Contact
Mijn UnitedConsumers
Waar ben je naar op zoek?

UnitedConsumers & Smartphones

De beste senioren smartphones van 2024

Een senioren smartphone is een mobiele telefoon die eenvoudig te bedienen is. Bekijk hier onze beste smartphones voor ouderen + tips om je keuze te maken.

Lees verder

Beste budget smartphone 2024: top 10

Zoek je een goede goedkope smartphone? Die vind je hier! We hebben de top 10 beste budget smartphones van dit moment voor je uitgekozen.

Lees verder

Goedkoopste Android telefoon 2024

Ben je op zoek naar de beste goedkoopste Android telefoon? In dit artikel zetten wij de 10 beste goedkope Android smartphones van dit moment op een rij.

Lees verder

Smartphone kinderen: een smartphone voor kinderen kiezen

Ben je op zoek naar een smartphone voor je kind? Dan is het belangrijk om te weten waar je op kunt letten bij het maken van je keuze. Wij helpen je daarbij!

Lees verder

Smartphone 5G ready: de 10 beste 5G ready toestellen

Zoek je een 5G ready smartphone? Dat komt goed uit, want wij hebben de beste 5G ready smartphones op een rij gezet! Bekijk onze goedkope 5G toestellen.

Lees verder

Beste Xiaomi telefoon: onze top 5!

Benieuwd welke Xiaomi je moet kopen? We zetten onze top 5 beste Xiaomi telefoon voor je op een rij. Vergelijk en bestel hier de beste Xiaomi smartphone!

Lees verder

Smartphones met de beste accu: onze top 10

Op zoek naar een smartphone met de beste batterij? Wij hebben 10 smartphones geselecteerd met de beste accu. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken!

Lees verder

De beste Oppo telefoon 2024: onze top 8

Ben jij op zoek naar de beste Oppo telefoon van 2024? Wij helpen je graag op weg en zetten de beste Oppo smartphones van dit moment op een rij!

Lees verder

Schermtijd: wat is een gezonde schermtijd?

Schermtijd is het aantal uren of minuten dat je naar een scherm kijkt. Maar hoeveel schermtijd is gezond en wat is de gemiddelde schermtijd voor een kind?

Lees verder

Smartphone gaat niet meer aan of je telefoon is kwijt, wat nu?

Ben je je telefoon kwijt, gaat je telefoon niet meer aan of heeft hij val- of waterschade? Wij vertellen wat je moet doen bij alle soorten schade aan je telefoon!

Lees verder

Hoe werkt dataroaming en zet ik roaming aan of uit?

Roaming is het gebruiken van een ander mobiel netwerk dan dat van je provider. Buiten de EU kan roaming voor hoge kosten zorgen. Lees meer!

Lees verder

Beste Samsung telefoon 2024: onze top 10

Op zoek naar de beste Samsung telefoon van 2024? Wij zetten de top 10 beste Samsung telefoons van dit moment op een rij. Vind hier de beste Samsung!

Lees verder

Samsung A serie: dit is de beste Galaxy A

Wil je een nieuwe smartphone en ben je geïnsteresseerd in de Samsung A serie? Wij hebben de 5 beste Samsung Galaxy A modellen voor je op een rij gezet.

Lees verder

Beste Android telefoon 2024: top 10

Ben je op zoek naar de beste Android telefoon van 2024? In dit artikel zetten wij de 10 beste Android smartphones van dit moment op een rij. Bekijk ze hier!

Lees verder

Welke telefoon is waterdicht? Kies een waterdichte smartphone!

Op zoek naar een waterdichte smartphone? Let dan op de IP certificering (Ingress Protection). Wij leggen dit uit én bespreken onze top 8 waterdichte telefoons!

Lees verder

De nieuwe Android 14 en alle Android versies op een rij

De nieuwste Android versie is Android 14. Welke Android versies zijn er nog meer, en hoe kan ik de nieuwste Android versie downloaden? Lees het hier!

Lees verder

De beste smartphone camera van 2024: top 8

Op zoek naar een telefoon met goede camera? Zoek dan niet verder! Wij hebben onze smartphone met de beste camera top 8 voor je op een rij gezet.

Lees verder

Beste kleine smartphone: dit is onze top 5

Het is vaak even zoeken naar een kleine mobiele telefoon die makkelijk in je hand past. Gelukkig hebben wij de 5 beste kleine smartphones voor je uitgekozen!

Lees verder

Beste mobiele telefoon van dit moment: onze top 10

Op zoek naar de beste mobiele telefoon van dit moment? Dit is dé top 10 beste smartphones van 2024. Vergelijk en ontdek welke telefoon het beste bij je past.

Lees verder

Zo stap je over van iOS naar Android

Het overzetten van je contacten, fotos, apps en chatberichten van iOS naar Android is geen moeilijk klusje. Wij leggen het in 6 simpele stappen uit!

Lees verder

Wat is een puk code en waar vind ik mijn puk code?

Je puk code invoeren, soms moet het. Maar, waar vind ik mijn puk code als ik mijn puk code vergeten ben? Geen zorgen: je kunt simpel je puk code opvragen.

Lees verder

Toestelkrediet: jouw telefoon afbetalen

Toestelkrediet ga je aan zodra je een telefoon op afbetaling koopt bij jouw provider. Hoe zit het met de BKR-registratie bij een telefoon op afbetaling?

Lees verder

Welke smartphone past bij mij? Kies de beste telefoon voor jou!

Weet je welke smartphone jij wilt kopen? Wij maken een telefoon kiezen makkelijk voor je. Lees hier op welke eigenschappen je kunt letten bij een smartphone.

Lees verder

Android of iPhone geheugen vol? Zo maak je opslag vrij!

Raakt of zit het interne geheugen van je telefoon vol? Geen zorgen! Je kunt zelf gemakkelijk opslagruimte op je telefoon vrijmaken. Wij geven je 7 tips!

Lees verder

Telefoon inruilen: wat is mijn telefoon waard?

Je telefoon inruilen levert geld op. Jouw oude iPhone inleveren of Samsung inruilen is dus de moeite waard. Lees hier hoe je jouw telefoon kunt inruilen voor geld.

Lees verder

Dataverbruik: wat is mijn dataverbruik?

Dataverbruik is het verbruik van internet (MBs) op je smartphone. Wat is jouw dataverbruik en hoe kun jij je verbruik mobiele data verminderen? Lees het hier!

Lees verder

Onbeperkt mobiel internet: hoe onbeperkt is het?

Met onbeperkt internet hoef je niet in de gaten te houden of je jouw datalimiet overschrijdt, toch? Of zit er toch een limiet op onbeperkt internet? Lees het hier!

Lees verder

Samsung S serie: dit is de beste Samsung Galaxy S!

De Samsung S serie is het luxe vlaggenschip van Samsung. Benieuwd naar de beste Galaxy S? Bekijk hier onze top 8 beste Samsung S telefoons!

Lees verder

Beste iPhone: dit is de beste iPhone van 2024!

Op zoek naar de beste iPhone van 2024? Dit zijn de 10 beste iPhones van 2024. Vergelijk en ontdek welke iPhone het beste bij je past.

Lees verder

iPhone of Android telefoon opschonen? Zo doe je dat in 4 stappen!

Reageert je mobiel traag? Dan is jouw iPhone of Android telefoon opschonen een goed idee! Hoe kan ik mijn telefoon opschonen? Lees het hier!

Lees verder

Contactloos opladen: welke telefoon kan draadloos opladen?

Wat is draadloos opladen? Hoe werkt draadloos opladen en iPhone en Samsung telefoons kunnen draadloos opladen? Lees er alles over!

Lees verder

RAM geheugen telefoon: werkgeheugen telefoon opschonen

Het RAM-geheugen is een belangrijk onderdeel van je smartphone. Maar, wat is het werkgeheugen? En hoe kun je deze opschonen?

Lees verder

Apple vs Samsung: voor welke telefoon kies ik?

Wat is beter: iPhone of Samsung? Om je te helpen bij je keuze, hebben wij de verschillen tussen Apple en Samsung op een rij gezet.

Lees verder

Telefoon simlockvrij maken

Wil je weten hoe je jouw telefoon simlockvrij kunt maken? Wij leggen uit hoe je een simlock kunt verwijderen en je telefoon simlockvrij maakt.

Lees verder

Android of iOS?

Wil je een nieuwe telefoon kopen en twijfel je tussen Android en iOS? Dan wil je de juiste keuze maken. Bekijk hier de verschillen tussen Android of iOS!

Lees verder

Gegevens overzetten van Android naar iOS: volg ons stappenplan!

Je stapt over van Android naar iOS, maar hoe kun je alle gegevens van Android overzetten naar iOS? Wij helpen jou in 8 stappen van Android naar iOS!

Lees verder

IMEI nummer telefoon: waar vind ik het IMEI nummer?

Iedere telefoon heeft een uniek IMEI nummer. We leggen uit wat de IMEI code is, hoe je deze achterhaalt en wat je ermee kunt doen. Lees hier meer!

Lees verder

Simkaart: wat is een simkaart?

Wat is een simkaart, welke simkaart heb je en kun je zelf een simkaart knippen naar een ander formaat? De antwoorden op deze vragen vind je hier!

Lees verder

Het nieuwe iOS 17 en alle iOS versies op een rij

iOS is het besturingssysteem van Apple. iOS is enkel te gebruiken op Apple-producten, zoals de iPhone. Wat is iOS precies en welke iOS updates zijn er?

Lees verder

Je telefoon beveiligen: zo bescherm je jouw gegevens

Hoe zorg je voor een goede beveiliging van je telefoon en jouw gegevens? En hoe kun je veilig internetbankieren en Whatsapp gebruiken? Lees het hier!

Lees verder