Contact
Mijn UnitedConsumers

Extra voordeel: voor een leuker en gezonder leven

vertrouwde zorg van VGZ

Vertrouwde zorg
van VGZ

bespaar gem € 140,00 per jaar

Bespaar gem. € 140,00
per jaar 

20% korting

20% korting op
aanvullende verzekeringen

leuk & gezond

Uniek extra voordeel:
Leuk & Gezond

gezondshop

€ 40,00 tegoed voor de Gezondshop

Wij helpen je graag bij een gezond leven. Daarom krijg je nu bij je zorgverzekering € 40,00 tegoed voor de Gezondshop. Kies je voor een handige smoothiemaker of een nieuwe elektrische tandenborstel?

Meer over de Gezondshop

Meer Leuk & Gezond extra's
bij je zorgverzekering

gratis reanimatie

Gratis reanimatiecursus

Leer hoe je levens kunt redden met de gratis online reanimatiecursus in 1,5 uur! Zo kun je zelfverzekerd handelen in een noodsituatie.

> Bekijk reanimatiecursus

fitterup app

Fitter met UnitedConsumers

De FitterUp app helpt je om fitter te zijn. Je krijgt inzicht in je beweging, voeding en slaap. Ook krijg je mooie beloningen voor gezonde keuzes!

> Bekijk FitterUp app

fit at home

Gemakkelijk sporten via Fit at Home

Via Fit at Home sport je nu 3 maanden lang helemaal gratis (t.w.v. € 45,00). Zo wordt bewegen makkelijk én leuk! Doe jij ook mee?

> Alles over Fit at Home

soepel en sterk coach

Soepel en Sterk Coach: gratis bij je zorgverzekering

Een stijve nek, rugpijn of vastzittende schouders voorkomen? De Soepel en Sterk Coach helpt je hierbij. Het is een gratis app vol beweegprogramma’s ontwikkeld door fysiotherapeuten. Zo kun je verantwoord én leuk bewegen!

Bekijk Soepel en Sterk Coach

Online workshops

Even tijd voor jezelf, nieuwe energie opdoen en werken aan je veerkracht. Daar helpen wij je graag bij. Kies een workshop die bij je past en ga online aan de slag op het moment dat het je uitkomt. En speciaal voor jou: kosteloos, onbeperkt toegang tot alle workshops.

duim Lekker in je vel

Leuker leven betekent ook lekker in je vel zitten! Heb je moeite met slapen of zoek je meer balans in je gezin? Wij bieden online workshops aan die je hiermee helpen.

mentaal in balans Mentaal in balans

Je mentale gezondheid is belangrijk voor een gezonde levensstijl. Daarom bieden we diverse online workshops aan die je helpen om mentaal in balans te blijven.

mentale gezondheidstest Mentale gezondheidstest

Test in vijf minuten je mentale gezondheid. Je krijgt meteen advies over de workshops die bij je passen. Zo kun je direct aan de slag om mentaal fit te worden of te blijven.

Bekijk workshops

Krijg 20% korting
op aanvullende pakketten

Profiteren van onze extra voordelen én korting? Wij werken samen met VGZ om je de beste zorgverzekering en de laagste premie aan te bieden. Bovendien krijg je op onze tandarts- en aanvullende verzekeringen 20% korting + een gratis tandongevallenverzekering! Dat wil jij toch ook?

Zorgverzekering afsluiten