Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers Energie scoort een 8.0 voor klanttevredenheid

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 30 april 2024

UnitedConsumers Energie is één van de winnaars van het onderzoek naar de beste energieleveranciers van 2024 van vergelijker Keuze.nl. Onze klantenservice behaalt een gedeelde tweede plaats in de categorie klanttevredenheid, met een score van 8.0. Een resultaat waar we uiteraard trots op zijn!
 

tweede plek onderzoek keuze.nl


Onafhankelijk onderzoek beste energieleverancier 2024

Als onafhankelijke energievergelijker doet Keuze.nl jaarlijks onderzoek naar de beste energieleveranciers. Daarbij zijn er drie categorieën: laagste prijs, klanttevredenheid en betrouwbaarheid. UnitedConsumers scoort hoog in de categorie klanttevredenheid: met een 8.0 halen wij de op één na hoogste score:

Positie Energieleverancier Score
1. Pure Energie 9.0
2. 

Greenchoice
UnitedConsumers

8.0
8.0

keuzenl onderzoek logo

Hoe de klanttevredenheid is onderzocht

Keuze.nl heeft de score gebaseerd op een aantal onderdelen. Ze hebben gekeken naar:

  • De beoordeling van energieleveranciers in eerdere onderzoeken naar klanttevredenheid.
  • Of (en hoe) energieleveranciers reageren op reviews en klachten van klanten.
  • De gemiddelde beoordeling van klanten op betrouwbare reviewsites.
  • Hoe makkelijk het is de klantenservice te bereiken.
  • Klantenreviews op betrouwbare reviewsites.

Waarom krijgt UnitedConsumers een 8.0?

De onderzoekers van Keuze.nl hebben deelnemers van UnitedConsumers naar hun ervaringen met de klantenservice gevraagd. Daaruit blijkt dat veel deelnemers tevreden zijn over onze klantenservice. Deelnemers vinden dat onze klantenservice goed bereikbaar is en ervaren onze medewerkers als behulpzaam. Ook hebben deelnemers het gevoel dat ze goed worden geholpen als ze ontevreden zijn. 


Geef ook je mening!

Wij zijn natuurlijk erg blij met de mooie score uit dit onderzoek. Wij vinden de tevredenheid van onze deelnemers namelijk erg belangrijk. Daarom zijn we benieuwd naar je mening! Wil je ons hierbij helpen? Via het platform klantenvertellen.nl verzamelen we reviews van al onze deelnemers. Wij horen graag jouw ervaringen met onze klantenservice en eventuele verbeterpunten.


Klantenservice van UnitedConsumers

Heb je een vraag, of advies of hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

puck

Chat met Puck

Start chat 
Antwoord binnen 1 min

whatsapp

App ons

Start gesprek
Antwoord binnen 30 min

telefoon

Bel ons

040 235 05 60
Direct iemand aan de lijn

mail

Mail ons

info@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag


Alle nieuwsberichten