UnitedConsumers
Achtergrond

We bieden weer vaste energietarieven aan

Eindhoven 2 juni 2023

Vanaf vandaag kunt u ook bij UnitedConsumers weer kiezen voor de zekerheid van een vast energiecontract met tarieven onder het prijsplafond.


Deel dit nieuws
whatsapp
facebook
linkedin
x

Zekerheid voor langere tijd

Consumenten kunnen kiezen voor een energiecontract voor 1 jaar met tarieven onder het prijsplafond. Dirk Mutsaers, Productmanager Energie bij UnitedConsumers: “Dankzij ons nieuwe aanbod kunnen consumenten een vast, laag tarief vastzetten. Zo geven we hen zekerheid op de nog steeds onzekere energiemarkt.” 

Bij een vast contract staan tarieven voor langere tijd vast. Zo weten huishoudens waar ze aan toe zijn en is er ook aankomende winter geen onzekerheid over prijsschommelingen.


Variabele energietarieven gaan per 1 juli omlaag

Ook bestaande deelnemers worden uiteraard niet vergeten. Deelnemers die een overeenkomst met variabele tarieven hebben, krijgen per 1 juli opnieuw lagere tarieven. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om te kiezen voor vaste, lage tarieven.


Alle nieuwsberichten
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies