Bereken uw energie aanbod

Postcode
Huisnr.

Energie aanbiedingen 2021

Besparen op uw energierekening is altijd mooi meegenomen. Dat vinden wij bij UnitedConsumers ook! Daarom hebben wij aantrekkelijke energie acties waarmee u maandelijks bespaart op uw vaste lasten. En extra mooi meegenomen: bovenop onze lage tarieven ontvangt u ook nog eens een mooie welkomstbonus. Op deze pagina leest u meer over onze energie aanbiedingen. 


Energie aanbieding van de maand

Wij hebben maandelijks een interessante energie acties voor u! Eentje waarvan u altijd maximaal profiteert van onze lage energieprijzen. Deze maand heeft UnitedConsumers de volgende aanbieding voor energie:

Energie aanbieding maart 2021

Onze energie actie in maart is een kadotegoed ter waarde van € 160,00 bij een vast contract van 3 jaar voor stroom en gas. De korting wordt ná 1 jaar bijgeschreven in uw bespaartegoed. Doe er iets leuks mee!

Ico actie

Aanbieding energie UC: altijd 10% korting

Bovenop onze energie aanbiedingen, ontvangt u van ons ook altijd korting op de energieprijs. De energietarieven van UnitedConsumers liggen namelijk altijd 10% lager dan de gemiddelde energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland. 

De 10% korting wordt samen met de welkomstbonus in uw bespaartegoed gestort. De welkomstbonus wordt – net als bij alle andere energieleveranciers – aan het eind van het contractjaar aan u uitgekeerd.


Energie overstappen actie UnitedConsumers

Overstappen naar UnitedConsumers is heel eenvoudig en zo geregeld. U vult uw gegevens in en u krijgt direct uw persoonlijke aanbod te zien. Momenteel hebben wij de volgende energie acties: 

Energie aanbieding
1 jaar vaste prijs
gas en stroom

energie ico


vink Weten waar u aan toe bent met een korte looptijd
vink € 20,00 welkomstbonus

Bereken mijn tarief 

 

Energie aanbieding
3 jaar vaste prijs
gas en stroom

energie ico


vink Het voordeel van 3 jaar geen verrassingen
vink € 160,00 kadotegoed

Bereken mijn tarief 

 

Energie aanbieding
1 jaar variabele prijs

gas en stroom

energie ico


vink Variabele tarieven kunnen stijgen, maar ook dalen
vink € 20,00 welkomstbonus

Bereken mijn tarief 

Overstappen naar UC? Zo geregeld!

Nadat u uw aanbieding stroom en gas heeft gekozen en uw gegevens hebt ingevuld, regelen wij uw overstap naar UnitedConsumers. U hoeft hier verder dus niets meer voor te doen. Wel zo makkelijk!

Overstappen naar UnitedConsumers

Terug naar boven