Contact
Mijn UnitedConsumers

Optimaal ontvangen

Optimaal ontvangen

Hoe u een veilig afzender kunt instellen, hangt af van welk e-mailprogramma u gebruikt. Gebruikt u bijvoorbeeld een Gmail account op uw iPhone dan kunt u het beste de stappen volgen van Gmail. Heeft u Hotmail, Live of Outlook? Volg dan de stappen van Outlook.

Maakt u gebruik van een iPad, iPhone en iPod Touch, maar komen de mails die u wel wenst te ontvangen binnen in uw spambox? Dan kunt u de geadresseerde toevoegen aan uw contacten in uw adresboek.

In Gmail zijn verschillende opties mogelijk om ervoor te zorgen dat u de nieuwsbrieven zo optimaal mogelijk ontvangt. De eenvoudigste manier is door het gewenste e-mail adres toe te voegen aan uw contacten. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

 1. Log in met uw account op Gmail.com.
 2. Onder de knop Gmail selecteert u contacten.
 3. Voeg vervolgens het adres dat u veilig wilt ontvangen, toe aan uw contacten. Google zal in de meeste gevallen deze adressen als veilig bestempelen en zo kunt u weer de mail ontvangen.
Gmail

Volg onderstaande instructies om de UnitedConsumers voordeelnieuwsbrief zo optimaal mogelijk te ontvangen. Open eerst een e-mail van UnitedConsumers in een eigen scherm en volg dan onderstaande stappen.

 1. Log in bij Outlook via de webversie: www.outlook.com.
 2. Ga naar instellingen via het tandwiel rechtsboven.
 3. Klik op 'Opties'.
 4. Links verschijnt een menubalk, onder het kopje 'Ongewenste e-mail' gaat u naar 'veilige afzenders'.
 5. Op de pagina verschijnt een veld waar u een e-mail adres kunt invullen. Vul hier het gewenste adres in en sla het op. De mails verschijnen in het vervolg in uw inbox.
Outlook.com

Volg onderstaande instructies om de UnitedConsumers voordeelnieuwsbrief zo optimaal mogelijk te ontvangen. Open eerst een e-mail van UnitedConsumers in een eigen scherm en volg dan onderstaande stappen.

 1. Klik in het menu op 'Veilige lijsten'.
 2. Klik op 'Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders'.
Outlook

Apple mail heeft geen specifieke lijst voor veilige afzenders, in plaats daarvan kunt u de gebruiker aan uw contacten toevoegen om de mail zo optimaal mogelijk te ontvangen.

 1. Open het adresboek.
 2. Klik op de knop toevoegen onder de contactlijst.
 3. Vul de gegevens in en sla op.
 4. U heeft de gebruiker nu toegevoegd aan het adresboek.

Wanneer u een email adres heeft met een icloud.com- adres of andere aliassen dan kunt u de volgende stappen nemen. Ga naar icloud.com en log in.

Aangeven dat een bericht geen ongewenste reclame is

 1. Klik op de map Ongewenste reclame in de navigatiekolom.
 2. Selecteer het bericht of de berichten en klik vervolgens op de knop 'Geen reclame' rechtsboven in het berichtenvenster.

Het bericht is naar uw postbus 'Inkomend' verplaatst. Verdere berichten van dezelfde afzender worden niet meer automatisch aangemerkt als ongewenste reclame.