10% korting op een jongeren zorgverzekering

Je bent jong en je wilt wat. Op jezelf wonen, de wereld zien, studeren. Jij wilt je zaakjes goed voor elkaar hebben. Ook wat jouw goedkope zorgverzekering betreft. VGZ biedt zorgpakketten aan die speciaal zijn samengesteld voor jouw levensfase. Zo kan jij doen wat je graag wil doen, maar ben je wel goed verzekerd in het geval dat nodig is. Voor een zacht prijsje.

Jong Pakket

Als student of jongere geef je liever niet veel geld uit aan zaken die je niet direct nodig hebt. Toch is een zorgverzekering verplicht en moet je hier hoe dan ook iedere maand geld aan uitgeven. UnitedConsumers helpt je graag. Wij bieden zorgverzekeringen van VGZ met 10% korting die passen bij jouw leefsituatie.

VGZ biedt een Alles-in-1 Pakket aan gericht op jongeren: het aanvullende Jong Pakket. Dit pakket biedt ruime vergoedingen voor onder andere tandartszorg, werelddekking, alle soorten beweegzorg, behandelingen voor de huid, anticonceptie, maar ook brillen en lenzen. Dankzij de zorgtegoeden van VGZ kan jij zelf bepalen welke zorg voor jou wordt vergoed. Een compleet pakket voor een scherpe premie. Voor € 28,50 per maand ben je al bijverzekerd.

Heb je minder zorg nodig, maar wil je wel compleet verzekerd zijn? Kies dan voor VGZ Alles-in-1 Pakket Jong Basis: voor € 12,79 per maand ben je aanvullend verzekerd.

Aanvullende verzekering

Misschien denk je aan een basisverzekering voldoende te hebben. Dat is heel persoonlijk. Belangrijk om te vermelden is dat bepaalde zorg waar jij wellicht af en toe gebruik van maakt al gauw buiten de basisverzekering kan vallen. Sport je bijvoorbeeld veel? Een bezoekje aan de fysiotherapeut is dan geen overbodige luxe. Gebruik je de pil? Deze wordt vanaf je 21e niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen als je de pil om medische redenen hebt. Daarnaast hebben steeds meer jongeren een bril of lenzen nodig. Misschien ook voor jouw ogen een goed idee?

Al deze onderdelen zijn in de basis niet meeverzekerd. Heb je hier wel behoefte aan, dan is een aanvullende verzekering zoals het Jong Pakket aan te raden. Tot welk bedrag de zorg vergoed wordt vind je in de Vergoedingenzoeker. Bekijk ook onze andere aanvullende verzekeringen voor een volledig beeld.

Bewuzt
Niet veel zorg nodig en nog goedkoper uit zijn? Kies dan voor een Bewuzt zorgverzekering. Vanaf € 105,95 per maand bent u al verzekerd. Ook wanneer u fysiotherapie, alternatieve zorg of tandzorg nodig heeft bent u bij Bewuzt voor een lage prijs aanvullend verzekerd.

Sluit direct af

Lees ook
Zorgverzekering vanaf 18 jaar verplicht
Zorgtoeslag 18 jaar
Een eigen zorgverzekering afsluiten
Studenten zorgverzekering