Aanmelden voor UnitedConsumers Energie

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor goedkope energie. Voor stroom en gas met korting bent u bij UnitedConsumers Energie aan het juiste adres. Aanmelden kan gemakkelijk via onze aanmeldpagina.

Uiteraard kunt u zich ook altijd telefonisch aanmelden via onze klantenservice op telefoonnummer 040 – 235 05 60.

Wie zegt mijn oude leverancier op?

Wij regelen de opzegging voor u. Na uw aanmelding gaan wij van uw lopende leveringsovereenkomst de eventuele einddatum na. Wij regelen de opzegging bij uw huidige leverancier per einddatum van het lopende contract. Hierbij houden wij ons uiteraard aan de opzegtermijn. Op deze manier regelen wij een soepele overstap voor u. Meer over opzeggen vindt u op onze pagina over overstappen.

Direct aanmelden

Moet ik een handtekening zetten?

Nee, u hoeft geen handtekening te zetten. U ontvangt na uw aanmelding binnen 5 werkdagen een leveringsovereenkomst. Na ontvangst heeft u een annuleringstermijn van 14 dagen, waarbinnen u kosteloos en zonder opgaaf van reden kunt annuleren. U hoeft deze overeenkomst niet te ondertekenen en retour te sturen.

Wat is de contractsduur?

De contractsduur is afhankelijk van het product waarvoor u heeft gekozen. U kunt de looptijd altijd terugzien in de leveringsovereenkomst en voorwaarden.

Is stroom en gas met korting van UnitedConsumers Energie betrouwbaar?

U bent 100% verzekerd van stroom en gas tijdens en na de overstap. Er verandert dus niets aan de leveringszekerheid. Overstappen is een puur administratief proces, zonder onderbreking in de levering of technische aanpassingen aan uw aansluiting of in uw meterkast

Hoe snel kan de levering worden gestart?

De levering start enkele weken nadat u zich heeft aangemeld. Is de looptijd van uw contract nog niet voorbij? Dan begint de levering op de einddatum van uw huidige contract.

Hoe kan ik opzeggen?

Als u wilt opzeggen, neemt u minimaal 30 dagen voor afloop van de overeenkomst contact met ons op. Bij een overeenkomst voor onbepaalde tijd is opzeggen niet nodig.