Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkope zorgverzekering 2023

Uw geboortedatum:

Extra voordeel: voor een leuker en gezonder leven!

Sluit u een zorgverzekering af via UnitedConsumers? Dan profiteert u niet alleen van korting, maar ook van unieke voordelen. Uw gezondheid staat namelijk voorop. Daarom krijgt u exclusief toegang tot ons Leuk & Gezond platform met workshops, de FitterUp app en Fit at Home. Zo gaan we samen voor een leuker en gezonder leven!


Waardebon Leuk & Gezond shop

Gezond leven is voor iedereen belangrijk. En daar helpen wij u graag bij. Daarom krijgt u een waardebon voor de Leuk & Gezond shop t.w.v. € 25,00 bij uw zorgverzekering! Een activity tracker voor inzicht in uw beweging of een blender voor gezonde smoothies? U kiest zelf wat u nodig heeft.

Goed om te weten: u krijgt de waardebon als u in 2023 een UnitedConsumers zorgverzekering heeft.

Naar Mijn UnitedConsumers

gezondblijvers


Fitter met UnitedConsumers

Speciaal voor onze deelnemers is er de FitterUp app. Deze app helpt u om fitter te worden én te blijven. U krijgt inzicht in uw beweging, voeding en slaap. Zo heeft u altijd uw persoonlijke coach bij de hand. Bovendien krijgt u mooie beloningen voor uw gezonde keuzes!

Goed om te weten: de FitterUp app is beschikbaar indien u een zorgverzekering via UnitedConsumers afsluit.

Bekijk FitterUp app

fitterup app


Mentaal in balans

Een mentale gezondheid is belangrijk voor een gezonde levensstijl. Daarom bieden we diverse online workshops aan die u helpen om mentaal in balans te blijven. Iedere workshops bestaat uit informatie, uitleg, een zelftest, oefeningen, video's en ervaringsverhalen. 

Goed om te weten: de workshops zijn beschikbaar indien u een zorgverzekering via UnitedConsumers afsluit.

Bekijk online workshops

cursussen


Lekker in uw vel

Leuker leven betekent ook lekker in uw vel zitten! Heeft u bijvoorbeeld moeite met slapen of zoekt u meer balans in uw gezin? Dan bieden wij diverse online workshops aan die u daarbij helpen. Iedere workshops bestaat uit informatie, uitleg, een zelftest, oefeningen, video's en ervaringsverhalen. 

Goed om te weten: de workshops zijn beschikbaar indien u een zorgverzekering via UnitedConsumers afsluit.

Bekijk online workshops

cursussen


Gemakkelijk sporten via Fit at Home

Speciaal voor onze deelnemers hebben wij een leuke actie! Via Fit at Home - hét grootste thuissportplatform van Nederland - sport u nu 3 maanden lang voor slechts € 2,50. Er is voor ieder wat wils met meer dan 1.000 work-outs door professionele trainers: van yoga tot kickboksen en aerobic tot billen-benen. Doet u ook mee?

Goed om te weten: de Fit at Home actie is beschikbaar indien u een zorgverzekering via UnitedConsumers afsluit.

Alles over Fit at Home

cursussen


Wilt u ook profiteren van éxtra voordeel?

Dat kan! Het enige dat u hoeft te doen is een collectieve zorgverzekering afsluiten via UnitedConsumers. Naast dat u geniet van extra voordeel, profiteert u ook van een voordelige premie van uw nieuwe basisverzekering

Kiest u ook voor een aanvullende verzekering of tandartsverzekering? Dan krijgt u tot 20% korting én een gratis tandongevallenverzekering bij uw gekozen pakket. Zo houdt u meer over voor een leuker leven! 

UC door VGZ

Zorgverzekering afsluiten


Terug naar boven