UnitedConsumers
Achtergrond

Onze deelnemers beoordelen ons met een 8,9

Eindhoven 17 april 2023

Hier doen we het voor: onze deelnemers beoordelen ons met gemiddeld een 8,9! En daar zijn we heel trots op. We werken elke dag met veel plezier aan onze producten en service. De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het blijven verbeteren hiervan!


Deel dit nieuws
whatsapp
facebook
linkedin
x

Klantenvertellen

Via het platform klantenvertellen.nl verzamelen we reviews van onze deelnemers. Op onze website tonen we de gemiddelde beoordeling en de reacties. Heel transparant dus.


Betrouwbaarheid van onze reviews

We vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom heeft onze partner klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem controles ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten. We verwerken en tonen alle reviews van producten: positief én negatief. Inmiddels hebben we al bijna 5000 klantreacties ontvangen.


We staan voor u klaar!

Uiteraard blijven wij ons inzetten om de beste service en producten aan te bieden. Zo kunnen onze deelnemers blijven besparen en houden ze meer over voor de dingen die er echt toe doen. 


Alle nieuwsberichten
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies