Gas vergelijken

De gasprijzen zijn per energieleverancier verschillend. Bovendien is de gasprijs voor de variabele leveringskosten nog niet meteen de prijs die u uiteindelijk betaalt voor gas. Bij het berekenen van uw gasprijs moet u rekening houden met de vaste leveringskosten en energiebelasting.

Gasprijzen

De hoogte van uw gasrekening is afhankelijk van uw gasverbruik en van de gasprijzen die uw energieleverancier hanteert. Op uw energierekening ziet u naast de leveringskosten ook nog een aantal andere posten:

  • Vaste leveringskosten
  • Termijnbedrag
  • Netbeheerkosten
  • Regiotoeslag gas
  • Energiebelasting

Voor meer informatie over de opbouw van de gasprijzen bekijkt u de pagina over uw energierekening.

UnitedConsumers Energie

Het loont vaak de moeite om gasprijzen te vergelijken. Bij UnitedConsumers Energie heeft u keuze uit zowel een vast of variabel tarief. Wat u ook kiest, u ontvangt altijd een welkomstbonus van € 20,00 en 10% korting. Wilt u weten wat de totale gasprijs is in uw persoonlijke situatie? Bereken dan eenvoudig uw energietarieven met onze handige energiecalculator. Dat is wat we doen.

Direct aanmelden

Gemiddeld gasverbruik

Heeft u een hoge energierekening en weet u niet precies wat gemiddeld verbruik is? Dan kunt u ook het gasverbruik van een vergelijkbare woning bekijken. Zo kunt u eenvoudig gas vergelijken en zien of uw gasverbruik overeenkomt met het landelijk gemiddelde.

 

Gemiddeld gasverbruik in Nederland

Gas besparen

Met de hoge gasprijzen en alle andere vaste lasten, is het altijd handig om te kunnen besparen. Gas besparen kan op veel verschillende manieren. UnitedConsumers heeft een aantal handig tips voor u op een rij gezet om te besparen op verwarming en warm water.

Verwarming en cv-ketel

Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden om efficiënt en slim te verwarmen. Met een energiezuinige cv-ketel kunt u veel besparen op uw stookkosten. Dat is beter voor het milieu en voor uw portemonnee.

Alles over energie