UnitedConsumers
Achtergrond

Aanvullende verzekering ZorgZeker 1

zorg
Vertrouwde zorg
van VGZ
kaart
Altijd een zorgverlener
in de buurt
toestel
Eenvoudig declareren
via de app
spaarvarken-rechts
Bespaar gem. € 140,00
per jaar
zorgzeker1-introblok

Vergoedingen

 • Volledige vergoeding voor anticonceptie vanaf 21 jaar
 • Repatriëring en spoedeisende zorg in het buitenland
 • Mindfulnesstraining: € 350,- per jaar
 • Preventiebudget: € 300,- per jaar
 • 6 fysiobehandelingen

Voordelen

Wat wordt niet vergoed?

Hoewel ZorgZeker 1 veel (extra) vergoedingen biedt, krijg je met deze aanvullende verzekering geen vergoeding voor:

 • Orthodontie.
 • Extra kraamzorg.
 • Brillen en lenzen.
 • Tandarts en mondzorg.

Wil je toch een vergoeding voor één of meerdere van bovenstaande zorgsoorten? Bekijk dan ook eens onze andere aanvullende verzekeringen en/of tandartsverzekeringen. Zo vind je direct een pakket dat aansluit op jouw zorgwensen.

aanvullende-verzekering-banner

Vergelijk onze aanvullende verzekeringen

Extra fysiobehandelingen nodig of vergoeding voor brillen en lenzen? Kies dan voor een van onze andere aanvullende verzekeringen.

banner-tandartsverzekeringen

Vergelijk onze tandartsverzekeringen

Heb je een vergoeding voor tandzorg of orthodontie nodig? Met een tandartsverzekering krijg je jouw tandartskosten vergoed.

Veelgestelde vragen over ZorgZeker 1

Hanteren jullie selectiecriteria voor de aanvullende verzekeringen?

Nee, voor onze aanvullende verzekeringen hanteren wij geen selectiecriteria. Dit betekent dat je geaccepteerd wordt voor alle aanvullende pakketten.

Kan ik ZorgZeker 1 als losse verzekering afsluiten?

Nee, het is niet mogelijk om ZorgZeker 1 als een losse aanvullende verzekering af te sluiten. Om een aanvullende verzekering af te sluiten, heb je altijd een basisverzekering nodig. Een aanvullende verzekering zonder basisverzekering is dus niet mogelijk.

Hoe kan ik mijn zorgkosten declareren?

Met de UnitedConsumers Zorg app kun je eenvoudig je zorgkosten declareren. Daarnaast kun je jouw eigen risico inzien en heb je de zorgpas (EHIC) altijd bij de hand. Je logt gemakkelijk in met je pincode of vingerafdruk. Wel zo veilig!

Betaal ik eigen risico over mijn aanvullende verzekering?

Nee, je hoeft geen eigen risico te betalen over zorg uit je aanvullende verzekering. Het eigen risico geldt namelijk enkel voor zorg uit de basisverzekering. Het is wel mogelijk dat er een eigen bijdrage geldt over de zorg uit je aanvullende verzekering. Of dit geldt voor de zorg die jij nodig hebt, vind je in ons vergoedingenoverzicht.

Kan ik een aanvullende verzekering afsluiten halverwege het jaar?

Een zorgverzekering afsluiten kan jaarlijks van 12 november tot en met 31 december. Pakketwijzigingen kun je doorgeven van 12 november tot en met 31 januari. Wil je jouw zorgverzekering wijzigen na 1 januari? Halverwege het jaar overstappen van zorgverzekering kan in de volgende gevallen:

  Wil je een goede service?

  Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

  Nee, ik wil alleen minimale cookies