ENGIE: regioleverancier van gas en stroom

Als energieleverancier staat ENGIE voor goede service en aantrekkelijke tarieven. ENGIE vindt het belangrijk om altijd goed bereikbaar te zijn en de vriendelijke service te bieden van een regionale energieleverancier. Toch bieden ze ook de betrouwbaarheid van een grote energieproducent, want ENGIE is onderdeel van de Franse multinational GDF Suez. Voorheen was ENGIE in Nederland actief onder de naam Electrabel.

Duurzame energie

Een beter milieu is belangrijk voor ENGIE. Als energieleverancier kan ENGIE in een veranderende wereld natuurlijk niet achterblijven. ENGIE gaat daarom verder dan alleen het leveren van energie. Zij denkt graag mee met klanten en geven tips om de energierekening structureel te verlagen. Ook investeert ENGIE in groene energie.

Overname

Tot 2006 waren de bedrijven Cogas en RENDO verantwoordelijk voor het leveren van energie en het beheer van het netwerk in Oost Nederland. Vanwege de verplichte splitsing op de energiemarkt tussen de taken van de netbeheerder (onderhoud) en de energieleveranciers (levering) is de levering overgenomen door Electrabel. Per 1 januari 2016 is de naam veranderd van Electrabel naar ENGIE. De zorg voor het energienet is nog steeds in handen van Cogas en RENDO.

Altijd goedkope energie

Wat betreft gas en stroom is Nederland altijd verdeeld geweest in regio’s. Veel mensen blijven dan ook energie afnemen bij de vertrouwde regioleverancier. Ze zijn huiverig voor de overstap naar een andere leverancier of denken dat ze vastzitten aan de regioleverancier. Niets is minder waar, iedereen kan overstappen. Daarom biedt UnitedConsumers Energie altijd korting op de leveringstarieven van uw regioleverancier. Zo bent u altijd goedkoper uit.

Direct online aanmelden

Overstappen

Wilt u ook goedkope energie? Maar vindt u het lastig om de overstap te maken? Geen zorgen. Wij regelen de overstap graag voor u. Voor de korting hoeft u namelijk niets te doen. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.

Meer informatie over regioleveranciers

Essent
DELTA
Eneco
Nuon
E.On

> Alles over energie