UnitedConsumers
Achtergrond

UnitedConsumers nieuwsbrief

scherm-mail
De beste deals
direct in jouw mailbox
munt-hand
Handige bespaartips
voor een leuker leven
nieuwsbrief
Altijd op de hoogte
van het laatste nieuws
spaarvarken-rechts
Eenvoudig besparen
op jouw vaste lasten
Over Ons - Nieuwsbrief - Introblok 2

Mis nooit meer een aanbieding

Met onze nieuwsbrief ben je altijd direct op de hoogte van de scherpste deals, ontvang je handige bespaartips en het laatste nieuws rondom onze producten. Zo kun jij eenvoudig besparen op jouw vaste lasten.

Wil je nooit meer iets missen op het gebied van tanken, zorgverzekering, autoverzekering, energie en telefoonabonnementen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Over Ons - Nieuwsbrief - Banner 1
Acties en voordelen
Sommige acties en voordelen kunnen wij maar in kleine aantallen aanbieden en deze vind je niet terug op onze website. Ben je geabonneerd op onze nieuwsbrief, dan ben je ervan verzekerd dat je van deze acties en voordelen op de hoogte blijft.
Over Ons - Nieuwsbrief - Banner 3
Optimaal ontvangen
Hoe je een veilige afzender kunt instellen, hangt af van welk e-mailprogramma u gebruikt. Gebruik je bijvoorbeeld een Gmail account op je iPhone? Dan dan kun je het beste de stappen volgen van Gmail. Heb je Hotmail, Live of Outlook? Volg dan de stappen van Outlook.
Over Ons - Nieuwsbrief - Banner 2
Voorkeuren wijzigen
Als deelnemer kun je in Mijn UnitedConsumers eenvoudig je voorkeuren inzien, wijzigen of jezelf uitschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt jezelf ook afmelden door de link in onze nieuwsbrief te gebruiken. Deze link vind je onderaan in onze nieuwsbrieven.
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies