UnitedConsumers Mobiel Blog

Verschil S9 en S10: Samsung S10 vs S9

Wat is het verschil tussen de S9 en S10? Beide Samsung Galaxy modellen hebben uitsttekende specs, maar welk toestel blinkt écht in alles uit?

Lees verder

Huawei P30 Pro vs. Samsung S10 Plus: de ultieme vergelijking

De P30 Pro vs S10 Plus; wie heeft de beste specs? In deze vergelijking zetten we de Huawei P30 Pro vs Samsung S10 Plus naast elkaar.

Lees verder

S20 vs S20 plus: de voor- en nadelen van deze smartphones

Samsung S20 vs S20 Plus; wie heeft de beste specs en wat wordt uw favoriet? U leest het in onze uitgebreide S20 vs S20 Plus vergelijking!

Lees verder

Foto bewerken apps: onze top 10

Welke foto bewerken apps moet u zeker hebben op uw smartphone? Wij hebben het uitgezocht en de 10 beste gratis foto bewerken apps op een rij gezet!

Lees verder

Van Android naar iOS? Zo stapt u over op iOS

Stapt u over van Android naar iOS? Wij helpen u met het overzetten van de gegevens naar uw iPhone.

Lees verder

Samsung S10 vs. S10 Plus: wat wordt uw favoriet?

De S10 of de S10 Plus; wat zijn de verschillen en wat is de beste keuze voor u? Op deze pagina vergelijken we de Samsung S10 en S10 Plus!

Lees verder

Goedkope telefoon: in 5 stappen naar een goedkope smartphone

Bent u op zoek naar een goedkope telefoon? Goedkope goede smartphones zijn er in overvloed. Wij helpen u in 5 stappen naar een goedkope smartphone!

Lees verder

Telefoon batterij: zo gaat de telefoon accu langer mee!

Hoe kunt u de telefoon accu langer mee laten gaan? En welke telefoon heeft de beste accu? Wij leggen het graag aan u uit met onze tips!

Lees verder

Verschil iPhone XR en XS: wat is de beste keuze voor u?

De iPhone XR en XS: wat is het verschil en welk model past het beste bij u? Wij hebben de verschillen tussen de iPhone XR en XS voor u naast elkaar gezet!

Lees verder

iPhone X vs. iPhone XR

Twijfelt u tussen de iPhone X en de iPhone XR? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn. Wij hebben de vergelijking voor u gemaakt!

Lees verder

iPhone X, XR of XS?

Twijfelt u tussen de iPhone X, XR of XS? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn. Wij hebben de vergelijking voor u gemaakt!

Lees verder

Verschil iPhone X en XS

Het verschil tussen de iPhone X en iPhone XS is subtiel, maar voor uw keuze wellicht belangrijk. Wat is het verschil tussen iPhone X en XS? Lees het hier!

Lees verder

Smartphone voor ouderen: onze top 5

Er is volop keuze in smartphones voor senioren. Zoekt u een senioren mobiel met whatsapp? Wij helpen u bij het kiezen van een geschikte senioren smartphone!

Lees verder

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro: vergelijk de voor- en nadelen

Twijfelt u tussen de iPhone 11 Pro of iPhone 11? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn. Wij hebben de vergelijking voor u gemaakt!

Lees verder

Android of iOS?

Wanneer u kiest voor een Apple of Android toestel, kiest u voor dat besturingssysteem. Wat is beter: Android of iOS? Wij hebben het uitgezocht!

Lees verder

Straling telefoon: hoe schadelijk is het?

Mobiele telefoons en elektromagnetische straling. Sinds de introductie van de smartphone bestaat er een discussie over straling. Is de straling gevaarlijk?

Lees verder

iPhone XR review: dit zijn onze iPhone XR ervaringen

Wij delen graag onze iPhone XR ervaringen met u. Bent u benieuwd naar ons oordeel over deze smartphone? U leest het in deze iPhone XR review!

Lees verder

Beste smartphone: top 10 beste mobiele telefoons van dit moment

Op zoek naar een goede smartphone, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Wij hebben dé top 10 beste smartphones van dit moment.

Lees verder

iPhone X review: dit zijn onze iPhone X ervaringen

Wij delen graag onze iPhone X ervaringen met u. Bent u benieuwd naar ons oordeel over deze smartphone? U leest het in deze iPhone X review!

Lees verder

Samsung Galaxy S10 review: onze ervaringen met de S10

In deze S10 review hebben wij de Samsung Galaxy S10 getest. Bent u benieuwd naar ons oordeel over de Galaxy S10? U leest het in dit blogartikel!

Lees verder

Beste camera smartphone 2020: onze top 5

Zoekt u een telefoon met een goede camera of juist de beste camera smartphone van 2020? U vindt het in onze beste smartphone camera top 5!

Lees verder

Beste budget smartphone top 10

Op zoek naar de beste goedkope smartphone en heeft u een klein budget? Wij hebben de 10 beste budget smartphones van het moment op een rij gezet!

Lees verder

Beste kleine smartphones: onze top 10

Wij hebben 10 kleine smartphones die gaan bewijzen dat groter écht niet altijd beter is. Benieuwd wat onze kleinste smartphone is? U vindt het hier!

Lees verder

Simkaart: wat is het en welke heb ik?

Met uw simkaart bent u bereikbaar op uw eigen telefoonnummer, maar welke simkaart heeft u? En heeft u een single sim of een dual sim? Lees het hier!

Lees verder

Wat is mijn dataverbruik?

Whatsapp, e-mail, streamen. Alles wat u online doet, verbruikt MBs. Bij het kiezen van de juiste databundel is het daarom handig dat u eerst kijkt naar uw dataverbruik.

Lees verder

Onbeperkt mobiel internet: zo werkt onbeperkt internet

Onbeperkt mobiel internet: onbeperkt streamen, gamen en surfen. Met onbeperkt internet hoeft u niet in de gaten te houden of u uw datalimiet overschrijdt. Toch?

Lees verder

Apple Pay: wat is Apple Pay?

Betalen zonder bankpas? Dat kan met Apple Pay! Wat is Apple Pay en hoe werkt Apple Pay? Wij leggen het graag aan u uit!

Lees verder

Veilig internetten: dat doet u zo!

Internet beveiliging begint bij u zelf. Hoe kunt u veilig internetten op uw smartphone? Wij helpen u met onze tips voor veilig internetten!

Lees verder

Telefoon schoonmaken: tips voor het reinigen van uw smartphone

Heeft u last van een vieze telefoon? Dan wordt het tijd om uw mobiel schoon te maken! Hoe kunt u het beste uw telefoon schoonmaken? Wij hebben tips voor u!

Lees verder

Telefoon simlock vrij maken

Wilt u weten hoe u uw telefoon simlock vrij kunt maken? Wij leggen uit hoe u een simlock kunt verwijderen en uw telefoon simlock vrij maakt.

Lees verder

Draadloos opladen: zo kunt u uw telefoon draadloos opladen

Wat is draadloos opladen? Hoe werkt draadloos opladen en welke telefoons kunnen draadloos opladen? Lees er alles over!

Lees verder

Dit moet u weten over telefoonverslaving

Uw telefoon gaat vast overal mee naartoe. Hierin bent u zeker niet de enige. Maar kunt u nog zonder telefoon? Test het hier.

Lees verder

Wat is Sim Only?

Bent u op zoek naar een telefoonabonnement zonder toestel? Wellicht is een Sim Only abonnement dan interessant, maar wat is Sim Only? Wij helpen u!

Lees verder

Smartphone kopen: waar moet u op letten?

Wilt u een smartphone kopen? Wij helpen u graag op weg bij praktische tips waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe smartphone.

Lees verder

Mobiel abonnement vergelijken: waar moet u op letten?

Een mobiel abonnement vergelijken klinkt gemakkelijk, maar waar moet u precies op letten? Wij zorgen ervoor dat u het beste mobiele abonnement vindt!

Lees verder

Reis apps: 11 onmisbare vakantie apps

Een vakantie app is hartstikke handig op vakantie. Gaat u binnenkort op reis? Vergeet dan niet deze 11 onmisbare reis apps in te pakken!

Lees verder

iOS update: Zo update u naar de nieuwe iOS versie

Regelmatig is er voor uw iPhone een nieuwe iOS update beschikbaar. Waarom is een update nodig en hoe voert u een iOS update uit? Wij helpen u.

Lees verder

Van iOS naar Android

Heeft u de overstap gemaakt van iOS naar Android? Wij helpen u met het overzetten van de gegevens vanaf uw iPhone.

Lees verder

Roamingkosten beperken: 5 handige tips

Binnenkort op vakantie naar het buitenland? Met deze 5 tips beperkt u de roamingkosten!

Lees verder

De iPhone XR: 10 handige tips

Alles uit uw iPhone XR halen? Lees deze 10 onmisbare tips en word een meester in het bedienen van uw iPhone XR.

Lees verder