UnitedConsumers
Achtergrond

UnitedConsumers wint opnieuw Opiness Awards voor beste service

Eindhoven 30 januari 2018

UnitedConsumers is weer in de prijzen gevallen bij de Opiness Awards. Voor het zevende jaar op rij kreeg UnitedConsumers de Opiness Beste Service Award voor energie. Daarnaast wisten ze ook wederom de prijs voor beste zorgverzekeraar in de wacht te slepen en wonnen ze dit jaar ook voor het eerst de Beste Service Award voor autoverzekeringen.

Over Ons - Banner - Nieuwsbericht 30-01-2018
Deel dit nieuws
whatsapp
facebook
linkedin
x

UnitedConsumers beste energieleverancier 2017 – 2018

UnitedConsumers mag zich voor de zevende opvolgende keer de beste energieleverancier noemen. Punten die hoog scoren zijn onder andere de klantgerichtheid, service van de medewerkers en prijs/kwaliteit-verhouding. Gemiddeld scoort UnitedConsumers een 9,2, uit 810 reviews, wat hoger is dan voorgaande jaren.


Beste Service Award voor autoverzekeringen

Voor het eerste jaar won UnitedConsumers Autoverzekeringen ook de Beste Service Award, bijna 300 mensen beloonden UnitedConsumers met een cijfer van gemiddeld 9,4. UnitedConsumers wordt onder andere bekroond voor de klantvriendelijkheid, snelle afhandeling en informatieverstrekking.


Zorgverzekering ook een Beste Service Award

Daarnaast won UnitedConsumers ook voor het vierde jaar op rij de Beste Service Award voor zorgverzekering. Meer dan 500 mensen lieten een beoordeling achter met een gemiddeld cijfer van 9,1. Consumenten zijn voornamelijk positief over de kwaliteit van de klantenservice en de prijs van de zorgverzekering. Ook blijkt dat het vertrouwen in UnitedConsumers groot is.

Bas Poell, directeur UnitedConsumers: "Wij zijn echt bezig onze klanten te helpen. Wij willen het efficiënter en gemakkelijker maken voor onze klanten, daar ligt onze focus, niet op het verbeteren van de interne processen omdat we daar zelf beter van worden. Ik denk dat we daarmee dat verschil maken en dat voelen onze klanten".


Over Opiness.nl

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Opiness nodigt bedrijven uit om openlijk het resultaat van hun klantonderzoek te publiceren, mits men werkt met een gerenommeerd onderzoeksbureau en men bereid is alle informatie transparant te publiceren.


Beste Service Awards

De Beste Service Awards worden ieder jaar toegekend aan bedrijven in een aantal branches. De Award is een consumentenprijs en is puur gebaseerd op klantoordelen en niet op basis van testen. Winnaars moesten minimaal 100 reviews hebben waarvan 50 in het afgelopen jaar en het hoogste rapportcijfer hebben in hun categorie.


Alle nieuwsberichten
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies