Contact
Mijn UnitedConsumers

Deelnemersvoordeel: voor een leuker en gezonder leven!

Sluit u een zorgverzekering af via UnitedConsumers? Dan profiteert u niet alleen van korting, maar ook van uniek deelnemersvoordeel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze deelnemers fit en gezond blijven. Wilt u leuker én gezonder leven? Dan helpen wij u daar graag bij!


Fitter met UnitedConsumers

Speciaal voor onze deelnemers is er de FitterUp app. Deze app helpt u om fitter te worden én te blijven. U krijgt inzicht in uw beweging, voeding en slaap. Zo heeft u altijd uw persoonlijke coach bij de hand. Bovendien krijgt u mooie beloningen voor uw gezonde keuzes!

Goed om te weten: de FitterUp app is beschikbaar indien u een zorgverzekering via UnitedConsumers afsluit.

Naar Mijn UnitedConsumers

fitter app


cursussen

Mentaal in balans

Een mentale gezondheid is belangrijk voor een gezonde levensstijl. Daarom bieden we diverse online workshops aan die u helpen om mentaal in balans te blijven. Iedere workshops bestaat uit informatie, uitleg, een zelftest, oefeningen, video's en ervaringsverhalen. 

Goed om te weten: de workshops zijn beschikbaar indien u een zorgverzekering via UnitedConsumers afsluit.

Naar Mijn UnitedConsumers


Lekker in uw vel

Leuker leven betekent ook lekker in uw vel zitten! Heeft u bijvoorbeeld moeite met slapen of zoekt u meer balans in uw gezin? Dan bieden wij diverse online workshops aan die u daarbij helpen. Iedere workshops bestaat uit informatie, uitleg, een zelftest, oefeningen, video's en ervaringsverhalen. 

Goed om te weten: de workshops zijn beschikbaar indien u een zorgverzekering via UnitedConsumers afsluit.

Naar Mijn UnitedConsumers

cursussen


Wilt u ook profiteren van uniek deelnemersvoordeel?

Dat kan! Het enige dat u hoeft te doen is een collectieve zorgverzekering afsluiten via UnitedConsumers. Naast dat u geniet van uniek deelnemersvoordeel, krijgt u ook nog eens de maximale korting van 5% op uw nieuwe basisverzekering

Kiest u ook voor een aanvullende verzekering of tandartsverzekering? Dan krijgt u 15% korting én een gratis tandongevallenverzekering bij uw gekozen pakket. Zo houdt u meer over voor een leuker leven! 

 

UC door VGZ

Zorgverzekering afsluiten


 
Terug naar boven