Contact
Mijn UnitedConsumers

Werken bij UnitedConsumers

iedereen is welkom

Je bent betrokken
en gemotiveerd 

sparen makkelijk en leuk maken

Je gaat voor een
succesvolle samenwerking

we doen wat we zeggen

Je wil investeren
in jouw toekomst

altijd bereikbaar

Je bent klant- en
servicegericht

Wij zijn UnitedConsumers

Wij zijn UnitedConsumers

Sinds 2000 helpen wij consumenten besparen op de vaste lasten. Dat doen we inmiddels met meer dan 100 enthousiaste collega’s!

De klant staat bij ons voorop. Want blije deelnemers dat is waar we het voor doen. De korte lijnen en de open sfeer maken dit mogelijk. Samen ervoor gaan en natuurlijk op zijn tijd een borrel.

Iets voor jou? Lees meer over ons of bekijk direct onze vacatures.

Bekijk de vacatures

Lees de verhalen
van onze collega's

 
afbeelding

MarijkeTrainer / Coach

 
afbeelding

JannesSoftware Engineer

 
afbeelding

SelmaAffiliate Marketeer

Werken bij UnitedConsumers
Leerzaam, uitdagend én gezellig

wat is jouw talent

Wat is jouw talent? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Kom jij bij ons het verschil maken? Check onze vacatures. Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

ons team

Maak kennis met ons team Wij werken met professionals op het gebied van energie, verzekeringen, telecom en brandstof. Ieder met een eigen specialisme en allemaal met hetzelfde doel: alles voor de klant.

stage lopen

Op zoek naar een stage? Geen koffie halen, maar écht aan de slag. Bij ons doe je praktijk-ervaring op in jouw vakgebied. Als erkend stagebedrijf krijg je van ons dan ook de ondersteuning die jij nodig hebt.

opleiding en carrière

Ontdek jouw mogelijkheden Investeren in jouw kennis en vaardigheden vinden wij belangrijk voor een duurzame samenwerking. We helpen je graag bij jouw ontwikkeling zodat jij je werk met plezier kunt uitvoeren.

 

Work hard, play hard!

Het jaarlijkse UC feest, hét feest waar het hele jaar naar wordt uitgekeken en over wordt gespeculeerd.

De oprichters Bas en Paul doen hun uiterste best om er een geweldig feest van te maken, want ‘work hard is play hard’! Ben jij er dit jaar ook bij?

Solliciteren? Dit kun je verwachten

Als we jouw CV geschikt vinden, zullen wij je benaderen voor een kort telefonisch interview. We willen dan graag een aantal dingen van je weten die niet in je CV of motivatiebrief staan.

Na het oriënterend gesprek volgt het tweede gesprek. Onderdeel van het tweede gesprek is een assessment . Afhankelijk van de functie krijg je een aangepast online assessment aangeboden.

Na het tweede gesprek zal snel duidelijk worden of je geknipt bent voor de functie en UnitedConsumers. Je ontvangt dan ook kort na dit gesprek telefonisch een reactie van ons, waarin je terugkoppeling op het gesprek krijgt. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Als financieel dienstverlener hecht UnitedConsumers veel waarde aan betrouwbare medewerkers. Vanuit de Wet op het financieel toezicht is verplicht gesteld om (toekomstige) medewerkers te screenen op betrouwbaarheid en daardoor een integere bedrijfsvoering te waarborgen. Screening vindt plaats door middel van een uitgebreide pre-employment screening (PES) en wordt uitgevoerd voordat je bij ons begint. Uiteraard nemen wij bij de screening de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in acht. De PES bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

 • Controleren identiteit.
 • Inwinnen van referenties.
 • Opvragen verklaring omtrent gedrag (VOG).
 • Opvragen van diploma’s en/of certificaten.
 • Opvragen integriteitsverklaring vorige werkgever(s).

Het kan zijn dat we wat vragen over jou willen stellen aan derden. We vragen natuurlijk eerst om je toestemming.

Je voert het arbeidsvoorwaardengesprek met een van onze HR- collega’s. Ons aanbod wordt dan uitgebreid toegelicht. Een selectie uit onze arbeidsvoorwaarden:

 • Jaarlijks 8% vakantiegeld; hoe en wanneer je dit krijgt, bepaal je zelf.
 • Uitgebreide pensioenregeling; plus aanvullende werknemersverzekeringen.
 • Variabele prestatiebonus én een vaste eindejaarsbonus.
 • Jaarlijkse personeelskorting op onze eigen producten.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons fietsplan!
 • De keuze voor een extra vakantiedagenregeling.

Na het afronden van een succesvolle sollicitatieprocedure, verwelkomen wij jou graag bij UnitedConsumers! We hebben een leuk introductieprogramma, zodat jij je snel thuis zult voelen binnen ons betrokken en gedreven team.

Team HR

Deel uitmaken van ons team?

Solliciteer dan op jouw droomfunctie en wij nemen snel contact met je op!