Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers tankkaart: zo werkt het

Goed nieuws! U bent in het bezit van een UnitedConsumers tankkaart en dat betekent voordeliger tanken bij ruim 600 tankstations in Nederland. De korting spaart u in uw persoonlijke bespaartegoed. Zo houdt u na elke tankbeurt geld over. Geen gedoe, wel het voordeel.

Heeft u uw tankkaart gekregen bij een tankstation en nog niet geregistreerd? Doe dat dan alsnog. Zo kunt u direct profiteren van tanken met korting.

Goedkoop tanken met de UnitedConsumers tankkaart is heel eenvoudig.


Tank bij één van de deelnemende tankstations

Overhandig bij de kassa uw UnitedConsumers tankkaart

De kassamedewerker registreert de brandstof en het aantal getankte liters

Uw korting wordt binnen 24 uur bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed

Met de tankkaart krijgt u bij iedere tankbeurt altijd korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA). Deze adviesprijs wordt vastgesteld op basis van de vijf grootste oliemaatschappijen: Shell, BP, Total, Esso en Texaco. In uw persoonlijke bespaartegoed vindt u alle tankbeurten terug, inclusief de ontvangen korting. Zo ziet u in een duidelijk overzicht waar u heeft getankt en hoeveel korting u kreeg. Totaal en per liter.

De exacte korting die u krijgt, verschilt per tankstation. Dit komt doordat tankstations zelf bepalen of zij al veel of weinig korting geven aan de pomp. Bij een tankstation dat weinig korting geeft aan de pomp, profiteert u van een hoge UnitedConsumers tankkorting. Krijgt u al een hoge korting aan de pomp? Dan ontvangt u via UnitedConsumers hier altijd nog 1 tot 3 cent extra korting bovenop. UnitedConsumers hanteert hiervoor 2 kortingsgaranties:

  • Garantie 1: korting op de adviesprijs
  • Garantie 2: korting bovenop de korting aan de pomp
Met de UnitedConsumers tankkaart tankt u gegarandeerd met korting. Hoe dit precies werkt leggen wij u hier verder uit.

Met ruim 600 aangesloten tankstations is er altijd wel één bij u in de buurt waar u voordelig kunt tanken met uw tankkaart. Bekijk hier een interactief overzicht van alle aangesloten tankstations in Nederland. Zo vindt u gemakkelijk en snel waar u uw tankkaart kunt gebruiken.

Aan het gebruik van de UnitedConsumers tankkaart zijn een aantal voorwaarden verbonden.
  • Per tankbeurt tankt u minimaal 5 en maximaal 100 liter brandstof
  • U maakt geen aanspraak op bestaande zegel- of spaarsystemen
  • U betaalt bij het tankstation met contant geld of met uw pinpas
  • U kunt maximaal 2 keer per dag met de tankkaart tanken

Lees alle voorwaarden van de UnitedConsumers tankkaart

Met de UnitedConsumers tankkaart krijgt u korting op alle brandstoffen. Of u nu diesel, benzine of LPG nodig heeft. U kunt de tankkaart dus voor elke soort brandstof gebruiken. De korting spaart u op in uw persoonlijke bespaartegoed.
Als u in het bezit bent van een UnitedConsumers tankkaart, is het mogelijk om via Mijn UnitedConsumers een extra tankkaart aan te vragen. Makkelijk voor bijvoorbeeld uw partner.
De UnitedConsumers tankkaart is gratis indien u aan de volgende voorwaarden voldoet:
  • U tankt binnen zes maanden na ontvangst minimaal 250 liter brandstof met de tankkaart (geldt per tankkaart)
  • U neemt binnen zes maanden na ontvangst een tweede product af van UnitedConsumers (geldt voor maximaal 1 kaart per deelnemer)
  • U heeft een gratis tankkaart ontvangen via een marketing-partner van UnitedConsumers of u heeft een gratis kaart ontvangen bij uw bezoek aan een van onze tankstations

Indien u niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet kost de tankkaart u € 5,- (verzend- en administratiekosten). Deze kosten worden in dat geval verrekend met uw opgebouwde bespaartegoed. Indien uw bespaartegoed te laag is, zullen de kaartkosten eenmalig van uw rekening worden geïncasseerd. U heeft hiervoor toestemming gegeven door de voorwaarden voor het toezenden van de tankkaart te accepteren.

Het kan natuurlijk gebeuren dat u uw tankkaart kwijtraakt of dat deze is beschadigd. In dat geval kunt u een nieuwe tankkaart aanvragen via Mijn UnitedConsumers of neemt u contact op met onze klantenservice. Voor een vervangende tankkaart gelden dezelfde voorwaarden als voor uw eerste tankkaart.