UnitedConsumers
Achtergrond

Veilige afzender instellen

Wil je onze e-mails optimaal ontvangen? Stel dan een veilige afzender in. Hoe je een veilige afzender kunt instellen, hangt af van welk e-mailprogramma je gebruikt. Gebruik je bijvoorbeeld een Gmail account op je iPhone dan kun je het beste de stappen volgen van Gmail. Heb je Hotmail, Live of Outlook? Volg dan de stappen van Outlook.

Maak je gebruik van een iPad, iPhone of iPod Touch, maar komen de mails die je wel wenst te ontvangen binnen in je spambox? Dan kun je de geadresseerde toevoegen aan de contacten in je adresboek.

Kies je mailprogramma

Gmail

In Gmail zijn verschillende opties mogelijk om ervoor te zorgen dat je de nieuwsbrieven zo optimaal mogelijk ontvangt. De eenvoudigste manier is door het gewenste e-mailadres toe te voegen aan je contacten. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

 1. Log in met je account op Gmail.com.
 2. Onder de knop Gmail selecteer je contacten.
 3. Voeg vervolgens het adres dat je veilig wilt ontvangen, toe aan je contacten. Google zal in de meeste gevallen deze adressen als veilig bestempelen en zo kun je de mail weer ontvangen.
gmail veilige afzenders
Outlook.com

Volg onderstaande instructies om de UnitedConsumers voordeelnieuwsbrief zo optimaal mogelijk te ontvangen. Open eerst een e-mail van UnitedConsumers in een eigen scherm en volg dan onderstaande stappen.

 1. Log in bij Outlook via de webversie.
 2. Ga naar instellingen via het tandwiel rechtsboven.
 3. Klik op 'Opties'.
 4. Links verschijnt een menubalk, onder het kopje 'Ongewenste e-mail' ga je naar 'veilige afzenders'.
 5. Op de pagina verschijnt een veld waar je een e-mailadres kunt invullen. Vul hier het gewenste adres in en sla het op. De mails verschijnen in het vervolg in je inbox.
outlook-com veilige afzender instellen
Outlook

Volg onderstaande instructies om de UnitedConsumers voordeelnieuwsbrief zo optimaal mogelijk te ontvangen. Open eerst een e-mail van UnitedConsumers in een eigen scherm en volg dan onderstaande stappen.

 1. Klik in het menu op 'Veilige lijsten'.
 2. Klik op 'Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders'.
outlook veilige afzender instellen
iOS

Apple mail heeft geen specifieke lijst voor veilige afzenders, in plaats daarvan kun je de gebruiker aan je contacten toevoegen om de mail zo optimaal mogelijk te ontvangen.

 1. Open het adresboek.
 2. Klik op de knop toevoegen onder de contactlijst.
 3. Vul de gegevens in en sla op.
 4. Je hebt de gebruiker nu toegevoegd aan het adresboek.

Wanneer je een e-mailadres hebt met een icloud.com-adres of andere aliassen dan kun je de volgende stappen nemen. Ga naar icloud.com en log in.

Aangeven dat een bericht geen ongewenste reclame is:

 1. Klik op de map 'Ongewenste reclame' in de navigatiekolom.
 2. Selecteer het bericht of de berichten en klik vervolgens op de knop 'Geen reclame' rechtsboven in het berichtenvenster.

Het bericht is naar je postbus 'Inkomend' verplaatst. Verdere berichten van dezelfde afzender worden niet meer automatisch aangemerkt als ongewenste reclame.


Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies