Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Aanvullende verzekering UC ZorgZeker 2

Met de aanvullende verzekering UC ZorgZeker 2 bent u zeer goed verzekerd, tegen een voordelige premie. Een interessante keuze voor iedereen die extra zorg nodig heeft. Bekijk de vergoedingen en voordelen van UC ZorgZeker 2.


Vergoedingen UC ZorgZeker 2

> Alle vergoedingen

UC ZorgZeker 2

UC door VGZ


€ 21,12 per maand

15% korting en een gratis tandongevallenverzekering

Kies dit pakket


Voordelen UC ZorgZeker 2

Een zorgverzekering via UnitedConsumers brengt voordelen met zich mee. Zo ontvangt u maandelijks korting op uw zorgverzekering, staat er altijd een gekwalificeerde zorgadviseur voor u klaar én geniet u van uniek deelnemersvoordeel. Zo houdt u meer over voor een leuker en gezonder leven!

5%
15% korting op de aanvullende verzekering


UC ZorgZeker 2 afsluiten


Altijd een zorgverlener in de buurt

Wij vinden dat zorg binnen handbereik moet zijn. Met onze aanvullende verzekering weet u zeker dat er altijd een gecontracteerde zorgverlener bij u in de buurt is. 

Bent u benieuwd naar de gecontracteerde zorgverleners bij u in de buurt? U vindt het gemakkelijk in de UC ZorgZoeker. 

afbeelding

Vind een zorgverlener


UC Zorg app

Al uw zorgkosten binnen handbereik: dat kan met de UC Zorg app. Dankzij de UC Zorg app kunt u eenvoudig declareren, uw eigen risico inzien en heeft u uw zorgpas (EHIC) altijd bij de hand.

Bovendien logt u gemakkelijk in met uw pincode of vingerafdruk. Wel zo veilig!

UC Zorg App-sfeer

Naar de UC Zorg app


Aanvullende verzekering met korting

Maandelijks bespaart u op uw vaste lasten met een zorgverzekering van UnitedConsumers. Al uw korting wordt automatisch bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. En de korting? Die kunt u uit laten betalen wanneer u dat wilt!

tand

Zo werkt de korting


koffer

Basisverzekering

Iedereen in Nederland van 18 jaar of ouder, moet verplicht een basisverzekering afsluiten. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen gelijk, maar er zijn verschillende soorten polissen waaruit u kunt kiezen. Zo is er altijd een passende basisverzekering!

Vanaf € 114,85 per maand

 

tand

Tandartsverzekering

Brengt u regelmatig een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste en heeft u extra tandzorg nodig? Dan is een aanvullende tandartsverzekering een interessante optie. Zo komt u niet voor onverwachts hoge tandartskosten te staan. Wel zo fijn!

Vanaf € 13,38 per maand


UC ZorgZeker 2 afsluiten

Kiest u voor UC ZorgZeker 2, dan krijgt u 15% korting én een gratis tandongevallenverzekering. Zo houdt u meer over voor een leuker leven! 

 

UC door VGZ

UC ZorgZeker 2 afsluiten


 

Aanvullende verzekering vergelijken

Biedt UC ZorgZeker 2 niet de juiste vergoedingen voor uw persoonlijke situatie? Dan past de aanvullende verzekering UC ZorgZeker 3 wellicht beter bij uw wensen. Zoekt u juist een minder uitgebreide aanvullende verzekering? Dan is UC ZorgZeker 1 een interessante optie.


Veelgestelde vragen over de aanvullende verzekering

Een aanvullende verzekering is een extra zorgverzekering waaruit zorgkosten vergoed worden die niet standaard in de basisverzekering opgenomen zijn. De inhoud van de basisverzekering wordt door de overheid bepaald. De aanvullende verzekering daarentegen, wordt volledig samengesteld door de zorgverzekeraars. Hierdoor kunt u veel verschillende aanvullende verzekeringen tegenkomen.

Om u een beeld te geven voor wat voor soort zorg u een aanvullende zorgverzekering afsluit, hebben wij een aantal veelgevraagde zorgsoorten voor u verzameld. U kunt een aanvullende verzekering afsluiten voor de volgende zorgsoorten:

Alle vergoedingen

Een aanvullende verzekering afsluiten, halverwege het jaar kan alleen als u ook de basisverzekering halverwege het jaar afsluit. Dit is alleen mogelijk wanneer u aan bepaalde voorwaarden voldoet. In alle andere situaties kunt u maar één keer per jaar een nieuwe zorgverzekering afsluiten.

U kunt uw aanvullende verzekeringen tot en met 31 januari wijzigen. Uw wijziging gaat dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari in. Wilt u uw aanvullende verzekering opzeggen? Dat kan tot en met 31 december.

U kunt uw wijziging telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. Wij geven u advies en passen uw polis naar wens voor u aan.

Het eigen risico geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering. Op een aanvullende verzekering is het eigen risico dus niet van toepassing.

Wel is het mogelijk dat er een eigen bijdrage geldt voor zorg uit een aanvullende verzekering. De eigen bijdrage staat namelijk los van het eigen risico. 

Eigen bijdrage en eigen risico

Ik heb een andere vraag


Kunnen wij u helpen?

Vindt u het kiezen van een aanvullende verzekering lastig en kunt u wel advies gebruiken? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie.

service

Neem contact met ons op


Meer informatie

Terug naar boven