Contact
Mijn UnitedConsumers

Op zoek naar een tankstation in de buurt?

Op onderstaande kaart vind je al onze aangesloten tankstations. Klik op de oranje icoontjes, dan vind je meer informatie over het tankstation. Vul onder de kaart snel jouw adres of postcode in en vind het dichtstbijzijnde tankstation. Op zoek naar een specifieke brandstof? Gebruik dan het filter.

Onze tankstations

Wie tankt met een tankkaart van UnitedConsumers, kan bij ruim 600 tankstations in Nederland terecht. Tank onder andere bij Shell, BP, Total, Texaco en Esso.

Merk
Aantal
TotalEnergies
155
Shell
83
AVIA
77
Esso
61
BP
53
OK
46
Haan
45
Argos
24
Gulf
23
Peut
6
Texaco
5
Berkman
4
Kuster Olie
4
TinQ
2
Sakko
1
T-Energy
1
Jora
1
DCO
1
Paulissen
1
Greenpoint
1
Service
1
Autofood
1
Totaal
596

Altijd een tankstation in de buurt

In iedere provincie van Nederland vind je bij ons aangesloten tankstations. In totaal zijn het meer dan 600 tankstations waar je terecht kunt. Deze stations zijn altijd bemand, zodat je profiteert van goede service. Goedkoop tanken is daardoor ontzettend prettig én eenvoudig.

Goedkoop tanken in de buurt

Met onze tankkaart kun je overal in Nederland goedkoop tanken met korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Laat de tankkaart scannen bij het afrekenen en je ontvangt minder dan 24 uur later de korting in je bespaartegoed. Zo houd je meer over voor een leuker leven!

Vraag mijn tankkaart aan