Energieprijzen vergelijken

Op uw energierekening kunt u veel geld besparen. Zo houdt u meer over voor waar u echt blij van wordt. Met onze energievergelijker berekent u heel gemakkelijk uw voordeel. Bij ons krijgt u energie met korting, een hoge welkomstbonus en groene stroom kost niets extra. Wij helpen u graag met het vinden van de laagste energieprijzen en de beste acties. Geen gedoe, wel het voordeel.

Energievergelijker

Steeds meer mensen vergelijken energie om te besparen. Op verschillende websites vindt u vergelijkingen van veel energieleveranciers, maar toch is het niet eenvoudig om de laagste energieprijzen te vinden.

We houden het graag simpel. Daarom kunt u bij ons snel en gemakkelijk energie vergelijken. Vul uw postcode in en wij maken binnen enkele seconden een vergelijking tussen de verschillende energieleveranciers.

Vergelijk uw regioleverancier

Vul uw postcode in en start de vergelijking met uw regioleverancier.

U kunt ook direct een vergelijking maken met Essent, NUON, Eneco, E.ON of Delta

Voordelen van UnitedConsumers Energie

  • Goedkope energie: gemiddeld € 270,00 korting in drie jaar
  • Eenvoudig overstappen: wij regelen het voor u
  • Profiteer standaard van 100% windenergie

Overstappen is eenvoudig

Overstappen naar UnitedConsumers Energie is eenvoudig. Van de overstap merkt u niets, u houdt gewoon gas en stroom. Krijgt u een opzegboete omdat u overstapt? Geen zorgen, die vergoeden wij. UnitedConsumers Energie staat voor lage energieprijzen en de beste service. Aanmelden is voldoende, wij regelen de rest.

Bespaar op uw energierekening

Ook u kunt besparen op energie, zodat u meer overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Waar u ook woont en hoe hoog uw verbruik ook is, met UnitedConsumers Energie bent u altijd voordeliger uit. Wilt u nog meer besparen op uw energierekening? Lees onze energiebespaartips.