UnitedConsumers
Achtergrond

Energieleverancier kiezen

Een nieuwe energieleverancier kiezen op basis van prijs is een veelvoorkomende reden. Op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Dan zit je bij ons goed.

Wij bieden scherpe energietarieven aan. Zo bespaar je op je vaste lasten en houd je meer over voor een leuker leven! Benieuwd naar jouw tarieven?

overstappen-energie-2

Nieuwe energieleverancier kiezen met service

Lage energietarieven zijn belangrijk, maar bijna net zo belangrijk is goede service. Ons streven is om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen. Of je nu een vraag hebt over je meterstanden, je energiecontract of je energierekening: onze adviseurs helpen je graag en staan altijd voor je klaar!

Duurzame energiemaatschappij kiezen

Een beter klimaat: daar zorgen we samen voor. Daarom is onze stroom 100% groen. Heeft dat invloed op je tarieven? Absoluut niet. Wij leveren 100% groene stroom leveren tegen een laag tarief. Voordelig voor het milieu én je portemonnee!

Nieuwe energieleverancier kiezen

Of je nu voor het eerst een energiecontract afsluit of wilt overstappen van energieleverancier: bij ons is iedereen welkom! Bespaar net als ruim 500.000 anderen op je energierekening en kies voor energieleverancier UnitedConsumers. Jouw overstap is al binnen 5 stappen geregeld. Waar wacht je nog op?

Veelgestelde vragen over energieleverancier kiezen

Is UnitedConsumers een energieleverancier?

Ja, wij zijn een energieleverancier. Je kiest dus altijd voor energie van UnitedConsumers. Bij vragen en/of problemen kun je dus direct bij ons terecht. Door energieleverancier te zijn, hebben wij de controle over waar onze energie vandaan komt en welke tarieven we hanteren. Daar profiteer je als deelnemer van!

Is UnitedConsumers de goedkoopste energieleverancier?

Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Bij ons profiteer je namelijk van scherpe energietarieven. Doe er iets leuks mee!

Kan ik een nieuwe energieleverancier kiezen?

Je kunt altijd voor een nieuwe energieleverancier kiezen. Het is wel belangrijk dat je rekening houdt met de opzegtermijn die de huidige energieleverancier hanteert, om een opzegboete te voorkomen. Bij een contract voor onbepaalde tijd geldt een wettelijke opzegtermijn van 30 dagen. Een contract voor bepaalde tijd kun je het beste binnen 6 tot 8 weken voor het einde van de looptijd opzeggen.

Wij regelen de opzegging bij de huidige leverancier en houden daarbij rekening met de door jou gewenste startdatum. Hierbij houden wij ons uiteraard ook aan de opzegtermijn.

Ik heb een opzegboete ontvangen. Wat nu?

Het kan zijn dat de huidige energieleverancier een opzegboete in rekening brengt voor jouw overstap naar UnitedConsumers. Een eventuele opzegboete wordt niet door ons vergoed.

Ik heb energie aangevraagd. Wat gebeurt er nu?
kalender

Wij zorgen ervoor dat jouw aanvraag soepel verloopt. Binnen 5 dagen na de aanvraag ontvang je de leveringsovereenkomst per e-mail. Vanaf dat moment heb je 14 dagen bedenktijd en kun je kosteloos annuleren.

papier-pen

Wij zeggen het contract bij de huidige energieleverancier voor je op. Daarbij houden we rekening met de door jou gewenste startdatum. Ontvang je een boete van je huidige energieleverancier? Dan wordt deze niet vergoed door ons.

envelop-mail-pen

Rond de start van de levering ontvang je een e-mail voor het doorgeven van de meterstanden. Zo weten wij vanaf welke meterstand jouw energieverbruik start. Heb je een slimme meter? Dan worden de standen automatisch uitgelezen.

spaarvarken-rechts

Het is zover, de levering is gestart! Vanaf nu start je met besparen op je energierekening. Ook kun je eenvoudig via Mijn UnitedConsumers je energiezaken regelen.

Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies