Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Aanvullende verzekering afsluiten halverwege het jaar

Wilt u een aanvullende verzekering afsluiten voor zorg van een fysiotherapeutopticien of de tandarts? Wij bieden drie voordelige aanvullende verzekeringen aan, zodat er altijd een aanvullende verzekering is die aansluit op uw zorgwensen!


Aanvullende verzekering afsluiten halverwege het jaar

Een zorgverzekering afsluiten kan jaarlijks van 12 november tot en met 31 december. Pakketwijzigingen kunt u doorgeven van 12 november tot en met 31 januari. Wilt u uw zorgverzekering wijzigen na 1 januari? Halverwege het jaar overstappen van zorgverzekering kan in de volgende gevallen:

Aanvullende verzekering afsluiten


Wat wilt u doen?


 

Aanvullende verzekering vergoedingen

Een aanvullende verzekering afsluiten doet u om bepaalde zorg vergoed te krijgen, die niet uit de basisverzekering vergoed wordt. Daarom hebben wij een aantal zorgsoorten voor u verzameld waar u een aanvullende verzekering voor kunt afsluiten:

Alle vergoedingen


 
 
 
 
 

Aanvullende verzekering: altijd een zorgverlener in de buurt

Wij vinden dat zorg voor iedereen binnen handbereik moet zijn. Met onze aanvullende verzekering weet u zeker dat er altijd een gecontracteerde zorgverlener bij u in de buurt is. 

Bent u benieuwd naar de gecontracteerde zorgverleners bij u in de buurt? U vindt het gemakkelijk in de UC ZorgZoeker.

afbeelding

Vind een zorgverlener

 


 

UC Zorg app

Al uw zorgkosten en declaraties binnen handbereik: dat kan met de UC Zorg app. Dankzij de UC Zorg app kunt u eenvoudig declareren, uw eigen risico inzien en heeft u uw zorgpas (EHIC) altijd bij de hand.

Bovendien logt u gemakkelijk in met uw pincode of vingerafdruk. Wel zo veilig!

UC Zorg App-sfeer

Naar de UC Zorg app


Aanvullende zorgverzekering met korting

Maandelijks bespaart u op uw vaste lasten met een aanvullende verzekering van UnitedConsumers. Al uw korting wordt automatisch bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. De korting van UnitedConsumers kunt u vervolgens uit laten betalen wanneer u dat wilt!

tand

Zo werkt de korting


 

Aanvullende zorgverzekering afsluiten

Wilt u een aanvullende verzekering afsluiten? Kies voor een aanvullende verzekering van UnitedConsumersdoor VGZ en krijg 15% korting op uw aanvullende verzekering. Bovendien ontvangt u altijd een gratis tandongevallenverzekering bij uw aanvullende verzekering. Welke aanvullende verzekering past bij u?

UC ZorgZeker 1

Aanvullende zorgverzekering

USP's


 • Fysiotherapie: 6 behandelingen
   
 • Alternatief: € 150, max € 40 per dag
   

tand

€ 6,48 per maand
 

Kies direct

 

UC ZorgZeker 2

Aanvullende zorgverzekering

USP's


 • Fysiotherapie: 12 behandelingen
   
 • Alternatief: € 250, max € 40 per dag
   
 • Brillen en lenzen: 1x per 3 jaar een complete bril of 1x per 3 jaar € 50 voor lenzen

   

tand

€ 21,12 per maand
 

Kies direct

 

UC ZorgZeker 3

Aanvullende zorgverzekering

USP's


 • Fysiotherapie: 24 behandelingen
   
 • Alternatief: € 300, max € 40 per dag
   
 • Brillen en lenzen: 1x per 3 jaar een complete bril of 1x per 3 jaar € 100 voor lenzen

   

tand

€ 34,16 per maand
 

Kies direct


Aanvullende verzekering compleet maken

Een aanvullende verzekering afsluiten kan enkel wanneer u ook een basisverzekering heeft. De aanvullende verzekering is dus een uitbreiding van uw basisverzekering. Naast een aanvullende verzekering heeft u tevens de mogelijkheid om ook een tandartsverzekering af te sluiten voor extra zekerheid.

koffer

Aanvullende verzekering en basisverzekering

Iedereen in Nederland van 18 jaar of ouder, moet verplicht een basisverzekering afsluiten. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen gelijk, maar er zijn verschillende soorten polissen waaruit u kunt kiezen. Zo is er altijd een passende basisverzekering! U heeft al een basisverzekering vanaf € 114,85 per maand.

tand

Aanvullende verzekering en tandartsverzekering

Brengt u regelmatig een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste en heeft u extra tandzorg nodig? Dan is een aanvullende verzekering voor tandzorg een interessante optie. Zo komt u niet voor onverwachts hoge tandartskosten te staan. Wel zo fijn! U heeft al een tandartsverzekering vanaf € 13,38 per maand.


Hulp nodig bij uw aanvullende verzekering?

Vindt u een aanvullende verzekering afsluiten lastig en kunt u wel advies gebruiken? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het kiezen voor de juiste aanvullende verzekering die past bij uw situatie.

service

Neem contact met ons op


Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 9,3!

stersterstersterster kwart

"Wij zijn al 50 jaar verzekerd bij VGZ. En ruim 8 jaar via UnitedConsumers."

Albert

 

sterstersterdriekwart

"Ik ben de afgelopen jaren zeer tevreden geweest dus blijf ik bij UnitedConsumers."

P. van Maurik 

 

10 stersterstersterdriekwart

"Het sparen is heel fijn! Al diverse familieleden op de hoogte gebracht van de service."

M. Ybeles Smit


Veelgestelde vragen over de aanvullende verzekering

Een aanvullende verzekering is een uitbreiding van de basisverzekering. Met een aanvullende verzekering krijgt u zorgkosten vergoed die niet standaard in de basisverzekering opgenomen zijn. De inhoud van de basisverzekering wordt door de overheid bepaald. De aanvullende verzekering daarentegen, wordt volledig samengesteld door de zorgverzekeraars. Hierdoor kunt u veel verschillende aanvullende verzekeringen tegenkomen.

U kunt uw aanvullende verzekeringen tot en met 31 januari wijzigen. Uw wijziging gaat dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari in. Wilt u uw aanvullende verzekering opzeggen? Dat kan tot en met 31 december.

U kunt uw wijziging telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. Wij geven u advies en passen uw polis naar wens voor u aan.

Het eigen risico geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering. Op een aanvullende verzekering is het eigen risico dus niet van toepassing.

Wel is het mogelijk dat er een eigen bijdrage geldt voor zorg uit een aanvullende verzekering. De eigen bijdrage staat namelijk los van het eigen risico. 

Eigen bijdrage en eigen risico

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven