Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

UnitedConsumers & Smartphones

De beste smartphone camera van 2022: top 8

Zoekt u een telefoon met een goede camera of juist de beste camera smartphone van 2022? Bekijk hier de 10 beste camera smartphones voor u op een rij!

Lees verder

Smartphone 5G ready: de 10 beste 5G ready toestellen

Met een 5G ready smartphone heeft u toegang tot het 5G netwerk. Wat zijn de beste 5G ready smartphones? Bekijk onze top 10 5G ready smartphones hier!

Lees verder

Beste mobiele telefoon van dit moment: top 10

Op zoek naar de beste mobiele telefoon van dit moment? Wij hebben voor u dé top 10 beste smartphones van 2022. Bekijk hier de beste smartphones!

Lees verder

Beste iPhone: dit is de beste iPhone van 2022!

Wat is de beste iPhone van 2022? Dat is een goede vraag! Wij hebben een top 10 opgesteld met de beste iPhones van dit moment. Welke iPhone staat op 1?

Lees verder

Wat is iOS? Alle iOS updates op een rij

iOS is het besturingssysteem van Apple. iOS is enkel te gebruiken op Apple-producten, zoals de iPhone. Wat is iOS precies en welke iOS updates zijn er?

Lees verder

Wat is Android? Alle Android versies op een rij

Van het besturingssysteem Android bestaan verschillende versies. Maar, welke Android versies zijn er allemaal? Wij zetten ze voor u op een rij!

Lees verder

Xiaomi vergelijken: De beste Xiaomi telefoon top 5

Met een Xiaomi telefoon heeft u altijd een uitstekende (budget) smartphone in huis gehaald. Wat is de beste Xiaomi telefoon van dit moment? Wij zetten de beste Xiaomi telefoons voor u op een rij!

Lees verder

Beste Samsung telefoon 2022: onze top 10

Bent u op zoek naar de beste Samsung telefoon? In dit artikel zetten wij de top 10 beste Samsung smartphones van dit moment op een rij. Bekijk het hier!

Lees verder

Sport apps: wat zijn de beste sport apps?

Sport apps zijn er in overvloed! Of u nu houdt van hardlopen, krachttraining of yoga: er is voor ieder wat wils. Bekijk hier de beste sport apps van 2022!

Lees verder

Kleine smartphones: dit is onze top 5

Wij hebben 5 kleine smartphones die gaan bewijzen dat groter écht niet altijd beter is. Benieuwd wat onze kleinste smartphone is? U vindt het hier!

Lees verder

Samsung S serie: dit is de beste Samsung Galaxy S!

Wilt u de snelste en meest luxe Samsung Galaxy smartphone? Dan is een Galaxy S interessant voor u. Wat is de beste Samsung S telefoon? Bekijk ze hier!

Lees verder

Smartphone kinderen: een smartphone voor kinderen kiezen

Bent u op zoek naar een smartphone voor uw kind? Dan is het belangrijk om te weten waar u op kunt letten bij het maken van uw keuze. Wij helpen u daarbij!

Lees verder

Reis apps: 11 onmisbare vakantie apps

Een vakantie app is hartstikke handig op vakantie. Gaat u binnenkort op reis? Vergeet dan niet deze 11 onmisbare reis apps in te pakken!

Lees verder

Beste budget smartphone 2022: top 10

De beste budget smartphone is een goede én goedkope smartphone. Bekijk hier de 10 beste budget smartphones van het moment!

Lees verder

Beste Sim Only abonnement kiezen

Het beste Sim Only abonnement is afhankelijk van uw verbruik en wensen. Welke Sim Only abonnementen zijn er en wat is het beste Sim Only abonnement voor u?

Lees verder

Hoe kies ik een goedkoop abonnement?

Goedkoop abonnement? Dan zit u bij UnitedConsumers goed! Bij UC kunt u vergelijken en door onze kortingsacties betaalt u nooit te veel!

Lees verder

iPhone terug naar fabrieksinstellingen in 4 stappen

Wilt u terug naar de fabrieksinstellingen met uw iPhone? Uw iPhone naar fabrieksinstellingen terugzetten al in 4 stappen geregeld!

Lees verder

Goedkoopste Android telefoon 2022

Bent u op zoek naar de beste goedkoopste Android telefoon? In dit artikel zetten wij de 10 beste goedkope Android smartphones van dit moment op een rij.

Lees verder

Beste Android telefoon 2022: top 10

Bent u op zoek naar de beste Android telefoon? In dit artikel zetten wij de 10 beste Android smartphones van dit moment op een rij. Bekijk ze hier!

Lees verder

Smartphones met de beste accu: onze top 10

Op zoek naar een smartphone met de beste batterij? Wij hebben 10 smartphones geselecteerd met de beste accu. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken!

Lees verder

Senioren smartphone: welke smartphone voor ouderen kiezen?

Zoekt u een senioren mobiel of een smartphone voor ouderen? Wij helpen u een handje bij het kiezen + bekijk hier de 3 beste smartphones voor senioren!

Lees verder

Fotobewerking app: de beste fotobewerking apps van 2022

Welke foto bewerken apps moet u zeker downloaden? Wij zochten het uit en zetten de beste gratis foto bewerken apps van 2022 op een rij! Lees verder...

Lees verder

Samsung A serie: dit is de beste Galaxy A

Wilt u een nieuwe smartphone en bent u geïnsteresseerd in de Samsung A serie? Wij hebben de 5 beste Samsung Galaxy A modellen voor u op een rij gezet.

Lees verder

Dating apps: de beste dating app voor uw smartphone

Er zijn verschillende soorten dating apps die u helpen bij het vinden van een maatje, een flirt of een serieuze relatie. Wat zijn de beste dating apps?

Lees verder

Android games en iPhone games: onze top 12

Bent u op zoek naar Android games of iPhone games? Dan zit u goed! Wij hebben namelijk de 12 beste smartphone games van 2022 voor u geselecteerd!

Lees verder

Waterschade telefoon: beperk telefoon waterschade in 5 stappen

Is uw telefoon in het water gevallen? Dat is vervelend! Met onze 5 stappen helpen wij u om de waterschade aan uw telefoon te beperken. U leest hier meer!

Lees verder

5G internet: hoe snel is het 5G netwerk?

5G internet is het snelste internet dat we kennen. Het 5G netwerk is nog niet overal beschikbaar, maar daar zal met de tijd verandering in komen. Wat is 5G?

Lees verder

Het 3G netwerk: wat is 3G?

3G internet is de derde generatie mobiel internet en is de voorganger van 4G internet. Maar, wat is 3G en wat is de internetsnelheid van 3G?

Lees verder

4G dekking: hoe snel is 4G internet?

Met 4G internet profiteert u van snel en stabiel internet op uw smartphone. Hoe zit het met de 4G dekking en hoe snel is het 4G netwerk?

Lees verder

Reis apps: de 7 beste reis apps voor onderweg

Bent u vaak onderweg? Dan bent u misschien op zoek naar wat handige reis apps voor onderweg. Met deze beste reis apps helpen wij u op weg!

Lees verder

Beste mobiele abonnement met onze 5 tips

Beste mobiele abonnement kiezen, hoe doe ik dat? Door uzelf enkele simpele vragen te stellen, vindt u zo het beste telefoonabonnement. En wij helpen u!

Lees verder

Fotograferen met uw smartphone? Bekijk de tips!

Met uw smartphone op zak bent u altijd voorbereid om de mooiste momenten vast te leggen. Wilt u ook fotograferen als een pro? Dan hebben wij tips voor u!

Lees verder

RAM geheugen telefoon: het werkgeheugen van uw telefoon

Het RAM-geheugen is een belangrijk onderdeel van uw smartphone. Maar, wat is het werkgeheugen? En hoe kunt u deze opschonen?

Lees verder

Mobiel internet: een mobiel internet abonnement kiezen

Met een mobiel internet abonnement kunt u surfen op uw smartphone zonder dat u wifi nodig heeft. Waar let u op bij een mobiel internet abonnement?

Lees verder

Smartphone schoonmaken: tips voor het reinigen van uw telefoon

Heeft u last van een vieze telefoon? Dan wordt het tijd om uw mobiel schoon te maken! Hoe kunt u het beste uw telefoon schoonmaken? Wij hebben tips voor u!

Lees verder

Goedkope smartphone: uw smartphone goedkoop houden

Bent u op zoek naar een goedkope telefoon? Goedkope goede smartphones zijn er in overvloed. Wij helpen u in 5 stappen naar een goedkope smartphone!

Lees verder

Harde reset iPhone: zo doet u dat!

Als uw iPhone vastloopt of heel traag is, is een harde reset de oplossing! Een harde reset op de iPhone, hoe werkt dat? Wij leggen het per model uit!

Lees verder

Telefoonverslaving: heb ik een smartphone verslaving?

Een telefoonverslaving is niet alleen vervelend voor u, maar ook voor de mensen om u heen. Wat is een telefoonverslaving? En hoe komt u er vanaf?

Lees verder

Schermtijd: wat is een gezonde schermtijd?

Schermtijd is het aantal uren of minuten dat u naar een scherm, zoals uw smartphone, kijkt. Weet u wat uw schermtijd is en hoeveel schermtijd gezond is?

Lees verder

Video bellen apps: dit zijn de 7 beste apps voor videobellen!

Videobellen op uw smartphone zorgt ervoor dat u ondanks afstand, toch dichter bij familie en vrienden komt. Welke app gaat u gebruiken om te videobellen?

Lees verder

Wat is beter Apple of Samsung?

Wat is beter: iPhone of Samsung? Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij de verschillen tussen Apple en Samsung op een rij gezet.

Lees verder

Toestelkrediet: uw telefoon afbetalen

Toestelkrediet gaat u aan zodra u een telefoon op afbetaling koopt bij uw provider. Hoe zit het met de BKR-registratie bij een telefoon op afbetaling?

Lees verder

IMEI nummer telefoon: waar vind ik het IMEI nummer?

Elke smartphone heeft een uniek IMEI nummer. Maar, wat is een IMEI nummer, wat kunt u ermee en waar vindt u deze? Wij leggen het uit!

Lees verder

Puk code: waar vind ik mijn puk code?

De puk code is een unieke code, gekoppeld aan uw simkaart. Waar vind ik mijn puk code en hoe kan ik mijn puk code opvragen als ik mijn puk code kwijt ben?

Lees verder

Android versie updaten? De nieuwste Android versie downloaden

Een software update van Android verbetert de beveiliging van uw telefoon en verhoogt het gebruikersgemak. Hoe kunt u de nieuwste Android versie downloaden?

Lees verder

Straling mobiele telefoon: hoe schadelijk is telefoon straling?

Mobiele telefoons en elektromagnetische straling. Sinds de introductie van de smartphone bestaat er een discussie over straling. Is de straling gevaarlijk?

Lees verder

Telefoon oververhit? Onze 7 tips bij een oververhitte telefoon

Oververhitting is niet goed voor uw smartphone. Wat kunt u doen om uw smartphone koel te houden? Wij helpen u met onze 7 verkoelende tips!

Lees verder

Eerste mobiele telefoon: wat was de eerste smartphone?

Wat wat de eerste mobiele telefoon en wanneer kwam de eerste smartphone op de markt? Wij vertellen u graag alles over het ontstaan van de mobiele telefoon!

Lees verder

Smartphone bespaartips & adviezen

U kunt flink besparen op uw smartphone en abonnementskosten. Ook de levensduur van uw smartphone kunt u verlengen. Hoe u dit doet? Wij leggen het uit!

Lees verder

Roaming: wat is roaming?

Dataroaming is het gebruik van een ander netwerk anders dan wifi. Maar wat is roaming? En wanneer zet u roaming aan of uit? Alles over roaming leest u hier!

Lees verder

Telefoon beveiligen: kies de juiste beveiliging voor uw telefoon

Op uw smartphone staan allerlei persoonlijke gegevens. U wilt uw smartphone daarom goed beveiligen. Hoe kunt u uw telefoon beveiligen? Wij helpen u!

Lees verder

Telefoon kwijt of smartphone gestolen: wat nu?

Weet u wat u moet doen als uw smartphone is gestolen? In dit artikel een aantal nuttige tips die u helpen als uw mobiele telefoon gestolen is.

Lees verder

Oplichting via WhatsApp herkennen en voorkomen

WhatsApp fraude is erg vervelend, en mensen trappen er nog steeds in! Na het lezen van dit artikel kunt u WhatsApp fraude herkennen en voorkomen.

Lees verder

Wat is ransomware en hoe kunt u ransomware verwijderen?

Ransomware is een type malware dat gebruikt wordt door internetcriminelen om toegang te krijgen tot uw smartphone. Wat is ransomware precies en wat te doen tegen ransomware?

Lees verder

Android overzetten naar iOS in 8 stappen

U stapt over van Android naar iOS, maar hoe zet u alle gegevens over van Android naar iOS? Wij helpen u in 8 stappen van Android naar iOS!

Lees verder

Telefoon batterij: uw telefoon batterij langer mee laten gaan

Hoe kunt u de telefoon accu langer mee laten gaan? En welke telefoon heeft de beste accu? Wij leggen het graag aan u uit met onze tips!

Lees verder

Android of iOS?

Wilt u een nieuwe telefoon kopen en twijfelt u tussen Android en iOS? Dan wilt u de juiste keuze maken. Bekijk hier de verschillen tussen Android of iOS!

Lees verder

Simkaart: wat is een simkaart?

Wat is een simkaart, welke simkaart heeft u en kunt u zelf een simkaart knippen naar een ander formaat? De antwoorden op deze vragen vindt u hier!

Lees verder

Dataverbruik: wat is mijn dataverbruik?

Dataverbruik is het verbruik van MBs op uw smartphone. Weet u wat uw dataverbruik is en hoe u uw dataverbruik kunt verminderen?

Lees verder

Onbeperkt mobiel internet: hoe onbeperkt is het?

Met onbeperkt internet hoeft u niet in de gaten te houden of u uw datalimiet overschrijdt, toch? Of zit er toch een limiet op onbeperkt internet? U leest het hier!

Lees verder

Wat is Apple Pay en hoe werkt Apple Pay?

Betalen zonder bankpas? Dat kan met Apple Pay! Wat is Apple Pay en hoe werkt Apple Pay? Wij leggen het graag aan u uit!

Lees verder

Veilig internetten en veilig internetbankieren met deze tips

Veilig internetten begint bij u zelf. Hoe kunt u veilig internetten op uw smartphone? Wij helpen u met onze tips voor veilig internetten!

Lees verder

Telefoon simlockvrij maken

Wilt u weten hoe u uw telefoon simlockvrij kunt maken? Wij leggen uit hoe u een simlock kunt verwijderen en uw telefoon simlockvrij maakt.

Lees verder

Draadloos opladen: kunt u uw telefoon draadloos opladen?

Wat is draadloos opladen? Hoe werkt draadloos opladen en welke telefoons kunnen draadloos opladen? Lees er alles over!

Lees verder

Losse telefoon kopen: hoe kies ik de juiste smartphone?

Wilt u een los toestel kopen? Wij helpen u graag op weg met praktische tips waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe smartphone.

Lees verder

Mobiel abonnement vergelijken? Zo doet u dat!

Een mobiel abonnement vergelijken klinkt gemakkelijk, maar waar moet u precies op letten? Wij zorgen ervoor dat u het beste mobiele abonnement vindt!

Lees verder

iOS update: hoe kan ik de laatste iOS versie installeren?

Na elke nieuwe iOS update wordt uw iPhone veiliger én gebruiksvriendelijker. Hoe krijgt u de laatste iOS versie op uw iPhone geïnstalleerd?

Lees verder

Van iOS naar Android: zo stapt u over van iOS naar Android

Heeft u de overstap gemaakt van iOS naar Android? Wij helpen u met het overzetten van de gegevens vanaf uw iPhone.

Lees verder

Roaming buitenland: 5 handige tips

Binnenkort op vakantie naar het buitenland? Met deze 5 tips beperkt u de roamingkosten!

Lees verder

De iPhone XR: 10 handige tips

Alles uit uw iPhone XR halen? Lees deze 10 onmisbare tips en word een meester in het bedienen van uw iPhone XR.

Lees verder

Terug naar boven