Android.

Lidow 1Lidow 2

 

7. PicsArt 

Foto bewerk app PicsArt staat bekend om de vele features. Met PicsArt maakt u collages, gebruikt u templates en kunt u inspiratie opdoen door creaties van andere gebruikers te bekijken.

PicsArt is beschikbaar voor iOS en Android.

PicsArt 1PicsArt 2

 

6. PIP Camera Pro

Zoekt u een app om foto's te bewerken waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten? Dan is PIP Camera een uitstekende keuze. Kies uit een van de honderden - prachtige - templates met stijlvolle designs. Zo kunt u bijvoorbeeld van een foto de voorpagina van uw eigen magazine maken!

PIP Camera is beschikbaar voor iOS en Android.

PIP 1PIP 2

 

5. Prisma

Zijn schilderkwasten noodzakelijk voor een prachtig portret? Niet met de foto app Prisma! U maakt met Prisma van elke foto een echt kunstwerk. Niet tevreden over een gemaakte selfie? Bewerk foto's met Prisma en tover deze om tot prachtige kunstwerken.

Prisma is beschikbaar voor iOS en Android.

Prisma 1Prisma 2

 

4. Airbrush

Een selfie gemaakt en benieuwd hoe u eruitziet met verschillende soorten make-up? Dan is de foto bewerk app Airbrush een echte uitkomst! Vanaf de bank ziet u of rode lippenstift mooi staat, of donkere oogschaduw uw ogen beter uit doen komen en welke blush het beste kleurt bij uw huidskleur. Leuk om mee te experimenteren!

Airbrush is beschikbaar voor iOS en Android.

Airbrush 1Airbrush 2

 

3. Photoshop Fix

Naast Photoshop Express is er ook de foto bewerk app Photoshop Fix. Maak foto's warmer, laat ze uitvloeien, retoucheer, pas het contrast aan en kies zelf de helderheid. Vindt u dat de lach van uw partner breder kan? Met deze app kunt u zelfs gelaatstrekken naar wens bewerken.  

Photoshop Fix is beschikbaar voor iOS en Android.

Photoshop Fix 1Photoshop Fix 2

 

2. Photoshop Express

Photoshop Express is een makkelijke en uitgebreide foto bewerk app die u zo onder de knie heeft. Met Photoshop Express kunt u niet alleen collages maken, maar foto’s ook perfectioneren. Verwijder oneffenheden, corrigeer rode ogen of pas de kleurtoon aan. Een uitstekende gratis app om foto's te bewerken!

Photoshop Express is beschikbaar voor iOS en Android.

Photoshop Express 1Photoshop Express 2

 

1. Pixlr 

Met de foto bewerken app Pixlr maakt u van een gewone foto een spectaculair plaatje. Maak collages, bewerk foto's met bijzondere filters en kies uit diverse templates om van een gewone foto een unieke foto te maken. Wat ons betreft de beste foto bewerk app!

Pixlr is beschikbaar voor iOS en Android.

Pixlr 1Pixlr 2

Foto bewerken op telefoon

Als u uw foto's wilt bewerken op uw telefoon, is een smartphone met een goede camera belangrijk. Bent u toe aan een nieuwe smartphone met abonnement of een los toestel? Of u nu op zoek bent naar een budget, kleine of juist de beste smartphone: wij hebben het voor u.

Bekijk alle smartphones


Aanbevolen voor u


 

Blog homepage