TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Overstappen naar energie van UnitedConsumers

Lage energieprijzen en de beste service. Bij UnitedConsumers zijn uw gas en stroom in goede handen. Heeft u vragen over energie of wilt u zich aanmelden? Onze medewerkers helpen u graag met een snel antwoord en persoonlijk advies. Ook uw overstap is zo geregeld. Wij zorgen voor een soepele overstap naar energie met korting. Goed voor elkaar.

Aanmelden

Voor goedkope energie meldt u zich heel eenvoudig aan op onze aanmeldpagina. U kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bij ons hoeft u nooit te wachten en krijgt u direct een deskundige medewerker aan de lijn.

Overstappen energie met korting

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Binnen 24 uur na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. De schriftelijke bevestiging volgt binnen een week. U heeft na de schriftelijke bevestiging veertien dagen de tijd om uw aanmelding eventueel te annuleren. Zonder gedoe, want uw annulering is kosteloos en kan zonder opgaaf van reden.

Oude energieleverancier

Nadat u bent aangemeld, zeggen wij uw lopende energiecontract op bij uw huidige leverancier. En krijgt u een opzegboete? Die vergoeden wij voor u. Binnen enkele weken maken wij de overstap voor u in orde. U hoeft verder niets te doen en uw energie overstap is goed en snel geregeld.

Wanneer start de levering?

Na twee weken maken wij uw overstap definitief voor u in orde. Wij houden hierbij rekening met de eventuele einddatum van uw oude contract. Dit is een puur administratief proces waar u niets van merkt. Dit proces kan enkele weken duren. Zodra de overstap is afgerond, ontvangt u van ons per post een welkomstbrief ter bevestiging. Vanaf dat moment profiteert u van de korting op uw energierekening en kunt u direct beginnen met besparen.

Zorgeloos overstappen

Wilt u graag overstappen, maar heeft u nog een lopend contract bij een andere energieleverancier? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers informeren u over mogelijkheden.

Andere veelgestelde vragen over energie

Wat is een slimme meter?
Wat is een termijn bedrag?
Wie is mijn contactpersoon?
Hoe kan ik energie besparen?
Hoe werkt het kortingstegoed?
Hoe werkt energie met korting?
Zonnepanelen en uw energierekening.
Heeft UnitedConsumers groene stroom?
Wat zijn de energietarieven bij UnitedConsumers?
Ik ga verhuizen, wat gebeurt er met mijn gas en stroom?

> Vraag en antwoord