Waar bent u naar op zoek?

UnitedConsumers & Smartphones

Beste budget smartphones top 10

Op zoek naar de beste goedkope smartphone en heeft u een klein budget? Wij hebben de 10 beste budget smartphones van het moment op een rij gezet!

Lees verder

Beste Huawei telefoon: Wat is de beste Huawei?

Wat is de beste Huawei telefoon van 2021? En past deze Huawei telefoon ook bij u? Check direct onze top 3 en kom erachter welke Huawei nummer 1 is!

Lees verder

Smartphone 5G ready: de beste 5G ready toestellen

Met een 5G ready smartphone heeft u toegang tot het 5G netwerk - het snelste netwerk dat er is! Wat zijn de beste 5G ready toestellen? U vindt het hier!

Lees verder

Beste camera smartphone 2020: onze top 5

Zoekt u een telefoon met een goede camera of juist de beste camera smartphone van 2020? U vindt het in onze beste smartphone camera top 5!

Lees verder

Kleine smartphones: dit is onze top 10

Wij hebben 10 kleine smartphones die gaan bewijzen dat groter écht niet altijd beter is. Benieuwd wat onze kleinste smartphone is? U vindt het hier!

Lees verder

Beste iPhone top 10: de beste iPhone van dit moment!

Wat is de beste iPhone van 2020? Dat is een goede vraag! Wij hebben een top 10 opgesteld met de beste iPhones van dit moment. Welke iPhone staat op 1?

Lees verder

Android games en iPhone games: onze top 12

Bent u op zoek naar Android games of iPhone games? Dan zit u goed! Wij hebben namelijk de 12 beste smartphone games van dit moment voor u geselecteerd!

Lees verder

Waterschade telefoon: beperk telefoon waterschade in 5 stappen

Is uw telefoon in het water gevallen? Dat is vervelend! Met onze 5 stappen helpen wij u om de waterschade aan uw telefoon te beperken. U leest hier meer!

Lees verder

5G internet: het nieuwe 5G netwerk

Wat is 5G? Deze supersnelle internetverbinding komt naar Nederland, maar wat is er zo speciaal aan dit netwerk?

Lees verder

4G internet: hoe snel is 4G?

Mobiel internet vormt de basis van iedere smartphone. Lees hier meer over de mogelijkheden van 4G internet op uw smartphone.

Lees verder

3G internet: wat is 3G?

3G internet is de derde generatie mobiel internet en is de voorganger van 4G internet. Maar, wat is 3G en wat is de internetsnelheid van 3G?

Lees verder

Wat is iOS? Alle iOS updates op een rij

iOS is het besturingssysteem van Apple. iOS is enkel te gebruiken op Apple-producten, zoals de iPhone. Wat is iOS precies en welke iOS updates zijn er?

Lees verder

Beste foto bewerk app: 10x gratis foto bewerken apps

Welke foto bewerken apps moet u zeker hebben op uw smartphone? Wij hebben het uitgezocht en de 10 beste gratis foto bewerken apps op een rij gezet!

Lees verder

Beste mobiele telefoon van dit moment: beste smartphone top 10

Op zoek naar een goede smartphone, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Wij hebben dé top 10 beste smartphones van dit moment.

Lees verder

Smartphones met de beste batterij: onze top 10

Op zoek naar een smartphone met de beste batterij? Wij hebben 10 smartphones voor u geselecteerd met de beste accu. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken!

Lees verder

Beste Samsung telefoon 2020: onze top 10

Bent u op zoek naar de beste Samsung telefoon? In dit artikel zetten wij de 10 beste Samsung smartphones van dit moment op een rij.

Lees verder

De 7 beste apps voor onderweg

Bent u vaak onderweg? Dan bent u misschien op zoek naar wat handige reisapps voor onderweg. Met onze top 7 reisapps helpen wij u op weg!

Lees verder

Smartphone voor kind: een smartphone voor kinderen

Bent u op zoek naar een smartphone voor uw kind? Dan is het belangrijk om te weten waar u op kunt letten bij het maken van uw keuze. Wij helpen u daarbij!

Lees verder

Beste telefoonabonnement kiezen? Wij helpen u in 5 stappen!

Beste mobiele abonnement kiezen, hoe doe ik dat? Door uzelf enkele simpele vragen te stellen, vindt u zo het beste telefoonabonnement. En wij helpen u!

Lees verder

Fotograferen met uw smartphone: onze 7 beste tips!

Met uw smartphone op zak bent u altijd voorbereid om de mooiste momenten vast te leggen. Wilt u ook fotograferen als een pro? Dan hebben wij tips voor u!

Lees verder

Werkgeheugen telefoon: het geheugen van uw telefoon

Het RAM-geheugen is een belangrijk onderdeel van uw smartphone. Maar, wat is het werkgeheugen? En hoe kunt u deze opschonen?

Lees verder

Wat is Android? Alle Android versies op een rij

Van het besturingssysteem Android bestaan verschillende versies. Maar, welke Android versies zijn er allemaal? Wij zetten ze voor u op een rij!

Lees verder

Mobiel internet: een mobiel internet abonnement kiezen

Met een mobiel internet abonnement kunt u surfen op uw smartphone zonder dat u wifi nodig heeft. Waar let u op bij een mobiel internet abonnement?

Lees verder

Telefoon schoonmaken: tips voor het reinigen van uw smartphone

Heeft u last van een vieze telefoon? Dan wordt het tijd om uw mobiel schoon te maken! Hoe kunt u het beste uw telefoon schoonmaken? Wij hebben tips voor u!

Lees verder

Goedkope smartphone: zó kiest u een goedkope telefoon

Bent u op zoek naar een goedkope telefoon? Goedkope goede smartphones zijn er in overvloed. Wij helpen u in 5 stappen naar een goedkope smartphone!

Lees verder

Harde reset iPhone: zo doet u dat!

Als uw iPhone vastloopt of heel traag is, is een harde reset de oplossing! Een harde reset op de iPhone, hoe werkt dat? Wij leggen het per model uit!

Lees verder

Telefoonverslaving: heb ik een smartphone verslaving?

Een telefoonverslaving is niet alleen vervelend voor u, maar ook voor de mensen om u heen. Wat is een telefoonverslaving? En hoe komt u er vanaf?

Lees verder

Schermtijd: wat is een gezonde schermtijd?

Schermtijd is het aantal uren of minuten dat u naar een scherm, zoals uw smartphone, kijkt. Weet u wat uw schermtijd is en hoeveel schermtijd gezond is?

Lees verder

Beste Sim Only abonnement kiezen

Het beste Sim Only abonnement is er een die precies aansluit op uw wensen en verbruik. Maar, waar let u op bij de keuze voor een Sim Only abonnement?

Lees verder

Dit zijn de 7 beste apps voor videobellen!

Videobellen op uw smartphone zorgt ervoor dat u ondanks afstand, toch dichter bij familie en vrienden komt. Welke app gaat u gebruiken om te videobellen?

Lees verder

Sport apps: de 6 beste sport apps!

Sport apps zijn er in overvloed! Of u nu houdt van hardlopen, krachttraining of yoga: er is voor ieder wat wils

Lees verder

Apple vs Samsung: waar kiest u voor?

Wat is beter; Apple of Samsung? Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij de verschillen tussen Apple en Samsung op een rij gezet.

Lees verder

Toestelkrediet: hoe zit dat precies?

Toestelkrediet gaat u aan zodra u een telefoon op afbetaling koopt bij uw provider. Hoe zit het met de BKR-registratie? U leest het hier!

Lees verder

IMEI nummer: waar vind ik het IMEI nummer van mijn telefoon?

Elke smartphone heeft een uniek IMEI nummer. Maar, wat is een IMEI nummer, wat kunt u ermee en waar vindt u deze? Wij leggen het uit!

Lees verder

Puk code: waar vind ik mijn puk code?

De puk code is een unieke code en is gekoppeld aan uw simkaart. Voert u de pincode drie keer foutief in? Dan wordt de puk code gevraagd.

Lees verder

Android update: de laatste Android versie updaten

Een Android update verbetert de beveiliging van uw telefoon en verhoogt het gebruikersgemak. Maar, hoe installeert u een Android update?

Lees verder

Straling mobiele telefoon: hoe schadelijk is gsm straling?

Mobiele telefoons en elektromagnetische straling. Sinds de introductie van de smartphone bestaat er een discussie over straling. Is de straling gevaarlijk?

Lees verder

Telefoon oververhit? Onze 7 tips bij een oververhitte telefoon

Oververhitting is niet goed voor uw smartphone. Wat kunt u doen om uw smartphone koel te houden? Wij helpen u met onze 7 verkoelende tips!

Lees verder

Eerste mobiele telefoon: wat was de eerste smartphone?

Wat wat de eerste mobiele telefoon en wanneer kwam de eerste smartphone op de markt? Wij vertellen u graag alles over het ontstaan van de mobiele telefoon!

Lees verder

Smartphone bespaartips & adviezen

U kunt flink besparen op uw smartphone en abonnementskosten. Ook de levensduur van uw smartphone kunt u verlengen. Hoe u dit doet? Wij leggen het uit!

Lees verder

Roaming: wat is roaming?

Dataroaming is het gebruik van een ander netwerk anders dan wifi. Maar wat is roaming? En wanneer zet u roaming aan of uit? Alles over roaming leest u hier!

Lees verder

Smartphone beveiliging: 8 tips voor telefoon beveiligen

Op uw smartphone staan allerlei persoonlijke gegevens. U wilt uw smartphone daarom goed beveiligen. Hoe kunt u uw telefoon beveiligen? Wij helpen u!

Lees verder

Telefoon kwijt of smartphone gestolen: wat nu?

Weet u wat u moet doen als uw smartphone is gestolen? In dit artikel een aantal nuttige tips die u helpen als uw mobiele telefoon gestolen is.

Lees verder

WhatsApp fraude: herken en voorkom oplichting via WhatsApp

WhatsApp fraude is erg vervelend, en mensen trappen er nog steeds in! Na het lezen van dit artikel kunt u WhatsApp fraude herkennen en voorkomen.

Lees verder

Smartphone voor ouderen: top 5 smartphones voor senioren

Er is volop keuze in smartphones voor senioren. Zoekt u een senioren mobiel met whatsapp? Wij helpen u bij het kiezen van een geschikte senioren smartphone!

Lees verder

Wat is ransomware en hoe kunt u ransomware verwijderen?

Wat is ransomware en wat te doen bij ransomware op uw smartphone? Wij helpen u graag en geven advies hoe u ransomware kunt verwijderen!

Lees verder

Van Android naar iOS: Stap over op iOS app

Stapt u over van Android naar iOS? Wij helpen u met het overzetten van de gegevens naar uw iPhone.

Lees verder

Telefoon batterij: uw telefoon batterij langer mee laten gaan

Hoe kunt u de telefoon accu langer mee laten gaan? En welke telefoon heeft de beste accu? Wij leggen het graag aan u uit met onze tips!

Lees verder

Android of iOS?

Wanneer u kiest voor een Apple of Android toestel, kiest u voor dat besturingssysteem. Wat is beter: Android of iOS? Wij hebben het uitgezocht!

Lees verder

Simkaart: wat is een simkaart?

Met uw simkaart bent u bereikbaar op uw eigen telefoonnummer, maar welke simkaart heeft u? En heeft u een single sim of een dual sim? Lees het hier!

Lees verder

Wat is mijn dataverbruik?

Whatsapp, e-mail, streamen. Alles wat u online doet, verbruikt MBs. Bij het kiezen van de juiste databundel is het daarom handig dat u eerst kijkt naar uw dataverbruik.

Lees verder

Onbeperkt mobiel internet: zo werkt onbeperkt internet

Onbeperkt mobiel internet: onbeperkt streamen, gamen en surfen. Met onbeperkt internet hoeft u niet in de gaten te houden of u uw datalimiet overschrijdt. Toch?

Lees verder

Wat is Apple Pay en hoe werkt Apple Pay?

Betalen zonder bankpas? Dat kan met Apple Pay! Wat is Apple Pay en hoe werkt Apple Pay? Wij leggen het graag aan u uit!

Lees verder

Veilig internetten? 7 tips voor veilig internetten

Veilig internetten begint bij u zelf. Hoe kunt u veilig internetten op uw smartphone? Wij helpen u met onze tips voor veilig internetten!

Lees verder

Telefoon simlock vrij maken

Wilt u weten hoe u uw telefoon simlock vrij kunt maken? Wij leggen uit hoe u een simlock kunt verwijderen en uw telefoon simlock vrij maakt.

Lees verder

Draadloos opladen: kunt u uw telefoon draadloos opladen?

Wat is draadloos opladen? Hoe werkt draadloos opladen en welke telefoons kunnen draadloos opladen? Lees er alles over!

Lees verder

Wat is Sim Only?

Bent u op zoek naar een telefoonabonnement zonder toestel? Wellicht is een Sim Only abonnement dan interessant, maar wat is Sim Only? Wij helpen u!

Lees verder

Smartphone kopen: waar moet u op letten?

Wilt u een smartphone kopen? Wij helpen u graag op weg bij praktische tips waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe smartphone.

Lees verder

Mobiel abonnement vergelijken? Zo doet u dat!

Een mobiel abonnement vergelijken klinkt gemakkelijk, maar waar moet u precies op letten? Wij zorgen ervoor dat u het beste mobiele abonnement vindt!

Lees verder

Reis apps: 11 onmisbare vakantie apps

Een vakantie app is hartstikke handig op vakantie. Gaat u binnenkort op reis? Vergeet dan niet deze 11 onmisbare reis apps in te pakken!

Lees verder

iOS update: nieuwe iOS installeren

Regelmatig is er voor uw iPhone een nieuwe iOS update beschikbaar. Waarom is een iOS update nodig en hoe krijgt u de laatste iOS versie op uw smartphone?

Lees verder

Van iOS naar Android: zo stapt u over van iOS naar Android

Heeft u de overstap gemaakt van iOS naar Android? Wij helpen u met het overzetten van de gegevens vanaf uw iPhone.

Lees verder

Roaming buitenland: 5 handige tips

Binnenkort op vakantie naar het buitenland? Met deze 5 tips beperkt u de roamingkosten!

Lees verder

De iPhone XR: 10 handige tips

Alles uit uw iPhone XR halen? Lees deze 10 onmisbare tips en word een meester in het bedienen van uw iPhone XR.

Lees verder