Contact
Mijn UnitedConsumers

Korting op je tankbeurt

Met de UnitedConsumers tankkaart kun je tanken met korting bij één van de ruim 600 deelnemende tankstations in Nederland. Zo bespaar je gemiddeld € 50,00 per jaar en houd je meer over voor een leuker leven! Op deze pagina leggen we je uit hoe tanken met korting werkt.

Bespaar in drie stappen
op je tankbeurt

munt hand

Vraag jouw tankkaart aan voor korting op alle brandstoffen

scherm

Ontvang de korting maandelijks in je bespaartegoed

kadoshop

Laat je bespaartegoed uitbetalen of kies een product uit de Kadoshop

Zo werkt de korting

Met tankkaart van UnitedConsumers tank je met korting bij één van de ruim 600 deelnemende tankstations in Nederland. De medewerker van het tankstations scant de tankkaart. De korting ontvang je maandelijks van ons in je bespaartegoed bij UnitedConsumers.

Bespaar op je tankbeurt

Korting op je zorgverzekering

Hoeveel korting krijg ik?

Je tankbeurt is met de gegarandeerde korting van UnitedConsumers extra voordelig. Je profiteert namelijk van twee kortingsgaranties op de getankte liters.

Kortingsgarantie 1:

Korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA)

Met de tankkaart van UnitedConsumers krijg je per liter brandstof gegarandeerd € 0,06 en bij enkele tankstations zelfs € 0,10, € 0,15 of € 0,20 (LPG) korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA).

 

Kortingsgarantie 2:

Korting bovenop de korting van het tankstation

Je krijgt van ons altijd minimaal € 0,01 - en in sommige gevallen zelfs € 0,02 tot € 0,03 - éxtra korting per liter! 

Voorbeeld van de kortingsgaranties

Bij ieder aangesloten tankstation krijg je met onze tankkaart tot € 0,06 of € 0,10 of € 0,15 korting per liter op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) van benzine of diesel. Bij LPG kan dat oplopen tot zelfs € 0,20 korting per liter. Wij leggen de kortingsgaranties graag aan je uit in onderstaande rekenvoorbeelden.

Rekenvoorbeeld 1

Brandstofprijzen
Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) € 1,50 per liter
Pompprijs € 1,46 per liter

In dit rekenvoorbeeld is de pompprijs van het tankstation € 0,04 lager dan de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA). Deze korting ontvang je van het tankstation.

Omdat je € 0,04 van het tankstation krijgt, ontvang je van UnitedConsumers nog eens € 0,02 korting per liter. Zo kom je in totaal op € 0,06 korting per getankte liter.

Totale kortingen
Korting van het tankstation (GLA -/- Pompprijs) € 0,04 per liter
Korting van UnitedConsumers € 0,02 per liter
Totale korting € 0,06 per liter

Rekenvoorbeeld 2

Brandstofprijzen
Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) € 1,50 per liter
Pompprijs € 1,38 per liter

In dit rekenvoorbeeld is de pompprijs van het tankstation € 0,12 lager dan de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA). Deze korting ontvang je van het tankstation.

Je krijgt van UnitedConsumers een éxtra korting van € 0,01 per liter bovenop de pompkorting. Zo kom je in totaal op € 0,13 korting per getankte liter.

Totale kortingen
Korting van het tankstation (GLA -/- Pompprijs) € 0,12 per liter
Korting van UnitedConsumers € 0,01 per liter
Totale korting € 0,13 per liter

Jouw bespaartegoed

Je vindt het bespaartegoed in Mijn UnitedConsumers. Hier kun je op elk moment jouw bespaartegoed bekijken. Met één druk op de knop kun je (een deel van) het bedrag uit laten betalen op je bankrekening.

Je kunt jouw bespaartegoed ook inwisselen voor een cadeau naar keuze in onze Kadoshop. In samenwerking met Paradigit hebben we speciaal voor jou mooie aanbiedingen geselecteerd. Op zoek naar een nieuwe smartwatch, huishoudelijk apparaat of laptop? Je vindt het in de Kadoshop.

Sparen met je bespaartegoed

Heb je nog vragen?

Wij geven antwoord op de veelgestelde vragen over tanken met korting.

> Bekijk de veelgestelde vragen