Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Basisverzekering UC Basis Keuze

Met de basisverzekering UC Basis Keuze heeft u ruime keuze in zorgverleners. Een ideale basisverzekering voor iedereen die graag voordelig en uitstekend verzekerd is. Bekijk de vergoedingen en voordelen van UC Basis Keuze.


Vergoedingen UC Basis Keuze

vink U kunt terecht in alle gecontracteerde ziekenhuizen

vink vergoed bij zorgverleners met contract

vink vergoed bij zorgverleners zonder contract*
*van het 
gemiddeld gecontracteerd tarief

> Alle vergoedingen

UC Basis Keuze

UC door VGZ


€ 114,85 per maand

Inclusief 5% korting

Kies dit pakket


Voordelen UC Basis Keuze

Een zorgverzekering via UnitedConsumers brengt voordelen met zich mee. Zo ontvangt u maandelijks korting op uw zorgverzekering, staat er altijd een gekwalificeerde zorgadviseur voor u klaar én geniet u van uniek deelnemersvoordeel. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!

5%
5% korting op de basisverzekering
service
Prijswinnende klantenservice

 

UC Basis Keuze afsluiten


Basisverzekering en eigen risico

Het eigen risico is verplicht voor iedere verzekerde van 18 jaar of ouder en bedraagt € 385,- voor 2021. Dat betekent dat u tot een bepaald bedrag zelf de rekeningen voor medische hulp betaalt. 

Het is mogelijk om het eigen risico vrijwillig te verhogen tot maximaal € 885,-. In ruil voor een hoger eigen risico krijgt u extra korting op uw zorgverzekering. 

afbeelding

Meer over het eigen risico


afbeelding

Altijd een zorgverlener in de buurt

Wij vinden dat zorg binnen handbereik moet zijn. Met onze basisverzekering weet u zeker dat er altijd een gecontracteerde zorgverlener bij u in de buurt is. 

Bent u benieuwd naar de gecontracteerde zorgverleners bij u in de buurt? U vindt het gemakkelijk in de UC ZorgZoeker. 

Vind een zorgverlener


UC Zorg app

Al uw zorgkosten binnen handbereik: dat kan met de UC Zorg app. Dankzij de UC Zorg app kunt u eenvoudig declareren, uw eigen risico inzien en heeft u uw zorgpas (EHIC) altijd bij de hand.

Bovendien logt u gemakkelijk in met uw pincode of vingerafdruk. Wel zo veilig!

Naar de UC Zorg app

UC Zorg App-sfeer


afbeelding

Van korting van bespaartegoed

Maandelijks bespaart u op uw vaste lasten met een zorgverzekering van UnitedConsumers. Al uw korting wordt automatisch bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. En de korting? Die kunt u uit laten betalen wanneer u dat wilt!

Zo werkt de korting

 

koffer

Aanvullende verzekering

Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd tegen zorgkosten die de basisverzekering niet vergoedt. Denk aan een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapiealternatieve zorg en brillen of lenzen.

Vanaf € 6,48 per maand

 

tand

Tandartsverzekering

Brengt u regelmatig een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste en heeft u extra tandzorg nodig? Dan is een aanvullende tandartsverzekering een interessante optie. Zo komt u niet voor onverwachts hoge tandartskosten te staan. Wel zo fijn!

Vanaf € 13,38 per maand

 

UC Basis Keuze afsluiten

Kiest u voor UC Basis Keuze, dan profiteert u van de maximale korting van 5% op deze basisverzekering. Zo houdt u meer over voor een leuker leven! 

 

UC door VGZ

UC Basis Keuze afsluiten


 

Basisverzekering vergelijken

Het is goed om de basisverzekeringen te vergelijken. Kiest u liever zelf naar welke zorgverlener u gaat? Dan past de restitutiepolis UC Eigen Keuze wellicht beter bij uw zorgwensen. Met deze basisverzekering heeft u namelijk volledig vrije keuze in zorgverleners. 

Heeft u liever een basisverzekering met ruime keuze en een hogere vergoeding bij zorgverleners zonder contract? Dan is UC Ruime Keuze een interessante basisverzekering voor u!


Veelgestelde vragen over UC Basis Keuze

De basisverzekering is de verplichte zorgverzekering in Nederland. Heeft u een basis zorgverzekering? Dan heeft u minstens recht op alle dekkingen uit het basispakket. Dit pakket wordt jaarlijks door de overheid samengesteld en kan dus ook jaarlijks veranderen.

De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen in Nederland hetzelfde. Een basisverzekering breidt u voor extra vergoedingen uit met een aanvullende verzekering of tandartsverzekering.

Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch en kosteloos meeverzekerd met een ouder of voogd. Zij kunnen daarbij ook gebruikmaken van de vergoeding die eventueel via een aanvullende verzekering geregeld wordt. Na hun 18e verjaardag hebben ook zij een eigen basisverzekering nodig.

De naturapolis, of naturaverzekering, verzekert u van zorg in natura. Dit is dan ook de letterlijke betekenis van 'naturapolis'. Dat betekent dat uw zorgkosten direct worden betaald door uw zorgverzekeraar. Dit geldt echter wel alleen voor zorgkosten van zorgverleners waar uw verzekeraar een contract mee heeft afgesloten.

UC Basis Keuze vergoedt alle zorg uit de basisverzekering. Jaarlijks bepaalt de overheid wat er in de basisverzekering zit. De zorg uit de basisverzekering is dan ook voor iedereen gelijk.

Heel simpel! Sluit u UC Basis Keuze af via UnitedConsumers? Dan krijgt u de maximale korting van 5% op uw UC basisverzekering. Zo bent u verzekerd van de beste zorg, tegen een aantrekkelijke premie.

UC Basis Keuze afsluiten

U bent via UnitedConsumers bij VGZ verzekerd. Om het u makkelijk te maken, hebben wij alle vergelijkbare basisverzekeringen van VGZ voor u op een rij gezet.

Goed om te weten: in het overzicht van de vergelijkbare polissen staat onze korting niet vermeld.

> Nagenoeg gelijke polissen

Ik heb een andere vraag


Kunnen wij u helpen?

Vindt u het kiezen van de beste basisverzekering lastig en kunt u wel advies gebruiken? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie.

Neem contact met ons op

service

Of bekijk zelf hoeveel voordeliger u uit bent door uw huidige zorgverzekering te vergelijken met onze UC Basis Keuze basisverzekering.

 

Meer informatie

Terug naar boven