TopImage

Elke maand besparengeeft u energie

Energie besparen: Regiokorting

Bij UnitedConsumers Energie zijn uw gas en stroom in goede handen. Waar u ook woont, wat uw energieverbruik ook is. Wij volgen de tarieven van uw regioleverancier en geven daarop altijd korting. Zo krijgt u gegarandeerd een lage energieprijs, waardoor u meer overhoudt voor de leuke dingen. Goede service en goedkope energie. Dat is wat we doen.

Altijd goedkope energie

Met de Regiokorting zit u nergens aan vast en bent u toch goedkoper uit. Met een overeenkomst voor onbepaalde tijd profiteert u altijd van 0,5 cent korting op het leveringstarief van uw regioleverancier. Dat betekent een laag energietarief voor gas (per m3) en voor stroom (per kWh). Bereken hier uw korting.

Bekijk de voordelen, meld u aan voor regiokorting en start met besparen:

  • Korting op regioleverancier: gegarandeerd 0,5 cent goedkoper.
  • Onbepaalde tijd: u kunt overstappen wanneer u wilt.
  • Duurzaam: groene stroom kost nooit iets extra.

Aanmelden

UnitedConsumers houdt het graag simpel. Voor de korting hoeft u niets te doen. Aanmelden voor goedkope energie is heel eenvoudig. Wij regelen vervolgens alles voor u.

Het verschil met Stapelkorting

Met onze Stapelkorting loopt uw voordeel op tot gemiddeld € 340,00 in drie jaar. U krijgt namelijk 1,00 cent korting op de gas- en stroomtarieven van uw regioleverancier. Daar bovenop stapelen wij ook nog eens een mooie welkomstbonus en ieder jaar een vaste korting. Welke keus u ook maakt, UnitedConsumers Energie is altijd in uw voordeel.

Persoonlijk advies

Als u veel energie verbruikt of juist heel weinig, kan Regiokorting een interessante optie voor u zijn. Wilt u weten hoeveel voordeel u krijgt? Of wilt u graag advies voor uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Zij denken met u mee en zorgen voor een energieproduct dat bij u past.

Bereken uw energiekorting

Uw voordelen

  • Beste leverancier 2016. Volgens onderzoek GfK
  • Gratis Overstapservice
  • Altijd korting op Energie
  • Kracht van 500.000 deelnemers