UnitedConsumers
Achtergrond

Bereikbaarheid i.v.m. coronavirus

Eindhoven 16 maart 2020

UnitedConsumers volgt de adviezen van het RIVM om besmetting en verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat UnitedConsumers de komende periode telefonisch minder goed bereikbaar is.


Deel dit nieuws
whatsapp
facebook
linkedin
x

Aangepaste bereikbaarheid

Waar mogelijk kunt u uw vraag per e-mail aan ons stellen, zo kunnen wij uw vraag momenteel het snelst beantwoorden. Gebruik het e-mailadres van het product waar u meer over wilt weten. Voor algemene vragen kunt u mailen naar info@unitedconsumers.com

Uiteraard staan wij nog steeds klaar om uw vragen telefonisch te beantwoorden. We hebben echter een minimale (telefonische) bezetting, dus houdt u rekening met een langere wachttijd dan u van ons gewend bent.


Dienstverlening loopt door

Uiteraard loopt de dienstverlening met betrekking tot onze producten gewoon door. Samen met onze partners wordt hard gewerkt om u goed van dienst te zijn, zoals u dat van ons gewend bent. 


Maatregelen bij UnitedConsumers

Ons kantoorpand bevindt zich in Eindhoven. We zorgen er daarom voor dat onze medewerkers zoveel mogelijk thuis kunnen werken en we zorgen voor meer spreiding van de werkplekken en -tijden.

Uiteraard houden medewerkers van UnitedConsumers zich aan de algemene hygiënemaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.


Alle nieuwsberichten
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies