Contact
Mijn UnitedConsumers

Combinatiepolis

Kiest u graag uw eigen zorgverlener? Wij begrijpen dat. Daarom bieden we speciaal voor u de combinatiepolis aan. Dit is de meest uitgebreide basisverzekering binnen ons aanbod.

Met een combinatiepolis als zorgverzekering bent u uitstekend verzekerd tegen een voordelige premie.

Kies de combinatiepolis
vink Binnen 2 minuten geregeld

combinatieverzekering

Wat is een combinatiepolis?

Een combinatiepolis is een basisverzekering en een combinatie van een naturapolis en een restitutiepolis. Dat betekent dat u voor sommige zorg een vrije keuze heeft in zorgverleners. Hierbij wordt de zorg bij zowel zorgverleners met als zonder contract 100% vergoed, zoals bij de restitutiepolis. Voor andere zorgsoorten heeft u minder keuze in zorgverleners en krijgt u een lagere vergoeding voor niet-gecontracteerde zorg, zoals bij de naturapolis.


Vergoeding combinatie zorgverzekering

Met de combinatiepolis krijgt u zorg uit de basisverzekering bij zorgverleners met contract 100% vergoed. Kiest u met een combinatiepolis voor een zorgverlener zonder contract? Dan krijgt u in sommige gevallen 100% vergoeding en in andere gevallen maximaal 90% vergoeding. Daarnaast geldt het eigen risico of een eventuele eigen bijdrage.

Goed om te weten: bij een zorgverlener zonder contract moet u de rekening eerst zelf betalen en vervolgens kunt u de factuur declareren bij uw zorgverzekeraar.

Combinatiepolis en het soort tarief

Met een combinatiepolis krijgt u bij zorgverleners zonder contract 100% vergoeding op basis van het marktconform tarief. Zijn uw zorgkosten hoger dan het marktconform tarief of wordt niet het hele bedrag vergoed? Dan moet u zelf het verschil betalen. In het geval van GGZ en verpleging & verzorging krijgt u 90% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed.


nienke expert zorgverzekeringen

advies van onze expert Advies van onze expert

"Wilt u zelf kiezen bij welke zorgverlener u terecht kunt? En nog steeds een hoge vergoeding krijgen voor uw zorgkosten? Dan is de combinatiepolis iets voor u."

Nienke Wuits - Expert in zorgverzekeringen


Combinatie zorgverzekering kiezen

Met onze combinatie zorgverzekering Eigen Keuze heeft u meer keuzevrijheid in zorgverleners.

UnitedConsumers door VGZ collectief


Eigen Keuze
Combinatiepolis
€ 153,65 per maand


  • 100% vergoeding bij zorgverleners met contract
     
  • 90% tot 100% vergoeding bij zorgverleners zonder contract vraagteken
     
  • Keuze uit 6 aanvullende verzekeringen
     

Kies Eigen Keuze


Naturapolis of combinatiepolis?

Het verschil tussen beide zit hem in de keuzevrijheid in zorgverleners en de vergoeding die u krijgt. Wij zetten de verschillen tussen een combinatie verzekering en naturapolis graag voor u op een rij:

Combinatiepolis Naturapolis
Uitgebreide keuze in zorgverleners Voldoende tot ruime keuze in zorgverleners
100% vergoeding bij zorgverleners met contract 100% vergoeding bij zorgverleners met contract
100% vergoeding bij zorgverleners zonder contract
Uitzondering: 90% vergoeding bij zorgverleners zonder contract voor GGZ en verpleging & verzorging
60% tot 80% vergoeding bij zorgverleners zonder contract

Veelgestelde vragen over de combinatiepolis

Het marktconform tarief is het tarief dat in de Nederlandse marktomstandigheden redelijk is voor een bepaalde behandeling. Geldt er geen wettelijk tarief voor de behandeling die u nodig heeft? Dan wordt maximaal het marktconform tarief vergoed.

Een combinatiepolis vergoedt zorg van zorgverleners zonder contract in de meeste gevallen tot 100% van het marktconform tarief. In het geval van geestelijke gezondheidszorg en verpleging en verzorging vergoedt de combinatiepolis zorg van zorgverleners zonder contract tot 90% van het gemiddeld gecontracteerd tarief.

Meer over de tarieven

Indien u de meest uitgebreide keuze in zorgverleners wilt hebben, kunt u het beste kiezen voor een combinatiepolis. Met een combinatie zorgverzekering krijgt u namelijk 90% tot 100% vergoed bij zorgverleners zonder contract.

Combinatiepolis kiezen

Ja, dat kan zeker! Doordat een combinatiepolis een basisverzekering is, kunt u deze uitbreiden met een aanvullende verzekering. Heeft u fysiobehandelingen of vergoeding voor brillen en/of lenzen nodig? Dan is het slim om een aanvullende verzekering af te sluiten.

Bovendien kunt u er ook voor kiezen om uw combinatie verzekering uit te breiden met een tandartsverzekering. Hiermee krijgt u bijvoorbeeld uw periodieke controle en andere tandartskosten vergoed.

Bekijk het aanbod

Bekijk alle veelgestelde vragen


Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig?

Wij helpen u graag!