Zorgverzekering 2021

Uw geboortedatum:

Restitutiepolis UC Eigen Keuze: de goedkoopste restitutiepolis

De basisverzekering UC Eigen Keuze is de goedkoopste restitutiepolis van Nederland! Dit betekent dat u volledig vrije keuze in zorgverleners heeft, voor slechts € 125,59 per maand. De restitutiepolis is een ideale basisverzekering voor iedereen die graag zelf een zorgverlener kiest én voordelig verzekerd wilt zijn. Bekijk de vergoedingen en voordelen van UC Eigen Keuze.

 

UC Eigen Keuze

UC door VGZ

vink Eigen keuze in zorgverleners
vink 100% vergoed bij zorgverleners zonder contract

DE GOEDKOOPSTE RESTITUTIEPOLIS VAN NEDERLAND MET 5% KORTING!

€ 125,59 per maand

Restitutiepolis UC Eigen Keuze

Goed en voordelig verzekerd zijn, dat wilt u toch ook? Kies daarom voor de goedkoopste restitutiepolis van Nederland: UC Eigen Keuze! De restitutiepolis UC Eigen Keuze heeft de meest uitgebreide dekking van al onze basisverzekeringen. 

vink U kunt terecht in alle Nederlandse ziekenhuizen

vink vergoed bij zorgverleners met contract

vink vergoed bij zorgverleners zonder contract*
*geldt enkel voor zorg uit de basisverzekering en is op basis van het marktconform tarief.

> Alle vergoedingen


Voordelen restitutiepolis UC Eigen Keuze

Buiten het feit dat UC Eigen Keuze de goedkoopste restitutiepolis van Nederland is, brengt een restitutiepolis van UnitedConsumers meer voordelen met zich mee. Zo ontvangt u maandelijks korting op uw zorgverzekering, staat er altijd een gekwalificeerde zorgadviseur voor u klaar én geniet u van uniek deelnemersvoordeel. Zo houdt u meer over voor een leuker leven!?

5%
5% korting op de basisverzekering
service
Prijswinnende klantenservice

 

UC Eigen Keuze afsluiten


Basisverzekering en eigen risico

Het eigen risico is verplicht voor iedere verzekerde van 18 jaar of ouder en bedraagt € 385,- voor 2021. Dat betekent dat u tot een bepaald bedrag zelf de rekeningen voor medische hulp betaalt. 

Het is mogelijk om het eigen risico vrijwillig te verhogen tot maximaal € 885,-. In ruil voor een hoger eigen risico krijgt u extra korting op uw zorgverzekering. 

afbeelding

Meer over het eigen risico


afbeelding

Altijd een zorgverlener in de buurt

Wij vinden dat zorg binnen handbereik moet zijn. Met de restitutiepolis UC Eigen Keuze weet u zeker dat er altijd een gecontracteerde zorgverlener bij u in de buurt is. 

Bent u benieuwd naar de gecontracteerde zorgverleners bij u in de buurt? U vindt het gemakkelijk in de UC ZorgZoeker. 

Vind een zorgverlener


UC Zorg App

Al uw zorgkosten binnen handbereik: dat kan met de UC Zorg App. Dankzij de UC Zorg App kunt u eenvoudig declareren, uw eigen risico inzien en heeft u uw zorgpas (EHIC) altijd bij de hand.

Bovendien logt u gemakkelijk in met uw pincode of vingerafdruk. Wel zo veilig!

Naar de UC Zorg App

UC Zorg App-sfeer


afbeelding

Van korting van bespaartegoed

Maandelijks bespaart u op uw vaste lasten met een restitutiepolis van UnitedConsumers. Al uw korting wordt automatisch bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. En de korting? Die kunt u uit laten betalen wanneer u dat wilt!

Zo werkt de korting

 

koffer

Aanvullende verzekering

Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd tegen zorgkosten die de basisverzekering niet vergoedt. Denk aan een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapiealternatieve zorg en brillen of lenzen.

Vanaf € 6,48 per maand

 

tand

Tandartsverzekering

Brengt u regelmatig een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste en heeft u extra tandzorg nodig? Dan is een aanvullende tandartsverzekering een interessante optie. Zo komt u niet voor onverwachts hoge tandartskosten te staan. Wel zo fijn!

Vanaf € 13,38 per maand

 

Restitutiepolis UC Eigen Keuze afsluiten

Kiest u voor restitutiepolis UC Eigen Keuze, dan profiteert u van de maximale korting van 5% op deze basisverzekering. Zo houdt u meer over voor een leuker leven! 

 

UC door VGZ

UC Eigen Keuze afsluiten


 

Restitutiepolis vergelijken: kies de goedkoopste van Nederland

UnitedConsumers biedt de goedkoopste restitutiepolis van Nederland aan. Zo bent u uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. UC Eigen Keuze is de ideale basisverzekering voor iedereen die graag zelf bepaalt naar welke zorgverlener hij of zij gaat. Wel zo fijn!

Restitutieverzekering Premie per maand
1. UC Eigen Keuze € 125,59 > Kiezen
2. Ohra  € 126,75  
3. ZorgDirect € 127,68  
4. FBTO € 128,50  
5. Nationale Nederlanden € 129.44  
6. Univé € 133,42  
7. Zorg en Zekerheid € 135,00  
8. CZ € 138,50  
9. Zilveren Kruis € 139,95  

Restitutiepolis of toch een naturapolis?

Vindt u volledig vrije keuze in zorgverlenes minder belangrijk? Dan past de naturapolis UC Ruime Keuze wellicht beter bij uw zorgwensen. Met deze basisverzekering heeft u namelijk ruime keuze in gecontracteerde zorgverleners en krijgt u 80% vergoed bij zorgverleners zonder contract. 

Heeft u liever een basisverzekering met ruime keuze in zorgverleners, een nóg scherpere premie en vindt u het niet erg als u slechts 70% vergoed krijgt bij een zorgverlener zonder contract? Dan is UC Basis Keuze een interessante basisverzekering voor u!


Veelgestelde vragen over UC Eigen Keuze

De basisverzekering is de verplichte zorgverzekering in Nederland. Heeft u een basis zorgverzekering? Dan heeft u minstens recht op alle dekkingen uit het basispakket. Dit pakket wordt jaarlijks door de overheid samengesteld en kan dus ook jaarlijks veranderen.

De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen in Nederland hetzelfde. Een basisverzekering breidt u voor extra vergoedingen uit met een aanvullende verzekering of tandartsverzekering.

Kinderen tot 18 jaar zijn automatisch en kosteloos meeverzekerd met een ouder of voogd. Zij kunnen daarbij ook gebruikmaken van de vergoeding die eventueel via een aanvullende verzekering geregeld wordt. Na hun 18e verjaardag hebben ook zij een eigen basisverzekering nodig.

Bij de restitutiepolis bepaalt u zelf naar welke zorgaanbieder u gaat. Gaat u naar een zorgverlener zonder contract? Dan krijgt u alsnog de maximale vergoeding.

U betaalt dan vaak eerst zelf de factuur vooruit. De declaratie dient u vervolgens in bij uw zorgverzekeraar waarna u het bedrag terugkrijgt.

UC Eigen Keuze vergoedt alle zorg uit ze basisverzekering. Jaarlijks bepaalt de overheid wat er in de basisverzekering zit. De zorg uit de basisverzekering is dan ook voor iedereen gelijk.

Een restitutiepolis vergoedt zorg van niet-gecontracteerde zorgverleners maximaal tot het marktconforme tarief. Dit betekent het tarief dat door Nederlandse marktomstandigheden als redelijk wordt beschouwd. Het marktconforme tarief wordt als volgt bepaald:

  • Het marktconforme tarief is het wettelijk vastgestelde bedrag voor een behandeling in de Wet Marktordening Gezondheidszorg (Wmg). 
  • Indien er geen wettelijk bedrag van toepassing is, maar er overal hetzelfde gecontracteerde tarief wordt gehanteerd, dan is dit het marktconforme tarief. 
  • Mocht er geen vast tarief zijn, dan is het hoogst gecontracteerde tarief het marktconformte tarief. 

U bent via UnitedConsumers bij VGZ verzekerd. Om het u makkelijk te maken, hebben wij alle vergelijkbare basisverzekeringen van VGZ voor u op een rij gezet.

Goed om te weten: in het overzicht van de vergelijkbare polissen staat onze korting niet vermeld.

> Nagenoeg gelijke polissen

Ik heb een andere vraag


Kunnen wij u helpen?

Vindt u het kiezen van de beste basisverzekering lastig en kunt u wel advies gebruiken? Dan staan onze zorgadviseurs klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze die past bij uw situatie.

Neem contact met ons op

service


Meer informatie

Terug naar boven