UnitedConsumers & Smartphones

Beste mobiele abonnement kiezen in 5 stappen

Beste mobiele abonnement kiezen, hoe doe ik dat? Door uzelf enkele simpele vragen te stellen, vindt u zo het beste telefoonabonnement. En wij helpen u!

Lees verder

iPhone XS review: onze ervaringen met de iPhone XS

Bent u benieuwd of de iPhone XS iets voor u is? Wij reviewden de iPhone XS voor u zodat u weet of de iPhone XS iets voor u is!

Lees verder

Fotograferen met uw smartphone: onze 7 beste tips!

Met uw smartphone op zak bent u altijd voorbereid om de mooiste momenten vast te leggen. Wilt u ook fotograferen als een pro? Dan hebben wij tips voor u!

Lees verder

Werkgeheugen telefoon: razendsnel multitasken!

Het RAM-geheugen is een belangrijk onderdeel van uw smartphone. Maar, wat is het werkgeheugen? En hoe kunt u deze opschonen?

Lees verder

Wat is iOS? Alle iOS updates op een rij

iOS is het besturingssysteem van Apple. iOS is enkel te gebruiken op Apple-producten, zoals de iPhone. Wat is iOS precies en welke iOS updates zijn er?

Lees verder

Wat is Android? Alle Android versies op een rij

Van het besturingssysteem Android bestaan verschillende versies. Maar, welke Android versies zijn er allemaal? Wij zetten ze voor u op een rij!

Lees verder

Mobiel internet: een mobiel internet abonnement kiezen

Met een mobiel internet abonnement kunt u surfen op uw smartphone zonder dat u wifi nodig heeft. Waar let u op bij een mobiel internet abonnement?

Lees verder

Telefoon schoonmaken: tips voor het reinigen van uw smartphone

Heeft u last van een vieze telefoon? Dan wordt het tijd om uw mobiel schoon te maken! Hoe kunt u het beste uw telefoon schoonmaken? Wij hebben tips voor u!

Lees verder

Goedkope smartphone: zó kiest u een goedkope telefoon

Bent u op zoek naar een goedkope telefoon? Goedkope goede smartphones zijn er in overvloed. Wij helpen u in 5 stappen naar een goedkope smartphone!

Lees verder

Harde reset iPhone: zo doet u dat!

Als uw iPhone vastloopt of heel traag is, is een harde reset de oplossing! Een harde reset op de iPhone, hoe werkt dat? Wij leggen het per model uit!

Lees verder

Telefoonverslaving: heb ik een smartphone verslaving?

Een telefoonverslaving is niet alleen vervelend voor u, maar ook voor de mensen om u heen. Wat is een telefoonverslaving? En hoe komt u er vanaf?

Lees verder

Schermtijd: wat is een gezonde schermtijd?

Schermtijd is het aantal uren of minuten dat u naar een scherm, zoals uw smartphone, kijkt. Weet u wat uw schermtijd is en hoeveel schermtijd gezond is?

Lees verder

iPhone SE review: dit zijn onze ervaringen met de SE

Twijfelt u of de iPhone SE 2020 hét perfecte toestel is voor u? In deze iPhone SE review lichten we alle specs toe. Zo maakt u de juiste keuze!

Lees verder

Beste Sim Only abonnement kiezen

Het beste Sim Only abonnement is er een die precies aansluit op uw wensen en verbruik. Maar, waar let u op bij de keuze voor een Sim Only abonnement?

Lees verder

Dit zijn de 7 beste apps voor videobellen!

Videobellen op uw smartphone zorgt ervoor dat u ondanks afstand, toch dichter bij familie en vrienden komt. Welke app gaat u gebruiken om te videobellen?

Lees verder

Sport apps: de 6 beste sport apps!

Sport apps zijn er in overvloed! Of u nu houdt van hardlopen, krachttraining of yoga: er is voor ieder wat wils

Lees verder

Apple vs Samsung: waar kiest u voor?

Wat is beter; Apple of Samsung? Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij de verschillen tussen Apple en Samsung op een rij gezet.

Lees verder

Toestelkrediet: hoe zit dat precies?

Toestelkrediet gaat u aan zodra u een telefoon op afbetaling koopt bij uw provider. Hoe zit het met de BKR-registratie? U leest het hier!

Lees verder

iPhone XS vs 11: wat zijn de grootste verschillen?

Twijfelt u tussen de iPhone XS en iPhone 11? In onze iPhone 11 vs XS vergelijking zetten we de verschillen tussen beide smartphones op een rij!

Lees verder

Samsung A40 vs A50: welke past het beste bij mij?

Twijfelt u tussen de Samsung A40 en A50? Dan helpen wij u graag! In deze Samsung A40 vs A50 vergelijking zetten we de grootste verschillen op een rij.

Lees verder

IMEI nummer: waar vind ik het IMEI nummer van mijn telefoon?

Elke smartphone heeft een uniek IMEI nummer. Maar, wat is een IMEI nummer, wat kunt u ermee en waar vindt u deze? Wij leggen het uit!

Lees verder

Samsung S20 vs S10: welk toestel is het beste?

De Samsung S10 of S20; wat zijn de verschillen en wat is de beste keuze voor u? Wij helpen u graag in deze Galaxy S10 vs S20 vergelijking!

Lees verder

Puk code: waar vind ik mijn puk code?

De puk code is een unieke code en is gekoppeld aan uw simkaart. Voert u de pincode drie keer foutief in? Dan wordt de puk code gevraagd.

Lees verder

Android update: de laatste Android versie updaten

Een Android update verbetert de beveiliging van uw telefoon en verhoogt het gebruikersgemak. Maar, hoe installeert u een Android update?

Lees verder

App foto bewerken: dé 10 beste en gratis foto bewerk apps

Welke foto bewerken apps moet u zeker hebben op uw smartphone? Wij hebben het uitgezocht en de 10 beste gratis foto bewerken apps op een rij gezet!

Lees verder

Straling mobiele telefoon: hoe schadelijk is gsm straling?

Mobiele telefoons en elektromagnetische straling. Sinds de introductie van de smartphone bestaat er een discussie over straling. Is de straling gevaarlijk?

Lees verder

Telefoon oververhit? 7 verkoelende tips

Oververhitting is niet goed voor uw smartphone. Wat kunt u doen om uw smartphone koel te houden? Wij helpen u met onze 7 verkoelende tips!

Lees verder

Eerste mobiele telefoon: wat was de eerste smartphone?

Wat wat de eerste mobiele telefoon en wanneer kwam de eerste smartphone op de markt? Wij vertellen u graag alles over het ontstaan van de mobiele telefoon!

Lees verder

Smartphone bespaartips & adviezen

U kunt flink besparen op uw smartphone en abonnementskosten. Ook de levensduur van uw smartphone kunt u verlengen. Hoe u dit doet? Wij leggen het uit!

Lees verder

Wat is roaming? Lees hier alles over roaming

Dataroaming is het gebruik van een ander netwerk dan het thuisnetwerk. Lees hier alles over de betekenis van roaming, wanneer je het aan of uit zet.

Lees verder

Smartphone beveiliging: 8 tips voor telefoon beveiligen

Op uw smartphone staan allerlei persoonlijke gegevens. U wilt uw smartphone daarom goed beveiligen. Hoe kunt u uw telefoon beveiligen? Wij helpen u!

Lees verder

Telefoon kwijt of smartphone gestolen: wat nu?

Weet u wat u moet doen als uw smartphone is gestolen? In dit artikel een aantal nuttige tips die u helpen als uw mobiele telefoon gestolen is.

Lees verder

Huawei P30 Pro vs. Samsung S10 Plus: de verschillen

De P30 Pro vs S10 Plus; wie heeft de beste specs? In deze vergelijking zetten we de Huawei P30 Pro vs Samsung S10 Plus naast elkaar.

Lees verder

Verschil S20 en S20 Plus: de ultieme vergelijking

Samsung S20 vs S20 Plus; wie heeft de beste specs en wat wordt uw favoriet? U leest het in onze uitgebreide S20 vs S20 Plus vergelijking!

Lees verder

Beste iPhone top 10: welke iPhone is het beste?

Wat is de beste iPhone van 2020? Dat is een goede vraag! Wij hebben een top 10 opgesteld met de beste iPhones van dit moment. Welke iPhone staat op 1?

Lees verder

Beste Samsung telefoon 2020: onze top 10

Bent u op zoek naar de beste Samsung telefoon? In dit artikel zetten wij de 10 beste Samsung smartphones van dit moment op een rij.

Lees verder

WhatsApp fraude: herken oplichting via WhatsApp

WhatsApp fraude is erg vervelend, en mensen trappen er nog steeds in! Na het lezen van dit artikel kunt u WhatsApp fraude herkennen en voorkomen.

Lees verder

Waterschade telefoon: beperk telefoon waterschade in 5 stappen

Is uw telefoon in het water gevallen? Dat is vervelend! Met onze 5 stappen helpen wij u om de waterschade aan uw telefoon te beperken. U leest hier meer!

Lees verder

5G straling: hoe zit dat nou precies?

Er is een hoop discussie over: is 5G straling schadelijk? Heeft 5G straling een effect op uw gezondheid? Wij zoeken het voor u uit.

Lees verder

Android games en iPhone games: onze top 12

Bent u op zoek naar Android games of iPhone games? Dan zit u goed! Wij hebben namelijk de 12 beste smartphone games van dit moment voor u geselecteerd!

Lees verder

Smartphone voor ouderen: top 5 smartphones voor senioren

Er is volop keuze in smartphones voor senioren. Zoekt u een senioren mobiel met whatsapp? Wij helpen u bij het kiezen van een geschikte senioren smartphone!

Lees verder

Beste kleine smartphones: onze top 10

Wij hebben 10 kleine smartphones die gaan bewijzen dat groter écht niet altijd beter is. Benieuwd wat onze kleinste smartphone is? U vindt het hier!

Lees verder

De 7 beste apps voor onderweg

Bent u vaak onderweg? Dan bent u misschien op zoek naar wat handige reisapps voor onderweg. Met onze top 7 reisapps helpen wij u op weg!

Lees verder

Vergelijking iPhone 11 vs iPhone 11 Pro

Twijfelt u tussen de iPhone 11 Pro of iPhone 11? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn. Wij hebben de vergelijking voor u gemaakt!

Lees verder

Wat is ransomware en hoe kunt u ransomware verwijderen?

Wat is ransomware en wat te doen bij ransomware op uw smartphone? Wij helpen u graag en geven advies hoe u ransomware kunt verwijderen!

Lees verder

Smartphone met beste accu: onze top 10

Op zoek naar een smartphone met de beste batterij? Wij hebben 10 smartphones voor u geselecteerd met de beste accu. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken!

Lees verder

Verschil S9 en S10: Samsung S10 vs S9

Wat is het verschil tussen de S9 en S10? Beide Samsung Galaxy modellen hebben uitsttekende specs, maar welk toestel blinkt écht in alles uit?

Lees verder

Van Android naar iOS: Stap over op iOS app

Stapt u over van Android naar iOS? Wij helpen u met het overzetten van de gegevens naar uw iPhone.

Lees verder

Samsung S10 vs. S10 Plus: wat wordt uw favoriet?

De S10 of de S10 Plus; wat zijn de verschillen en wat is de beste keuze voor u? Op deze pagina vergelijken we de Samsung S10 en S10 Plus!

Lees verder

Telefoon batterij: de telefoon accu langer mee laten gaan

Hoe kunt u de telefoon accu langer mee laten gaan? En welke telefoon heeft de beste accu? Wij leggen het graag aan u uit met onze tips!

Lees verder

Verschil iPhone XR en XS: wat is de beste keuze voor u?

De iPhone XR en XS: wat is het verschil en welk model past het beste bij u? Wij hebben de verschillen tussen de iPhone XR en XS voor u naast elkaar gezet!

Lees verder

iPhone X vs. iPhone XR

Twijfelt u tussen de iPhone X en de iPhone XR? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn. Wij hebben de vergelijking voor u gemaakt!

Lees verder

iPhone X, XR of XS?

Twijfelt u tussen de iPhone X, XR of XS? Dan is het handig om te weten wat de verschillen zijn. Wij hebben de vergelijking voor u gemaakt!

Lees verder

Verschil iPhone X en XS: wat wordt uw favoriet?

Het verschil tussen de iPhone X en iPhone XS is subtiel, maar voor uw keuze wellicht belangrijk. Wat is het verschil tussen iPhone X en XS? Lees het hier!

Lees verder

Android of iOS?

Wanneer u kiest voor een Apple of Android toestel, kiest u voor dat besturingssysteem. Wat is beter: Android of iOS? Wij hebben het uitgezocht!

Lees verder

iPhone XR ervaringen in deze iPhone XR review

Wij delen graag onze iPhone XR ervaringen met u. Bent u benieuwd naar ons oordeel over deze smartphone? U leest het in deze iPhone XR review!

Lees verder

Beste smartphone: top 10 beste mobiele telefoons van dit moment

Op zoek naar een goede smartphone, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Wij hebben dé top 10 beste smartphones van dit moment.

Lees verder

iPhone X review: dit zijn onze iPhone X ervaringen

Wij delen graag onze iPhone X ervaringen met u. Bent u benieuwd naar ons oordeel over deze smartphone? U leest het in deze iPhone X review!

Lees verder

Samsung Galaxy S10 review: onze ervaringen met de S10

In deze S10 review hebben wij de Samsung Galaxy S10 getest. Bent u benieuwd naar ons oordeel over de Galaxy S10? U leest het in dit blogartikel!

Lees verder

Beste camera smartphone 2020: onze top 5

Zoekt u een telefoon met een goede camera of juist de beste camera smartphone van 2020? U vindt het in onze beste smartphone camera top 5!

Lees verder

Beste budget smartphone top 10

Op zoek naar de beste goedkope smartphone en heeft u een klein budget? Wij hebben de 10 beste budget smartphones van het moment op een rij gezet!

Lees verder

Simkaart: wat is een simkaart?

Met uw simkaart bent u bereikbaar op uw eigen telefoonnummer, maar welke simkaart heeft u? En heeft u een single sim of een dual sim? Lees het hier!

Lees verder

Wat is mijn dataverbruik?

Whatsapp, e-mail, streamen. Alles wat u online doet, verbruikt MBs. Bij het kiezen van de juiste databundel is het daarom handig dat u eerst kijkt naar uw dataverbruik.

Lees verder

Onbeperkt mobiel internet: zo werkt onbeperkt internet

Onbeperkt mobiel internet: onbeperkt streamen, gamen en surfen. Met onbeperkt internet hoeft u niet in de gaten te houden of u uw datalimiet overschrijdt. Toch?

Lees verder

Wat is Apple Pay en hoe werkt Apple Pay?

Betalen zonder bankpas? Dat kan met Apple Pay! Wat is Apple Pay en hoe werkt Apple Pay? Wij leggen het graag aan u uit!

Lees verder

Veilig internetten? 7 tips voor veilig internetten

Internet beveiliging begint bij u zelf. Hoe kunt u veilig internetten op uw smartphone? Wij helpen u met onze tips voor veilig internetten!

Lees verder

Telefoon simlock vrij maken

Wilt u weten hoe u uw telefoon simlock vrij kunt maken? Wij leggen uit hoe u een simlock kunt verwijderen en uw telefoon simlock vrij maakt.

Lees verder

Draadloos opladen: kunt u uw telefoon draadloos opladen?

Wat is draadloos opladen? Hoe werkt draadloos opladen en welke telefoons kunnen draadloos opladen? Lees er alles over!

Lees verder

Wat is Sim Only?

Bent u op zoek naar een telefoonabonnement zonder toestel? Wellicht is een Sim Only abonnement dan interessant, maar wat is Sim Only? Wij helpen u!

Lees verder

Smartphone kopen: waar moet u op letten?

Wilt u een smartphone kopen? Wij helpen u graag op weg bij praktische tips waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe smartphone.

Lees verder

Mobiel abonnement vergelijken? Zo doet u dat!

Een mobiel abonnement vergelijken klinkt gemakkelijk, maar waar moet u precies op letten? Wij zorgen ervoor dat u het beste mobiele abonnement vindt!

Lees verder

Reis apps: 11 onmisbare vakantie apps

Een vakantie app is hartstikke handig op vakantie. Gaat u binnenkort op reis? Vergeet dan niet deze 11 onmisbare reis apps in te pakken!

Lees verder

iOS update: nieuwe iOS installeren

Regelmatig is er voor uw iPhone een nieuwe iOS update beschikbaar. Waarom is een update nodig en hoe voert u een iOS update uit? Wij helpen u.

Lees verder

Van iOS naar Android

Heeft u de overstap gemaakt van iOS naar Android? Wij helpen u met het overzetten van de gegevens vanaf uw iPhone.

Lees verder

Roaming buitenland: 5 handige tips

Binnenkort op vakantie naar het buitenland? Met deze 5 tips beperkt u de roamingkosten!

Lees verder

De iPhone XR: 10 handige tips

Alles uit uw iPhone XR halen? Lees deze 10 onmisbare tips en word een meester in het bedienen van uw iPhone XR.

Lees verder