UnitedConsumers
Achtergrond

UnitedConsumers.com in een nieuw jasje

Eindhoven 21 maart 2018

Valt u iets op? Of was u zojuist eventjes in de war? Geen paniek, www.unitedconsumers.com heeft een facelift gehad en ziet er voortaan iets beter anders uit. Onze producten blijven hetzelfde en ook de service blijft zoals u van ons gewend bent, maar met deze lay-out hopen we u in de toekomst nóg beter van dienst te zijn. Welk apparaat u ook kiest: de nieuwe website is zowel op een smartphone, een tablet als in een internetbrowser perfect te gebruiken.

Over Ons - Banner - Nieuwsbericht 22-03-2018
Deel dit nieuws
whatsapp
facebook
linkedin
x

Nieuwe website

De afgelopen maanden heeft ons team achter de schermen heel hard gewerkt aan de nieuwe website. De mobiele telefoon is vandaag de dag veruit het meest populaire apparaat om het internet te bezoeken: een groot deel van het internetverkeer op UnitedConsumers.com is dan ook afkomstig van een mobiel apparaat. Omdat dit aantal in de toekomst alleen maar toe gaat nemen hebben we besloten voor een mobile first webdesign te gaan. Daarnaast heeft de website een nieuwe, frisse uitstraling gekregen en heeft de navigatie een upgrade gehad, zodat u alles voortaan nog beter kunt vinden. Zo hebben we (be)sparen nóg makkelijker gemaakt!


Smartphone, tablet of pc: het kan allemaal

Het nieuwe design is zowel vanaf de smartphone, tablet en computerbrowser perfect te bekijken. Daarmee hopen we onze huidige en nieuwe deelnemers in de toekomst nog beter van dienst te zijn. Ook de Mijn UnitedConsumers omgeving heeft een nieuw jasje, zodat u nog makkerlijker uw gespaarde korting kunt bekijken. 

Bij UnitedConsumers staat de consument centraal. Wij staan ook met onze vernieuwde website voor u klaar met de beste deals, het meeste voordeel en de uitstekende service die u van ons gewend bent. Goed voor elkaar.


Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of kunt u in de nieuwe omgeving iets niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op op 040 - 235 05 60 of via info@unitedconsumers.com. Wij helpen u graag. We horen het ook graag wanneer iets niet duidelijk is of hoe we u nog beter kunnen helpen.


Alle nieuwsberichten
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies