Vacature Senior .NET developer

Functieomschrijving

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om de organisatie door middel van innovatieve software future-proof te maken?! We zijn op zoek naar een nieuwe collega die een flinke dosis .Net kennis met zich meebrengt.

Het IT team is zes man groot, variërend van junior, medior tot senior developers. Je komt in een informele organisatie terecht waar we werken met korte lijntjes. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bouwt echt mee aan de groei van de organisatie. Ben jij een ontwikkelaar in hart en nieren en zie je altijd ruimte voor verbetering? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij bieden jou:

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische werkomgeving
 • Een enthousiast team van collega’s
 • Een duurzame samenwerking als uitgangspunt
 • Werken binnen een gezellige en informele sfeer

Functie-eisen

 • Minimaal HBO- werk en denkniveau, bij voorkeur HBO informatica
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring met .NET en C#
 • Kennis en/of ervaring met ASP.NET, MVC en SQL
 • Kennis en/of ervaring met migratie naar ASP.NET is een pré
 • Je weet hoe je effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen maakt
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling. Fluent Dutch is required in this position. Please do not apply if you do not understand/speak Dutch on a Native Level!
 • Fulltime dienstverband (40-urige werkweek)

Over de functie

Jouw speelveld is het internet en de partijen die daar opereren. UnitedConsumers is een groeiende organisatie welke via internet een grote groep consumenten en partners bedient. Jouw uitdaging is deze groei en ontwikkeling als Senior .NET Developer, vanuit een aansprekende en interessante IT omgeving, verder mee te ontwikkelen en mogelijk te maken. Hierbij is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en je kennis en ervaring te delen met collega’s. In je functie ben je onder meer bezig met de ontwikkeling, implementatie, beheer en onderhoud voor onze organisatie. Tevens voer je ten behoeve van de interne organisatie zelfstandig diverse ICT projecten uit. Het migreren van het huidige landschap naar een moderne omgeving zal één van je eerste opdrachten zijn.

Bedrijfsprofiel

UnitedConsumers bestaat sinds het jaar 2000 en is een succesvol en groeiend internetbedrijf dat consumenten voordeel biedt op tanken, stroom, aardgas, mobiele abonnementen, zorg- en autoverzekeringen. Doordat onze organisatie werkt en draait via het internet hebben wij een uitdagende toekomst voor ons. Bij UnitedConsumers, gevestigd tegenover Eindhoven Airport, werken ruim 80 gedreven medewerkers aan het beste voordeel voor consumenten op vaste lasten. Wij voorzien meer dan 500.000 deelnemers in Nederland van korting, zodat zij meer overhouden voor de leuke dingen in het leven. Dit doen wij samen met gerenommeerde partners: Zorgverzekeraar VGZ, Volmachtpartij Voogd en Voogd en energieproducent ENGIE vanuit een zakelijke sfeer. De interne sfeer is informeel, direct en gedreven door enthousiasme. Nieuwsgierig naar ons bedrijf? Neem een kijkje op ‘Werken bij UnitedConsumers’.


Ben jij de persoon die we zoeken of wil je meer weten, stuur je CV naar of bel met Marjolein Bekkers - van Kaathoven:

Telefoon:     040-2350560 of 06-52502607 
E-mail:        hrm@unitedconsumers.com
WWW:        www.UnitedConsumers.com
Adres:         Luchthavenweg 20, 5657 EB Eindhoven (nabij Eindhoven Airport)