Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers tankkaart: zo werkt het

Goed nieuws! Je bent in het bezit van een UnitedConsumers tankkaart en dat betekent voordeliger tanken bij ruim 600 tankstations in Nederland. De korting spaar je in je bespaartegoed. Zo houd je na elke tankbeurt geld over. Geen gedoe, wel het voordeel.

Heb je je tankkaart gekregen bij een tankstation en nog niet geregistreerd? Doe dat dan alsnog. Zo kun je direct profiteren van tanken met korting.

Goedkoop tanken met je UnitedConsumers tankkaart is heel eenvoudig.


Tank bij één van de deelnemende tankstations

Overhandig bij de kassa je UnitedConsumers tankkaart

De kassamedewerker registreert de brandstof en het aantal getankte liters

Je korting wordt binnen 24 uur bijgeschreven in je bespaartegoed

Met de tankkaart krijg je bij iedere tankbeurt altijd korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA). Deze adviesprijs wordt vastgesteld op basis van de vijf grootste oliemaatschappijen: Shell, BP, Total, Esso en Texaco. In je bespaartegoed vind je alle tankbeurten terug, inclusief de ontvangen korting. Zo zie je in een duidelijk overzicht waar je hebt getankt en hoeveel korting je kreeg. Totaal en per liter.

De exacte korting die je krijgt, verschilt per tankstation. Dit komt doordat tankstations zelf bepalen of zij al veel of weinig korting geven aan de pomp. Bij een tankstation dat weinig korting geeft aan de pomp, profiteer je van een hoge UnitedConsumers tankkorting. Krijg je al een hoge korting aan de pomp? Dan ontvang je via UnitedConsumers hier altijd nog 1 tot 3 cent extra korting bovenop. UnitedConsumers hanteert hiervoor 2 kortingsgaranties:

  • Garantie 1: korting op de adviesprijs
  • Garantie 2: korting bovenop de korting aan de pomp
Met de UnitedConsumers tankkaart tank je gegarandeerd met korting. Hoe dit precies werkt leggen wij je hier verder uit.

Met ruim 600 aangesloten tankstations is er altijd wel één bij jou in de buurt waar je voordelig kunt tanken met je tankkaart. Bekijk hier een interactief overzicht van alle aangesloten tankstations in Nederland. Zo vind je gemakkelijk en snel waar je je tankkaart kunt gebruiken.

Aan het gebruik van de UnitedConsumers tankkaart zijn een aantal voorwaarden verbonden.
  • Per tankbeurt tank je minimaal 5 en maximaal 100 liter brandstof
  • Je maakt geen aanspraak op bestaande zegel- of spaarsystemen
  • Je betaalt bij het tankstation met contant geld of met je pinpas
  • Je kan maximaal 2 keer per dag met de tankkaart tanken

Lees alle voorwaarden van de UnitedConsumers tankkaart

Met de UnitedConsumers tankkaart krijg je korting op alle brandstoffen. Of je nu diesel, benzine of LPG nodig heeft. Je kunt de tankkaart dus voor elke soort brandstof gebruiken. De korting spaar je op in je bespaartegoed.
Als je in het bezit bent van een UnitedConsumers tankkaart, is het mogelijk om via Mijn UnitedConsumers een extra tankkaart aan te vragen. Makkelijk voor bijvoorbeeld je partner.
De UnitedConsumers tankkaart is gratis indien je aan de volgende voorwaarden voldoet:
  • Je tankt binnen zes maanden na ontvangst minimaal 250 liter brandstof met de tankkaart (geldt per tankkaart)
  • Je neemt binnen zes maanden na ontvangst een tweede product af van UnitedConsumers (geldt voor maximaal 1 kaart per deelnemer)
  • Je hebt een gratis tankkaart ontvangen via een marketing-partner van UnitedConsumers of je hebt een gratis kaart ontvangen bij je bezoek aan een van onze tankstations

Indien je niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet kost de tankkaart je € 5,- (verzend- en administratiekosten). Deze kosten worden in dat geval verrekend met je opgebouwde bespaartegoed. Indien je bespaartegoed te laag is, zullen de kaartkosten eenmalig van je rekening worden geïncasseerd. Je hebt hiervoor toestemming gegeven door de voorwaarden voor het toezenden van de tankkaart te accepteren.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je je tankkaart kwijtraakt of dat deze is beschadigd. In dat geval kan je een nieuwe tankkaart aanvragen via Mijn UnitedConsumers of neem je contact op met onze klantenservice. Voor een vervangende tankkaart gelden dezelfde voorwaarden als voor je eerste tankkaart.