TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Energie besparen: tips voor thuis

Of we nu ’s ochtends een kop koffie zetten of in de winter ons huis willen verwarmen; het gaat vaak ongemerkt, maar we houden ons allemaal dagelijks bezig met energie. Pas aan het eind van het jaar, als we de energierekening krijgen, realiseren we ons wat het allemaal kost. UnitedConsumers helpt u graag met besparen op energie. Dat is immers goed voor het milieu. En voor uw energierekening. Het leven is tenslotte al duur genoeg.

Kies een goedkope energieleverancier

Besparen op energie begint met een goedkope energieleverancier. Bij UnitedConsumers krijgt u altijd energie met korting. Voer uw postcode in om energie te vergelijken. Overstappen is heel eenvoudig. U meldt zich aan voor korting, wij regelen de rest.

Direct besparen >>

Kleine moeite, grote besparing

Met wat oplettendheid en de UnitedConsumers energie bespaartips kunt u overal in huis energie besparen. Wij denken graag met u mee, daarom hebben we de handigste bespaartips alvast voor u op een rij gezet. Uw energierekening verlagen wordt zo kinderspel.

Top 10 bespaartips

Vervang gloeilampen door spaarlampen

Led-lampen en spaarlampen verbruiken minder energie. Kies voor energiezuinige lampen of bekijk onze tips om te besparen op verlichting.

 

Plaats uw vriezer of koelkast op een koele plaats

Op een koele plaats hoeft uw koelkast of vriezer minder hard te werken om de juiste temperatuur te behouden. Dit en meer tips voor koelen en vriezen helpen u om energie te besparen in huis.

Bespaar op energie

Controleer de instellingen van uw thermostaat

Als het kouder wordt, wilt u de verwarming weer gebruiken. Een goed programma voor uw thermostaat is onderdeel van het plan om uw huis winterklaar te maken.

Kies voor energiezuinige apparaten met het energielabel

U kunt veel besparen op elektrische apparaten. Met de aanschaf van nieuwe apparaten kan het energielabel helpen een energiezuinige keus te maken.

Was op een lage temperatuur

Wassen op 60 graden is tegenwoordig echt niet meer nodig. U kunt tientallen euro’s per jaar besparen met de juiste was- en droogprogramma’s.

Zuinige kookplaat (op gas)

In de keuken staan veel elektronische apparaten. En die verbruiken allemaal stroom. U kunt veel energie besparen in de keuken met een energiezuinige kookplaat: koken op gas is veel goedkoper dan koken op elektriciteit.

Besparen op energie met verlichting

Gebruik een waterbesparende douchekop

Hetzelfde comfort, maar minder water. Een waterbesparende douchekop is een van de vele mogelijkheden om te besparen op warm water.

 

Een ventilator in de zomer en energiezuinige kerstverlichting

Verwarming in de winter of een ventilator in de zomer. Ieder seizoen gebruikt u weer andere apparaten, maar ze gebruiken allemaal energie. Wij helpen u graag energie besparen met onze seizoenstips.

Zorg voor een goed onderhouden cv-ketel

Een goed onderhouden cv-ketel zorgt voor minder energieverbruik. De 10 tips voor verwarming helpen u verder om zuinig om te gaan met de warmte in huis.

Kies voor oplaadbare batterijen

Probeer ‘doorladen’ te voorkomen. Als de batterij is opgeladen, haal dan de stekker uit het stopcontact. Dit is beter voor de batterijen en voor uw energieverbruik.
 Meer informatie over energie besparen

Energie besparen op verwarming
Energiebesparende gadgets
Energie besparen op isolatie
Energie besparen in huis
Subsidie voor energie
Keurmerken

Energie met € 340,00 korting

  • Gemiddeld € 340,00 korting
  • U krijgt 100% groene stroom
  • Beste leverancier 2015. Volgens onderzoek GfK
  • Kracht van 500.000 deelnemers