Vacature Senior .NET developer

Wil jij werken bij een groeiende organisatie en de uitdaging aangaan om de organisatie door middel van innovatieve software futureproof te maken? Dan hebben wij de uitdaging voor jou. Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een nieuwe collega die een flinke dosis .Net kennis met zich meebrengt en op de hoogte is van de laatste programmeertalen en technieken.

Wat ga je precies bij ons doen?

Een van de eerste opdrachten waar je als senior .Net developer een waardevolle bijdrage aan mag leveren is de migratie van het huidige ontwikkellandschap naar een moderne omgeving. Samen met je collega ontwikkelaars, een team van zeven personen groot variërend van junior, medior tot senior developers ben je verantwoordelijk voor de migratie van .ASP naar ASP.NET.

In je functie ben je onder meer bezig met de ontwikkeling, implementatie, beheer en onderhoud van het ontwikkellandschap. Je voert ten behoeve van de interne organisatie diverse ICT projecten uit, voer je werkzaamheden uit voor onze verschillende productgroepen en zorg je ervoor dat je jouw kennis en ervaring deelt met collega’s.

  • Starten met een groot en uitdagend migratietraject
  • Direct aan de knoppen draaien en tijdens projecten en opdrachten ook echt iets voor je collega's kunnen betekenen 
  • Jij denkt met ons mee, ontwikkelt en maakt het verschil

Wat krijg je?

Een competitief salaris dat wordt aangevuld met uitgebreide secundaire voorwaarden. Denk aan zaken als; een optie op meer vrije dagen, zelf kiezen wanneer je vakantiegeld wordt uitbetaald én een prestatie afhankelijke eindejaarsbonus.

munten Een aantrekkelijk salaris

brief Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden

team Een enthousiast team, samen bereik je meer!

certificaatje  Samen investeren in jouw toekomst bij UC

kroon  De kans om ook een échte 'UC'er' te worden


Herken jij je hierin?

Je bent een ontwikkelaar in hart en nieren ziet altijd ruimte voor verbetering. Daarnaast weet jij als geen ander hoe je effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen maakt. Je hebt kennis en ervaring met migratie naar ASP.NET en weet jouw kennis en ervaring met enthousiasme over te dragen aan collega’s.

 
HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur HBO informatica
 
Minimaal vijf jaar werkervaring met .NET en C#
 
Kennis over ASP.NET, MVC en SQL
 

We kunnen 40 uur per week op je rekenen

 

Vloeiend beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
(Fluent Dutch is required in this position. Please do not apply if you do not understand/speak Dutch on a native level)

Over ons

Bij UnitedConsumers zetten we in op een duurzame samenwerking. Wij zouden natuurlijk UC niet zijn zonder onze fantastische medewerkers. We willen niet alleen nieuw talent aantrekken, maar ook behouden! Dat merk je ook terug in de sfeer. Die sfeer is trouwens niet echt te beschrijven, maar moet je gewoon ervaren.

Jouw sollicitatie
"Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande profiel en klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Neem dan nu contact met mij op en wie weet zien we elkaar binnenkort voor een eerste kennismaking!"

Charlotte
Charlotte Delsine - Talent Acquisition Officer
tel. 06 29 18 45 02

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar boven