UnitedConsumers
Achtergrond

UnitedConsumers Energie krijgt hoogste score bij Energievergelijk

Eindhoven 23 augustus 2023

Wat is de beste energieleverancier? Met die vraag analyseerde energievergelijk.nl ruim 6.000 reviews van klanten. Met als winnaar... UnitedConsumers Energie! Daar zijn we trots op.

best-beoordeelde-energieleverancier-nieuws
Deel dit nieuws
whatsapp
facebook
linkedin
x

Hoogste score

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0 op de energievergelijkingssite. Dat cijfer is gebaseerd op 170 recensies, die tussen 2015 en 2023 op energievergelijk.nl zijn verzameld. Pure Energie (8,9) en Engie (8,6) maken de top 3 compleet. De gemiddelde score van de vijftig onderzochte energiebedrijven is een 6,9.


De beste energieleveranciers: top 5

Klanten gaven hun energieleverancier een aantal sterren (van 1 tot 5) voor de energieprijs, de klantenservice en voor een algemene beoordeling. Daar kwam de volgende top 5 uit:

Energieleverancier
Prijs
Service
Algemeen
Totale score
Energieleverancier
UnitedConsumers
Prijs
8,9
Service
9,0
Algemeen
9,0
Totale score
9,0
Energieleverancier
Pure Energie
Prijs
8,7
Service
9,0
Algemeen
9,0
Totale score
8,9
Energieleverancier
Engie
Prijs
8,5
Service
8,5
Algemeen
8,7
Totale score
8,6
Energieleverancier
Delta
Prijs
8,3
Service
8,3
Algemeen
8,4
Totale score
8,4
Energieleverancier
Essent
Prijs
8,1
Service
8,4
Algemeen
8,4
Totale score
8,3

Opmerking: dynamische energieleveranciers zijn in dit onderzoek apart beoordeeld. Verder zijn alleen energiebedrijven met 25 of meer beoordelingen meegenomen in de resultaten.


Wat zeggen deelnemers over ons?

Uit het onderzoek van energievergelijk.nl blijkt dat deelnemers vooral tevreden zijn over onze klantenservice. Verder vinden deelnemers onze communicatie duidelijk en zijn ze te spreken over de voordelige energietarieven. Ook waarderen onze deelnemers het persoonlijke bespaartegoed

We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en de belofte om onze deelnemers te helpen met besparen op de vaste lasten. Daarom zijn we heel blij met de reacties die we ontvangen over onze service, betrokkenheid en korting. Hieronder leest u een aantal van deze reacties. Alle 170 reviews zijn te vinden op energievergelijk.nl

ster

5 sterren

"Het mooiste van het systeem wat UnitedConsumers gebruiken is het spaarsysteem. Onbewust geld sparen. Heb in al die jaren een flink bedrag gespaard en mooie dingen kunnen kopen"

17-07-2023
Arthur Dias

ster

4 sterren

"Deze energieleverancier onderscheidt zich door een optimale communicatie. Bij mutaties in het energieverbruik is er overleg en is er een duidelijke motivering wanneer termijnbedragen aangepast (moeten) worden."  

06-02-2023
Frits Hoog Antink

Het aantal weergegeven sterren is gebaseerd op een gemiddelde van drie beoordelingen: prijs, service en algemeen.


Geef ook uw mening

Wist u dat we zelf ook reviews van deelnemers verzamelen? Dit doen we via het platform klantenvertellen.nl. Door uw ervaringen met ons te delen, helpt u ons de kwaliteit en service nog beter te maken!


Klantenservice van UnitedConsumers

Heeft u een vraag, of advies of hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!


Alle nieuwsberichten
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies