Contact
Mijn UnitedConsumers
Waar ben je naar op zoek?

UnitedConsumers & Smartphones

Smartphones met de beste accu: onze top 10

Op zoek naar een smartphone met de beste batterij? Wij hebben 10 smartphones geselecteerd met de beste accu. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken!

Lees verder

Het nieuwe iOS 17 en alle iOS versies op een rij

iOS is het besturingssysteem van Apple. iOS is enkel te gebruiken op Apple-producten, zoals de iPhone. Wat is iOS precies en welke iOS updates zijn er?

Lees verder

Dataroaming: wanneer zet je roaming aan of uit?

Dataroaming in het buitenland wil zeggen dat je niet het netwerk van jouw provider gebruikt, maar een lokaal netwerk. Maar, wanneer zet je roaming aan of uit?

Lees verder

Smartphone 5G ready: de 10 beste 5G ready toestellen

Zoek je een 5G ready smartphone? Dat komt goed uit, want wij hebben de beste 5G ready smartphones op een rij gezet! Bekijk onze goedkope 5G toestellen.

Lees verder

De nieuwe Android 14 en alle Android versies op een rij

Android is het besturingssysteem van Google dat je op de meeste smartphones terugvindt. Android 14 is de nieuwste Android versie. Lees hier meer!

Lees verder

Je telefoon beveiligen: zo bescherm je jouw gegevens

Hoe zorg je voor een goede beveiliging van je telefoon en jouw gegevens? En hoe kun je veilig internetbankieren en Whatsapp gebruiken? Lees het hier!

Lees verder

Werkt je smartphone niet meer of is hij gestolen? Lees onze tips!

Heeft jouw telefoon val- of waterschade, is hij oververhit of gaat je telefoon niet meer aan? Er zijn allerlei soorten schades aan je telefoon. Bekijk onze tips!

Lees verder

De beste smartphone camera van 2024: top 8

Zoek je een telefoon met een goede camera of juist de beste camera smartphone van 2024? Bekijk hier de 10 beste camera smartphones voor je op een rij!

Lees verder

Samsung S serie: dit is de beste Samsung Galaxy S!

De Samsung S serie is het luxe vlaggenschip van Samsung. Benieuwd naar de beste Galaxy S? Bekijk hier onze top 8 beste Samsung S telefoons!

Lees verder

Beste Android telefoon 2024: top 10

Ben je op zoek naar de beste Android telefoon van 2024? In dit artikel zetten wij de 10 beste Android smartphones van dit moment op een rij. Bekijk ze hier!

Lees verder

Beste mobiele telefoon 2024: onze top 10

Op zoek naar de beste mobiele telefoon van dit moment? Wij hebben voor jou dé top 10 beste smartphones van 2024. Bekijk hier de beste telefoon!

Lees verder

Beste Samsung telefoon 2024: onze top 10

Op zoek naar de beste Samsung telefoon van 2024? Wij zetten de top 10 beste Samsung telefoons van nu op een rij. Vind hier de beste Samsung telefoon!

Lees verder

Android of iPhone geheugen vol? Zo maakt u opslag vrij!

Raakt of zit het interne geheugen van uw telefoon vol? Geen zorgen! U kunt zelf gemakkelijk opslagruimte op uw telefoon vrijmaken. Wij geven u 8 tips!

Lees verder

Kleine smartphone: dit is onze top 5

Op zoek naar een kleine mobiele telefoon? Wij hebben 5 kleine smartphones die bewijzen dat groter écht niet altijd beter is. Bekijk de kleinste smartphone!

Lees verder

Smartphone kinderen: een smartphone voor kinderen kiezen

Bent u op zoek naar een smartphone voor uw kind? Dan is het belangrijk om te weten waar u op kunt letten bij het maken van uw keuze. Wij helpen u daarbij!

Lees verder

De beste Oppo telefoon 2024: onze top 10

Bent u op zoek naar de beste Oppo telefoon van 2024? Wij helpen u graag op weg en zetten de beste Oppo smartphones van dit moment op een rij!

Lees verder

Beste iPhone: dit is de beste iPhone van 2024!

Wat is de beste iPhone van 2024? Dat is een goede vraag! Wij hebben een top 8 opgesteld met de beste iPhones van dit moment. Welke iPhone is het beste?

Lees verder

Beste budget smartphone 2024: top 10

De beste budget smartphone is een goede én goedkope smartphone. Bekijk hier de 10 beste budget smartphones van het moment!

Lees verder

De beste senioren smartphones van 2024

Zoekt u een senioren mobiel of een smartphone voor ouderen? Wij helpen u een handje bij het kiezen + bekijk hier de 3 beste smartphones voor senioren!

Lees verder

Goedkoopste Android telefoon 2024

Bent u op zoek naar de beste goedkoopste Android telefoon? In dit artikel zetten wij de 10 beste goedkope Android smartphones van dit moment op een rij.

Lees verder

Xiaomi vergelijken: De beste Xiaomi telefoon top 5

Xiaomi telefoons zijn een uitstekende smartphones. Wat is de beste Xiaomi telefoon van dit moment? Wij zetten de beste Xiaomi telefoons voor u op een rij!

Lees verder

Toestelkrediet: uw telefoon afbetalen

Toestelkrediet gaat u aan zodra u een telefoon op afbetaling koopt bij uw provider. Hoe zit het met de BKR-registratie bij een telefoon op afbetaling?

Lees verder

iPhone of Android telefoon opschonen? Zo doet u dat in 4 stappen!

Reageert uw mobiel traag? Dan is uw iPhone of Android telefoon opschonen een goed idee! Hoe kan ik mijn telefoon opschonen? Lees het hier!

Lees verder

Van iOS naar Android: zo stapt u over van iOS naar Android

Heeft u de overstap gemaakt van iOS naar Android? Wij helpen u met het overzetten van de gegevens vanaf uw iPhone.

Lees verder

Gegevens overzetten van Android naar iOS: volg ons stappenplan!

U stapt over van Android naar iOS, maar hoe kunt u alle gegevens van Android overzetten naar iOS? Wij helpen u in 8 stappen van Android naar iOS!

Lees verder

Puk code: waar vind ik mijn puk code?

De puk code is een unieke code, gekoppeld aan uw simkaart. Waar vind ik mijn puk code en hoe kan ik mijn puk code opvragen als ik mijn puk code kwijt ben?

Lees verder

Welke telefoon is waterdicht? Kies een waterdichte smartphone!

Op zoek naar een waterdichte smartphone? Let dan op de IP certificering (Ingress Protection). Wij leggen dit uit én bespreken onze top 8 waterdichte telefoons!

Lees verder

Welke smartphone past bij mij? Kies de beste telefoon voor u!

Weet u welke smartphone u wilt kopen? Wij maken een telefoon kiezen makkelijk voor u. Lees hier op welke eigenschappen u kunt letten bij een smartphone.

Lees verder

Android games en iPhone games: onze top 12

Op zoek naar Android games? Wij hebben de 12 beste smartphone games van 2023 voor u geselecteerd. Ook de beste iOS games vindt u terug in deze lijst!

Lees verder

Telefoon inruilen: wat is mijn telefoon waard?

Uw telefoon inruilen levert geld op. Uw oude iPhone inleveren of Samsung inruilen is dus de moeite waard. Lees hier hoe u uw telefoon kunt inruilen voor geld.

Lees verder

Samsung A serie: dit is de beste Galaxy A

Wilt u een nieuwe smartphone en bent u geïnsteresseerd in de Samsung A serie? Wij hebben de 5 beste Samsung Galaxy A modellen voor u op een rij gezet.

Lees verder

RAM geheugen telefoon: werkgeheugen telefoon opschonen

Het RAM-geheugen is een belangrijk onderdeel van uw smartphone. Maar, wat is het werkgeheugen? En hoe kunt u deze opschonen?

Lees verder

Schermtijd: wat is een gezonde schermtijd?

Schermtijd is het aantal uren of minuten dat u naar een scherm kijkt. Maar hoeveel schermtijd is gezond en wat is de gemiddelde schermtijd voor een kind?

Lees verder

Apple vs Samsung: voor welke telefoon kies ik?

Wat is beter: iPhone of Samsung? Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij de verschillen tussen Apple en Samsung op een rij gezet.

Lees verder

IMEI nummer telefoon: waar vind ik het IMEI nummer?

Iedere telefoon heeft een uniek IMEI nummer. In dit artikel leggen wij uit wat de IMEI code is, hoe u deze achterhaalt en wat u ermee kunt doen. Bekijk het hier!

Lees verder

Android of iOS?

Wilt u een nieuwe telefoon kopen en twijfelt u tussen Android en iOS? Dan wilt u de juiste keuze maken. Bekijk hier de verschillen tussen Android of iOS!

Lees verder

Simkaart: wat is een simkaart?

Wat is een simkaart, welke simkaart heeft u en kunt u zelf een simkaart knippen naar een ander formaat? De antwoorden op deze vragen vindt u hier!

Lees verder

Dataverbruik: wat is mijn dataverbruik?

Dataverbruik is het verbruik van internet (MBs) op uw smartphone. Wat is uw dataverbruik en hoe kunt u uw verbruik mobiele data verminderen? Lees het hier!

Lees verder

Onbeperkt mobiel internet: hoe onbeperkt is het?

Met onbeperkt internet hoeft u niet in de gaten te houden of u uw datalimiet overschrijdt, toch? Of zit er toch een limiet op onbeperkt internet? U leest het hier!

Lees verder

Telefoon simlockvrij maken

Wilt u weten hoe u uw telefoon simlockvrij kunt maken? Wij leggen uit hoe u een simlock kunt verwijderen en uw telefoon simlockvrij maakt.

Lees verder

Contactloos opladen: welke telefoon kan draadloos opladen?

Wat is draadloos opladen? Hoe werkt draadloos opladen en iPhone en Samsung telefoons kunnen draadloos opladen? Lees er alles over!

Lees verder