De 10 beste en gratis foto bewerken apps

Foto bewerken app; welke moet ik hebben? Aan aanbod geen gebrek! Het toevoegen van filters of het toevoegen van weersomstandigheden; geen probleem. Wat wordt uw favoriete app om foto's te bewerken? Bekijk onze top 10 beste en gratis foto bewerken apps!

Foto bewerken app

Inhoudsopgave

Dit zijn de 10 beste en gratis foto bewerken apps

Foto bewerken app: de 10 beste gratis foto bewerk apps

Bent u op zoek naar een foto bewerking app voor Samsung (Android)? Of liever een foto bewerken op de iPhone? In de App Store en de Google Play Store zijn zoveel fotobewerking apps te vinden, dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij voor u een top 10 samengesteld met onze favoriete foto bewerken apps.

 

Instagram-logo 10. Instagram

Instagram, wie kent het niet?! Een razendpopulaire foto app die onze harten heeft veroverd. Daarom kan deze app natuurlijk niet ontbreken in onze top 10 beste foto apps. In de loop der jaren heeft Instagram flink uitgebreid met nieuwe bewerkingsmogelijkheden voor foto en video. Het is een fotografie en foto bewerken app in één. Plaats filters over foto's of pas de helderheid en het contrast aan om uw plaatje mooier te maken.

Liever een unieke video? Via Instagram Stories kunt u een boomerang, superzoom filmpje of een video met focus maken. Verwerk een GIF in uw Instagram verhaal en personaliseer foto's en video's. 

Instagram is beschikbaar voor iOS en Android.

Instagram 1
Instagram 2

 

Typorama-logo 9. Typorama

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden, maar soms kan dat ene woordje nét de kers op de taart zijn. De Typorama foto bewerk app bevat talloze lettertypes en layouts, zodat er altijd een design is dat bij uw foto past. U kunt onder andere flyers, posters en wallpapers voor uw smartphone maken!

Kies een achtergrond, type een stukje tekst en Typorama maakt er een heus kunstwerk van. Maak uw creatie af met de diverse bewerkingsmogelijkheden, zoals filters en speciale effecten. Met deze gratis foto bewerk app heeft u gegarandeed succes!

Typorama is beschikbaar voor iOS en Android.

Typorama 1
Typorama 2

 

Lidow-logo 8. Lidow

De foto app Lidow is een echte alleskunner. Snijd afbeeldingen bij op het formaat van social mediakanalen, blur, spiegel, gebruik filters en pas de lensinstellingen aan. Wilt u een foto spiegelen op uw iPhone of Android toestel? Dat kan met Lidow!

Is de foto verscherpt, staat de kleur goed en ziet u verder geen oneffenheden? Deel dan uw prachtige creaties gemakkelijk met een social mediakanaal naar wens. 

Lidow is beschikbaar voor iOS en Android.

Lidow 1
Lidow 2

 

PicsArt-logo 7. PicsArt 

Foto bewerk app PicsArt staat bekend om de vele features. Met PicsArt maakt u collages, gebruikt u templates en kunt u inspiratie opdoen door creaties van andere gebruikers te bekijken.

U kunt uw foto aanpassen met talloze effecten en er zijn duizenden combinaties mogelijk. Leuk om bijvoorbeeld een gepersonaliseerde verjaardagskaart, uitnodiging voor een bruiloft of aankondiging van een zwangerschap te maken. 

PicsArt is beschikbaar voor iOS en Android.

PicsArt 1
PicsArt 2

 

Pip-camera-pro-logo 6. PIP Camera Pro

Zoekt u een app om foto's te bewerken waar u uw creativiteit de vrije loop kunt laten? Dan is PIP Camera een uitstekende keuze. Kies uit een van de honderden - prachtige - templates met stijlvolle designs. Zo kunt u bijvoorbeeld van een foto de voorpagina van uw eigen magazine maken!

Met PIP Camera kunt u artistieke effecten toevoegen aan uw foto's met bijzondere templates. Leg bijvoorbeeld heerlijk eten onder een vergrootglas, tover foto's om naar schilderijen, maak collages en ga zo maar door.

PIP Camera is beschikbaar voor iOS en Android.

PIP 1
PIP 2

 

Prisma-logo 5. Prisma

Zijn schilderkwasten noodzakelijk voor een prachtig portret? Niet met de foto app Prisma! U maakt met Prisma van elke foto een echt kunstwerk. Niet tevreden over een gemaakte selfie? Bewerk foto's met Prisma en tover deze om tot prachtige kunstwerken.

De foto app Prisma maakt gebruik van de stijlen van bekende kunstenaars. Op zoek naar inspiratie? U kunt deelnemen aan de community van Prisma. Ontdek prachtige creaties en raak geïnspireerd! 

Prisma is beschikbaar voor iOS en Android.

Prisma 1
Prisma 2


 

Airbrush-logo 4. Airbrush

Een selfie gemaakt en benieuwd hoe u eruitziet met verschillende soorten make-up? Dan is de foto bewerk app Airbrush een echte uitkomst! Vanaf de bank ziet u of rode lippenstift mooi staat, of donkere oogschaduw uw ogen beter uit doen komen en welke blush het beste kleurt bij uw huidskleur. Leuk om mee te experimenteren!

U kunt elke foto tot in detail perfectioneren. En heeft u een foto gemaakt waarvan u vindt dat u bijvoorbeeld te bleek bent? De app brengt de make-up subtiel aan en u bepaalt zelf de intensiteit. Zo wordt elke foto perfect!

Airbrush is beschikbaar voor iOS en Android.

Airbrush 1
Airbrush 2

 

Photoshop-fix-logo 3. Photoshop Fix

Naast Photoshop Express is er ook de foto bewerk app Photoshop Fix. Maak foto's warmer, laat ze uitvloeien, retoucheer, pas het contrast aan en kies zelf de helderheid. Vindt u dat de lach van uw partner breder kan? Met deze app kunt u zelfs gelaatstrekken naar wens bewerken. 

Wat de Photoshop Fix app - naar onze mening - tot een van de beste foto bewerk apps maakt, is dat specifieke gebieden bewerkt kunnen worden. Wilt u details zoals de ogen en kin aanpassen? Het kan allemaal met deze foto app. Speel met de mogelijkheden van de app en word een echte foto editor met de Photoshop Fix app. 

Photoshop Fix is beschikbaar voor iOS en Android.

Photoshop Fix 1
Photoshop Fix 2

 

Photoshop-express-logo 2. Photoshop Express

Photoshop alleen voor de professional? Echt niet! Photoshop Express is een makkelijke en uitgebreide foto bewerk app die u zo onder de knie heeft. Met Photoshop Express kunt u niet alleen collages maken, maar foto’s ook perfectioneren. Verwijder oneffenheden, corrigeer rode ogen of pas de kleurtoon aan.

Een afbeelding transformeren? Dat kan! Met de keuze uit ruim 45 opvallende effecten, heeft u de regie over elke afbeelding. Voeg bijvoorbeeld regendruppels toe, of laat uw foto opvallen met extra zonnestralen. Met Photoshop Express gaat een nieuwe wereld open! Een uitstekende gratis app om foto's te bewerken!

Photoshop Express is beschikbaar voor iOS en Android.

Photoshop Express 1
Photoshop Express 2

 

Pixlr-logo 1. Pixlr 

Met de foto bewerken app Pixlr maakt u van een gewone foto een spectaculair plaatje. Maak collages, bewerk foto's met bijzondere filters en kies uit diverse templates om van een gewone foto een unieke foto te maken.

Heeft u een gave collage gemaakt? U kunt er zelfs tekst aan toevoegen, zodat het écht een uniek plaatje wordt. Een foto liever veranderen in kunst? Deze foto app biedt genoeg filters waarmee u de foto omtovert tot een artistieke afbeelding. Wat ons betreft de beste foto bewerk app!

Pixlr is beschikbaar voor iOS en Android.

Pixlr 1
Pixlr 2

Foto bewerken op telefoon

Als u uw foto's wilt bewerken op uw telefoon, is een smartphone met een goede camera belangrijk. Bent u toe aan een nieuwe smartphone met abonnement of een los toestel? Of u nu op zoek bent naar een budget, kleine of juist de beste smartphone: wij hebben het voor u.

Bekijk alle smartphones


Aanbevolen voor u


 

Blog homepage